![]() |
Serdar Bilgili Arkadaslar benim serdar bilgili acaip hosuma gidiordu...adam gibi adamdi projelerini tek tek gerceklestiriordu...sampionluga söz verdi tuttu...ama neden istifa etti? birisi stadta kizina küfür etmisler falan dior ama dogru mu bilmiorum |
Zaten o işin aslı bi çözülse her şey açıklığa kavuşacak bir çok şeyler döndü ama karanlıkta kaldı tam bir kaos bence Yıldırm ve ulusoy ortak planıyla Bilgili gönderildi şu andada Yıldırım yaptığının faturasını ödüyor Allahın yüce adaleti buna deniyor. |
şampiyonluğa adım adım giderken istifa etti. arkasından cem papila faciası, ilhan mansız satıldı. bunların hepsinde payı var bilgilinin, bir küfür edildi diye başkanlık bırakılır mı ya. bence küfür bahaneydi başka hesaplar vardı işin içinde. |
S.B. küfür yüzündenmi gitti? bence değil. ama iyikide gitti. |
http://www.imagestr.com/imagestr/492...4745155539.jpgSAYIN BİLGİLİ ÖYLE BİR GİTTİ Kİ,SANKİ YOK OLDU ÇOK GURURLU İNSANMIŞ,BENİM GÖZÜMDE BAŞKANLIĞA ÇOK YAKIŞIYORDU.DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM... |
Serdar Bilgili yi bnde cok istiodum resmen bizi dışarıya acmısdı.tabi ilk yıllarında o zamanında şartları yüzünden acaip para paralar verdi transfere.ama sora cok doru işler yapdı.sinan engin ın sölediklerine göre son günlerde artık kluple ilgilenmiomus zaten şampion olduk die küfür de bahanesi oldu.yoksa taraftar onun icin yürüdü bi sürü fax cekildi bırakmazdı.cunku taraftar arkasındaydı.soradan Bjk i sildim dediği an bnce Bjk defteri ömür boyu kapadı |
Süleyman SEBA'yoı bile harcamış bir taraftarız.Ahmet Dursun SEBA gitsinler zamanını.SEBA'yı bile böyle yolluyorsak varın gerisini siz düşünün!S.Bilgili vizyon sahibiydi.Hataları ve sevaplarıyla.Küfürlerle geldi ve geldiği gibi gitti. |
malesef Beşiktaşımızda geçmişte yaşananların nedenini kimse bilmiyor ah bir açıklansa herşey belkide yoluna girecek! |
|
Bence Serdar Bilgili gibi bir baskan bi daha kolay kolay gelmez. Kiymeti bilinmedi! |
Alıntı:
|
serdar bilgili olsaydı belki şimdi üçünçülüğe değilde şampiyonluğa oynuyoduk |
serdar bilgili seba donemınden sonra kulup yonetıyorum dıye bır canavar yaratmıstır ve 100.yıl sampıyonlugu,son donemlerdekı basta stad ıcı duzenlemeler ve borclar konusunda atmıs oldugu cesur adımlara ragmen yarattıgı canavar gunun bırınde onu yok etmıstır... |
arkadaşlar bu s.b. denen adamı klübe ali şen monte etmiştir. bence bu adam bir ezik ti.. |
Serdar Bilgili'i benimde hoshuma gidiyordu ama gitti artik gecmise donup bakmamak lazim gelecege bakmak lazim |
Serdar Bilgili 100.yilda Klübümüzün Başkani olarak eziksaray in alamadigi fenerin alip almayacagi mechul 100.yilin Şampiyonu olan Kadronun Basindaki adamdir. Allah razı olsun denmesi gerekir ha birde S.B Bence adam gibi adamdir en azindan Küfürü yiyince gidebilecek kadar.. iyi şeyler iyi hatirlanmali Skora Bakiyorum S.B 10 Y.D.Ö 0 cünkü kazanc hic yok!.. |
http://www.imagestr.com/imagestr/410...8619441133.gifSERDAR BİLGİLİ SENİ SEVİYORUM |
Evet arkadaşlar çoğunuzun kişisel düşüncelerine katılıyorum... Süleyman Seba gibi bir başkanı; Çarşı grubu önceliğinde tüm taraftarlar 14 sene oldu Senin süren doldu Yeter artık Seba Artık istifa besteleriyle canından bezdirmiş olmalıyız ki öyle oldu:( Bir ikincisi Süleyman Seba'nın yanında yetiştirdiği genç, dinamik, akıllı, gururlu vs.. anlatılamıyacak birçok özellikte Türkiye'ye bir daha onun gibisi zor gelebilecek bir başkanı (Serdar Bilgili) daha harcadık.. Bu ise Yıldırım Demirören ve grubunun Beşiktaş'ın en iyi döneminde aldığı tavır ve taraftarı kışkırtmasıyla birlikte Serdar Bilgili'ye söylenen bikaç kötü sözlerle canından bezdirdik:( Özledik sizi Süleyman Seba, özledik sizi Serdar Bilgili:( |
Alıntı:
|
o da tipki diger üc futbolcu gibi alehine yapilan tezahuratlardan dolayi gitti...keske gitmeseydi...ozaman bjk bu durumlara düsmezdi |
Bence Beşiktaşa Ne Geliyosa çok Sevdiğinden Geliyor Bende Arkadaşa Katiliyorum Koskoca Başkan Sebayi Harcamişiz Ya Bundan Sonra Biraz Dikkatli Olalim |
YÖNETİM İSTİFA..! |
|
Serdar Bilgili (1963 - .... ) http://www.kimkimdir.gen.tr/foto/1240.jpg Serdar Bilgili, Kahramanmaraş'lı bir ailenin çocuğu olarak 1963 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ögretimini Ataköy İlkokulunda, orta ve lise ögretimlerini ise Robert Kolej'de tamamladı. Yüksek ögretimi için Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) giden Bilgili, Redlands Üniversitesi'nde (Redlands, California) İşletme dalında eğitim gördü. ABD'deki eğitimini tamamladıktan sonra, 1983 yılında Viyana'da Birleşmiş Milletler'de bir sene staj yapti. 1984 yılında Türkiye'ye dönüp iş hayatına atılan Bilgili'nin hali hazırda tekstil, inşaat ve turizm alanlarında faaliyet gösteren şirketleri bulunmaktadır. Serdar Bilgili'nin BJK'daki yöneticilik kariyeri ise 1992 yılında BJK Yönetim Kurulu'na seçilmesiyle başladı. 1992-98 yılları arasında aralıksız olarak Süleyman Seba başkanlığındaki BJK Yönetim Kurullarında görev alan Bilgili, bu süre zarfında Genel Sekreterlik ve Basın Sözcülüğü görevlerinde bulundu. BU KARİYERE BU KARİZMAYA NASIL KIYDINIZ.. |
Sayin Serdar Bilgili O Sezon Bjk In Sampiyon Lugu Kaybetigini Onceden Anladi Ve Bizi Yari Yolda Birakip Gitti.demek Ki Gercek Bjk I Degilmis Bizim Takimin Su An Bu Hallerde Olmasinin En Byuk Nedenlerinden Biri Sayin Serdar Bilgilidir |
Alıntı:
|
|
Türkiye`de Saat: 09:52 . |