![]() |
Belki Galatasarayli SONG olabilirmi ??? Song topun ağzında! Devre arasında yabancı oyuncu transfer etmek için harekete geçen Galatasaray’da kontenjanın boşaltılması için alternatif planlar üretilmeye başlandı. Hurriyet gazetesinin bugünkü haberinde (06.01.07) sarı - kırmızılı ekibin başarılı defans oyuncusu Rigobert Song'un gözden çıkarıldığı öne sürüldü. Ligin ilk yarısında forma şansı bulamayan Marcelo Carrusca’yı kiralamayı planlayan, ancak Arjantinli futbolcuyu ikna edemeyen yönetimin, aldığı yüksek transfer ücreti yetmezmiş gibi, sorunlarıyla sık sık gündeme gelen Rigobert Song’u gözden çıkardığı öğrenildi. Sarı kırmızılılar, sözleşmesi biteceği için sezon sonunda serbest kalacak olan Kamerunlu futbolcuyu devre arasında başka bir takıma satarak hem kulübe para kazandırmayı, hem de yeni transfer için kontenjanı boşaltıp bir taşla iki kuş vurmayı planlıyor. İkna edemediler Ligin devre arasında ihtiyaç duyulan orta alana süper bir transfer yapmayı planlayan sarı kırmızılı yönetim, talipleri çok olan iki yabancı futbolcuyu gönderip yerine yıldız bir isim almak için kolları sıvadı. Avrupa’dan birçok oyuncu ile ilgilenen sarı kırmızılılar, Carrusca’nın başka bir takıma kiralık gitmeyi reddetmesi üzerine B planını devreye sokmaya hazırlanıyor. Sezon sonunda sözleşmesi biteceği için serbest kalacak olan Rigobert Song’u iyi bir ücret karşılığında elden çıkarmaya hazırlanan G.Saray yönetimi, Kamerunlu futbolcu hakkındaki kararını birkaç gün içerisinde verecek. G.Saray’a yıllık maliyeti 2 milyon dolar olan ve zaman zaman problem çıkaran Song’un satılma ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor. Takımın kamp yaptığı Antalya’ya bugün gelmesi beklenen kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat’ın teknik direktör Erik Gerets’le yapacağı değerlendirme toplantısından sonra bu konudaki son kararını vereceği öğrenildi. Liste bir hayli kabarık G.Saray’ın transfer listesinde, sezon başından bu yana takibe alınan birçok oyuncunun olduğu ifade edildi.Öte yandan Carrusca konusunda G.Saray’la her konuda anlaşan Kayserispor, Arjantinli futbolcudan yanıt bekliyor. G.Saray’dan ayrılma gibi bir düşüncesinin olmadığını belirten Carrusca’yı bekleyeceklerini söyleyen Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, "Biz teklifimizi yaptık. Kararını değiştirirse, onu renklerimize bağlayacağız" dedi. 06.01.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Hürriyet Aslinda iyi Adam madem Galatasaray birakcak biz alabiliriz cok güzel oynuyor bu. Tam bize göre ne dersin ? |
Bence cuk oturur. Cok tecrubeli, sogukkanli, lider, teknik bir stoper, bence cok faydali ve iyi olur bizim icin. |
song gelse iyi olur ama onun gibi defansa en az 1 adam lazim... |
Kaliteli bir defans oyuncusu ama bu haber balondur büyük ihtimalle.. |
tartışılır olup olmayacagı... bize defanstaki ronaldo gibi bi adam lzım... |
benim lig tvde gördügüm kadariyla besiktas kadrosunda degisklikte bulunmayacak, ve transfer yapmadan devam edecek...ama yinede song ii bir defans oyuncusu... |
iyi olur defansa Song gibi tecrübeli defans yapmayı bilen bi adama ihtiyacımız var |
bencede harika olur ama oyle bi avanaklık yapacaklarını sanmam gese yoneticilerinin |
