![]() |
eskişehirspor lu mustafa Arkadaşlar, şuanda bi çok takımın kamp yaptığı Topkapi Palace'dayım ve kendi kulaklarım ile Eskişehirsporlu Mustafanın Beşiktaşa transferini duydum. Eskişehirli bir yönetici kahvaltıda Beşiktaşlı yönetici ile telefonda konuşuyordu. Konuşma şöyle bişeydi: "Tamam abi ozaman kirlayabilirz de farketmez, ama siz bilirsiniz" telefonu kapattı ve Mustafa adlı futbolcusunun yanına gitti. Bende arkasından takip ettim adamı ve Mustafa'ya AYNEN şöyle dedi: "Mustafa seni beşiktaşa satıyorum" Mustafa'da: İyi abi inşallah dedi gülümseyerek. Bende ardından Mustafaya: Abi Beşiktaşamı transfer oluyosun? dedim. O da İnşallah dedi. Bende mevkisini sordum o da sol açık dedi. alıntıdır |
kimden alıntı bu |
forzada bi bjk li kardeşimizden |
topkapı palace dan canlı bildiriyor yani:D |
Alıntı:
|
vay bee dogruysa bomba etkisi yapar valla... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya bizim burda Köprü Spor var bitane çocuk var ön libero mevkinde oynuyor süper bişe ve Yeşilyurt Spor da da bir forvet var ki sormayın burda böyle bağlantıları olan varsa bu çocuhu BJKmize kazandıralım...:cool: :cool: |
Cevizlispordan Kandemir ne oldu ya bonservisinde hala bi indirim yapılmadı mı? |
her turlu insana kapimiz acik , nasil olsa kulubumuz kucuk takim oyunculari yuvasi |
bu haberi veren kardeşimiz eurosport muhabirliği yakışır valla.hadi hayırlı olsun |
hayirlisi olsun |
Alıntı:
|
helal be. insallah kolpa haber deildir aman diyim fotomac gibi olmasın :):) |
mustafa sen bizim herseyimizssin yav sana zahmet ali güneş hangi takıma gider bi öğreni ver be gitsinnn :D |
Alıntı:
|
ya bu kim yaaa bir bu eksikti... |
Abi insallah ya super olur hep hayalımdeki topcuydu sol açık eskısehırlı mustafa :D |
hayal bile edemiyorum inanmam kolpadır fotospor mu uydurdu photoshopta montaj da yapmışlardır şimdi :D |
Alıntı:
|
bence çok büyük bir oyuncu,bize bırakmazlar:D |
o da gelsin nasıl olsa herkesi bizim takıma alıyolar ,şaşırmam.. |
Mustafa SEVGİ26 Dogum 18/06/1983 Kontrat bitis--31/05/2008 Mevkii - Orta Saha http://www.eskisehirspor.com/takim/msevgi.jpg |
Türkiye`de Saat: 06:12 . |