![]() |
Tigana’ya dev transfer bütçesi... Mali kongrede Fulya'nın çeklerini kırdırma yetkisi alan Beşiktaş Yönetim'i bu parayı transferde harcayacak. Yönetim, Fulya'nın 20 yıllık geliriyle süper transferler yapmak için harekete geçti. Tigana ile anlaştığını kamuoyuna açıklayan Beşiktaş Yönetim'i transfer için düğmeye bastı. Başkan Yıldırım Demirören'in, önümüzdeki hafta Fransız teknik adamla biraraya gelerek transfer için kolları sıvayacağı öğrenildi. Demirören'in Tigana'ya "Biz seninle uzun süreli çalışmak istiyoruz. Yeni sezonda transferde tam yetkili sensin. 50 milyon dolarlık bütçe ayıracağız. İstediğin adamı gönderip, istediğini almakta serbestsin. Bizim yönetim olarak sözünü tutamadığımız tek şey şampiyonluk. Bunu seninle başaracağız" diyeceği öğrenildi. Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı Yönetim'in kendisine sunacakları ile ilgili olduğunu belirten Tigana'nın bazı oyuncularla yollarını ayırmak istediği ve şimdiden gideceklerin listesini hazırlamaya başladığı belirtildi. |
20 yilin parasini bi yilda mi harcicaklar |
hayır 20 yılın parasını borçları kapatacaklar 1 senelik gelirleri transfere harcıyacaklar ! |
yaaa bırak yok 40 milyon dolar yok 50 milyon dolar demirören borcu kapattı da yıldız alcak parayı mı yagdırması kaldı bi tek..gecen senelerde de o kadar para akıtmak tan bunlar gelmedi mi basımıza istemem onun bi kurusunu ceksin gitsin o en büyük transfer olur bise |
bu yönetimden bi cacık olmaz bunların BEŞİKTAŞ ımıza yapacağı en iyi transfer koltuğu başka birine teslim etmek. |
ne zaman bi işe yaramadıklarının klube ne kadar zarar werrdiklerinin farkına waracaklar merak ediyorum |
bizde yönetim bölündü bi kere. toplamak artık yıllar sürer!! bunları birleştirecek tek adam kalkavan!! ihsan baba kurtar bizi... |
işallah en iyi transfer ahmet dursun olur bnce onu bi kazansak.......... |
50 milyon dolarlık transfer bütçesi mi? biri bizi kandırıyor adlı yarışmaya hoş geldiniz sevgili taraftarlar... bu ne yaa, 1 yıllık gelir 50 milyon mu? yok öyle birşey, kimse kimseyi kandırmasın lütfen, biraz ciddiyet... |
tribünde artık icimiz rahat oturmak istiyoruz,kac senedir kaprisli topcular,yöneticiler ,futbol takımını oyuncakla oynar gibi oynadılar,BEŞİKTAŞ ı seven kulüp içinde barışı sağlamalı,yönetim bencede başarısız ,başarısızlık devam ederse bir daha yönetimi göremezler,başarı devamlılık getirir,saygılar |
Yalan Bunlar gene işe yaramaz birisini bulur getirir. |
yeter artık YETER ARTIK BİZ BESİKTAŞIMIZI GERİ İSTİYORUZ.İNÖNÜDE BİR MACTA KARSI TAKIM DEGIL GOL ATMAK KALEMİZE BILE YAKLASAMIYORDU.ŞİMDİKİ HALİMİZE BAKIN SOKAKTA BESIKTASLIYIM DİYEN İNSAN SAYISINA BAKIN HERKES UTANCINDAN AŞKINI KALBINE GÖMDÜ...YETER ARTIK ..... |
Göğsümü Gere Gere SÖylüyorum Beşiktaşlıyım Diye Alıntı:
Seni bilemem ama, ben ve benim gibiler, hala göğsümüzü gere gere Beşiktaşlıyım Diyoruz ve hatta bununla yetinmeyip, doğum günlerimizde, Fenerli ve Galatasaraylı arkadaşlarımıza BJK Store dan alışveriş bile yaptırıyoruz... Unutma Beşiktaşlılık Ayrıcalıktır, Her Kula Nasip Olmaz!!! |
bence cok para 20 milyon a 3-4 ya banci alsinlar yeter |
Alıntı:
bende sana katilyorum utanicak bisey yok besiktaslilik bir ayricaliktir |
Açık söylüyorum ben yıldız falan istemiyorum. Bana Mehmet Sedefler , Gökhan Güleçler bulun yeter. Anelka gibi bir bankamatik futbolcusunu neyleyim... |
Alıntı:
bakin ajax amsterdama adamlar ´kendi ´futbol okullarinda yetistirdikleri futbolculari dünyanin parasina satip inanimlaz gelirler elde ediolar..böyle seylerle ugrasmakk lazim...ülkemizde bir cok kesfedilmemis yetenekler var |
Arkadaşlar şimdi tranfere 40 mı 50 mi milyon dolar verilir harcanır bilemem ama her ne kadar yönetimi sevmeyip beğenmesekte (ki buna bende dahilim) her yerde kendi yöentimimizi suçlayıp kötü göstermek başkalarının ekmeğine yağ oluyor. Unutmayalımki hepimizin gönül verdiği bu klübün başkanı öyle ya da böyle bir şekilde seçiliyor ve sonuçta o koltukta oturan kişi BEŞİKTAŞ BAŞKANI sıfatıyla oturuyor o yüzden bu işi herkesin gözünün önünde değil kendi içimizde halletmemiz gerekiyor. Bu klüpte yönetimden kalması gereken tek isim Başkan Yıldırım Demirören olduğuna inanıyorum yöentim kurulu acil olarak değiştirmeli.... Ve yapacağı ilk iş klubümüzde seçimlerde oy kullanacak kişileri saf ve öz BEŞİKTAŞLI kişilerden oluşturmaktadır. Öncelikle içimizdeki ezikbahçe ve fakirsaraylıları tenizlemek.... ÖNCE BEŞİKTAŞ VARDI.... |
ya o demirören bi yol alsa ...hadi ordan yalan o parayı nerden bulacak cok merak edıyorum ...once su borcları bıtırsınde gerısı gelirr .. RUHUMUZ YETER..AMA ONLARA BİZİM PAF TAKIMI BİLE YETER... |
bu para fulya işi olursa olur bence yoksa çok para az dil |
fulya bu hafta içi imzalanıyor zaten belediyenin tüm istediğini yaptılar ve BEşiktaş 100 milyon dolar gelir kayıp etti sebebi sadece ismail ünal oldu ! |
50 milyon USD ile çok ciddi adamları alabilmek lazım ama bunun için mutlaka erken davranmak gerekli Dünya kupasından önce fiyatlar artmadan transfer şart |
Kıvanç oktayın zaten bir demecinde yerli transferleri bitirdik yabancı oyuncularla ilgili sadece Tigana'nın bir araştırması var istediği oyucuların listesini bekliyoruz demişti yanlış hatırlamıyorsam merak etme geç kalınmaz kalınsa bile milli takımların haricinde çok iyi oyuncular var özellikle Fransa liginde ! Bu arada Geremi ile sezon sonu için anlaşmaya varılmış diye duydum hatta senelik 2 milyon dolar 3,5 yıllık anlaşma yapılmış inşallah doğru haberdir ! |
peki kim gelsin? orman mi? Alıntı:
besiktasi kimse reklam amacli kullanamaz.o orman olsa da saygilarimla makedonyadan selamlar |
Hangi 40 milyon Eski Türk lirası heralde.Valla ben inanmıyorum o kadar paranın ayrıldığını.Ama Tigana kaldığına göre var olabilir.İki arada kaldım:) |
o kadar para olur ancak tek şart fulyanın imzalanması galiba imzalandı veya imzalanacak ondan sonra %25 ini kırdıracklar ve bu kırılan çekin sayesin kulübün borcu olan 40 milyon dolarlık borç kapatılacak.yayaın gelirleri sponsorluk fln hepsi boşa çıkacak bildiğiniz gibi bu paralar sezon sonu kasaya giriyor ve kasaya giren bu 35 milyon doların en az 20 milyon dolarını transfere ayıracaklar geri kalanını ise kasada bırakıp faize koyacaklar ! |
iii adamlar alınsında para önemli diil |
Tİganayla yapılan anlaşmada Tİgana futboldan tek sorumlu kişi olacak ve Yönetim sadece parasal konuları görüşecek! |
Alıntı:
|
Yönetim önce borçlarını kapatsın ondan sonra transfer bütçesini ayarlasınlar,bugüne kadar ayırdıkları bütçeler kadroyu şişirmekten başka işe yaramadı bana göre,bakalım yeni sezonda neler olacak.... |
yaaaa iki tane alsinlar ama iyi adam alsinlar |
Valla yönetim böyle büyük bir bütce ayirdiysa Transfere, herhalde iyi bir Yildiz gelir. Gelmesi de gerekir ayrica! |
Türkiye`de Saat: 13:54 . |