eğer song'u bırakıyorlarsa gerçekten akılları basmıyor bu adamların:) |
ben önceden de zaten Song demistim. Cok iyi olur... |
song tam isabet olur |
manyak transfer olur ama balona benziyo haber.. |
cuk oturur |
Ümraniye çöplüğüne döndük , hep elden düşme topçular , bunun yenisi yokmu..? |
takıma faydalı olur ama gesenin onu bırakacağını hiç sanmıyorum,ayrıca bizimkiler de bildiğim kadarıyla transfer yapmicak |
cuk oturur tabi,olmamı be??Zaten biz adam fln bulamayız afrikada,avrupada ancak rakiplerin istemediği adamları alırız,alın songuda alın,tomasıda alın,ergünüde alın,hşükürüde alın,serhatıda alın,alexide alın,tuncayıda alın..Yuh artık.. |
bir başka gazete de thomasa bjk forması giydirmişler ben fazla inanmadım buhabere |
Geçiniz..... |
Alıntı:
|
ne songu kardesim...baska adam mi kalmadi?? ezik düzük futbolcu istemiyoruz...yabanci olsa bile..bize yararli olmayacagini nobre misalinde gördük.. büyük bir takimiz... transfer politikamiz rakiplerimizin elinden cikardigi oyunculari almaksa vay halimize.. |
olabilir ama vermezler |
galatasaray yalanladı bu haberi.ayrıca haziranda bitmiomus song un sozlesmesi 1.5 senesi varmış daha |
bazi arkadaslarin eziklerden ve gese den oyuncu istememesini hos görüyorum ama, iclerinde song un teknik özellikler ve fiziki yapi olarak aradigimiz adam olmadigini savunan var mi? bence bu taransfer olmaz ama olsa CUK OTURUR ! |
Beşiktaş şuanda en çok serhat akınla ilgileniyor bunun dışında uzun boylu ve ismi sır olarak tuttukları biri var alırlarmı almazlarmı açıklarlarmı onu bilmiyorum ancak defansın göbeğine uzunboylu biri düşünülüyor. |
Song topun ağzında Bayram AYDIN 6 Ocak 2007 Kiralık gitmeyi reddeden Carrusca’yı takımda tutma kararı alan sarı kırmızılılar, çok para alan ve zaman zaman problem çıkaran Kamerunlu defans oyuncusunu başka bir takıma satıp, para kazanmayı hedefliyor. DEVRE arasında yabancı oyuncu transfer etmek için harekete geçen Galatasaray’da kontenjanın boşaltılması için alternatif planlar üretilmeye başlandı. Ligin ilk yarısında forma şansı bulamayan Marcelo Carrusca’yı kiralamayı planlayan, ancak Arjantinli futbolcuyu ikna edemeyen yönetimin, aldığı yüksek transfer ücreti yetmezmiş gibi, sorunlarıyla sık sık gündeme gelen Rigobert Song’u gözden çıkardığı öğrenildi. |
Rigobert Songun yani sira Marcelo Carrusca da bizde is yapardi gibime geliyor.. solda alternatifimiz yok .. ibrahim akininformsuz olmasi yada cezali olmasi durumlarinda ayrica taktik geregi forvet arkasina kaymasi gerektiginde Marcelo Carrusca solda iyi bir alternatiftir.. gese bence Marcelo Carrusca yi degerlendiremiyor.. delgadoyada arkadas olur.. runje icin mrmic in düsünülmüs olmasinin yaninda daha mantikli duruyor.. |
ya Songu cinconların bırakacağını hiç sanmıyorum..o sakatken savunmada baya problem yaşamışlardı...yani o yüzden BJK gelsin mi gelmesin mi konuşmuyorum bile bunu... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya şu bizim eski ronaldo hala futbol oynuyormu acaba onumu geri alsak defansa acaba.aslında tamda onun gibi bir adam lazım defansa. |
süper olur valla |
olur olur güzel olur,gelsin:) |
Türkiye`de Saat: 14:35 . |