![]() |
"Beşiktaş'ta kalmak istiyorum" Beşiktaş'ın Kolombiyalı file bekçisi Oscar Cordoba, taraftar tepkisine hak vererek İnönü Stadı'nda daha güçlü olmaları gerektiğini söyledi. Cordoba, İnönü'de çok fazla puan kaybettiklerini belirterek "Bu çok ilginç bir durum. İnönü'de çok fazla puan kaybettik ve hala kaybetmeye devam ediyoruz .Bunun nedenini bilmiyorum. Her takımın evinde güçlü olması lazım. Bu bizim içinde geçerli. Taraftar baskısı'ndan söz ediliyor. Bence bu çok normal. Taraftar başarı istiyor. bu dünyanın her yerinde böyle. Ama takım zaman zaman bunu gerçekleştiremeyeceğince sorun oluyor. Şu anda Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk için oynuyor. Biz zirveden kopmuş durumdayız. Bu bir neden olabilir" diye konuştu. Cordoba ayrıca hedeflerinin gelecek sene ligi şampiyon olarak tamamlamak olduğunu söyledi. Kolombiyalı file bekçisi "Biz her zaman şampiyon olmak için çalışıyoruz. 3. veya 4. olmak için değil. Sahaya her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Bu sene bunu başaramadık. Ama gelecek sene bunun için mücadele edeceğiz. Beşiktaş geçmişi olan büyük bir kulüp. Biz her zaman şampiyonluğa oynayacağız" diye konuştu. Cordoba ayrıca Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ifade ederek "Beşiktaş'ta bulunmaktan ve futbol oynamaktan dolayı son derece mutluyum. Benim düşüncem sezon sonu da Beşiktaş'ta kalmak. Ama sezon sonu yönetim ile oturup konuşacağız. Ondan sonra durumum netleşecek ama ben Beşiktaş'ta kalmak istiyorum" Oscar Cordoba teknik direktör Jean Tigana'yı daha önce görev yapan teknik adamlar ile kıyaslamanın doğru olmadığın da ifade etti.Cordoba "Beşiktaş'ta birçok teknik adam ile çalıştım. Jean Tigana bunlardan biri. Teknik adamları kıyaslamak doğru değil. Çünkü her teknik adamın kendine göre bir stili var. Jena Tigana da takıma git gide alışmaya başladı. Gelecek sezon ne olacağını bilmiyorum" şeklinde konuştu. Cordoba ayrıca şampiyonluk yarışını da değerlendirdi. Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışının 2 hafta sonraki derbi maçında büyük ihtimalle çözüleceğini söyledi. Cordoba "Fenerbahçe ve Galatasaray puan puana şampiyonluk için mücadele ediyorlar. 2 takım da derbi maçına kadar puan kaybetmeyecek gibi gözüküyor. Bence Kadıköy'deki maç şampiyonu büyük ölçüde belirler" dedi. Cordoba Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda olmasına rağmen futbolcuların maddi sıkıntıda olmasının hatırlatılması üzerine ise "Gerçekten çok ilginç. Herkes profesyonel ve emeğinin karşılığını almak istiyor. Galatasaraylı futbolcuların maddi sıkıntıları olduklarını uzun süre para alamadıklarını basından takip ediyorum. Ama buna rağmen buraya kadar çok iyi geldiler. Belki de bu sıkıntılar takım içinde ki birlik beraberliği arttırmış olabilir" dedi kaynak:dha |
takım iyi olduğunda cordi de iyi oluyor ancak takım kötü olunca adamda kötü oluyor ! |
Cordi bi sene daha bu takımda banko oynar ben kalmasından yanayım |
ÖnÜnde Zago-ronaldo Gİbİ İyİ Anlasan Adamlar Olsa Cordoba Gol Yemez |
Önüne toroman çaçapa yı koyacan bak neler olu gelen sadece çaçapayı görür kaleyi göremez hemen önlerine de geremi off bak sen defansa |
cacapa cris alex 3 ünden biri defansımızı toplarrr böle adamlar almaları lazım |
Valla bana göre kalmali. Onun gibi yetenekli kaleciyi zor buluruz. |
Bence kesinlikle kalmali..zaten ikinci baharini yasiyo adam...bi de kaleci problemi cikmasin... |
cordoba kesinlikle kalmalı onun gibi kaleceyi zor buluruz |
cordoba bıraktıktan sonra bıle kalmalı |
ama ondan sonra gelecek icin yatırım simdiden yapılmalı |
Alıntı:
|
kesinlikle kalmali cordoba onun gibi kaleciyi nerden buluruz |
Beşiktaş Bobo'yu bırakmıyor Brezilya'nın Corınthians takımından kiralanan Bobo son maçlarda sergilediği performans ve attığı gollerle hem yöneticilerin hem de teknik Direktör Tigana'nın gözüne girdi ve golcü oyuncuya 1 yıl daha kal teklifi iletildi. Geçen sene Hollanda'da düzenlenen 21 yaşaltı Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla Avrupa'nın ünlü kulüplerinin yakın takibe aldığı Brezilyalı futbolcu Bobo, Beşiktaş'ı tercih ederken, şimdi değeri bir kat daha arttı. Dünya şampiyonu olan 21 yaşaltı Brezilya milli takımının golcüsü Bobo, performansının şans eseri olmadığını Beşiktaş'ta ispatlarken, Almanya'nın B.Munih, Hertha Berlin ve B.Dortmund, İtalya'nın Inter ve Hollanda'nın PSV Eındhoven takımları bu oyuncuyu yakından takibe devam ediyor. Brezilya'lı futbolcunun FIFA menajerliğini yapan Fernardo Da Sılva Bernardo, eski bir B.Munıch futbolcusu olduğu için tercihi Bundesliga'dan yana kullanmak isterken, durumu farkeden Beşiktaşlı yöneticiler, Teknik Direktör Tigana'dan da olumlu rapor alınca Bobo'ya “1 yıl daha kal” teklifinde bulundular. Menajer Bernardo ile görüşen Dış İlişkiler Sorumlusu Erdil Arpacı yönetimin bu isteğini iletirken, Bobo'ya 1 yıl daha kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giymesi karşılığında ne kadar ücret ödeneceği açıklanmadı. Düşünme aşamasında olan ve diğer teklifleri de değerlendirmek istediğini ifade eden genç futbolcunun 1 yıl için 1 milyon dolar isteyeceği öğrenildi. Bobo bu sezon Beşiktaş'ta 500 bin dolara oynuyordu. 10.04.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA http://www.superspor.com/images/1/29/2556_B_bobo002.jpg |
bencede birakmasinlar...iyi´bir futbolcu bjk ye cok yarari olur ama yinede yanina iyi bir forvet lazim |
.......b...o...b....o...... bence kalmalı fakat bu bir yıl daha kiralama degilde ,bonservisi alınarak bırakılmalı.çünkü önümüzdeki sezon cok büyük bir performans yakalar ve bunu avrupadaki büyük klüpler fakrederse ki bu aşikar .bonserivisini alamaya gücümüz yetmeyebilir ve bir sonraki sezon avrupanın en iyi klüplerinde vahlaya vahlaya izleriz.. |
bonservisini alsınlar hemen. elden kaçmadan. |
Alıntı:
|
Evet ya. Kacirmasinlar ellerinden sakin. Cok yetenekli bir oyuncu. |
bende katiliyorum valla. |
bende olsam ibrahim toramanın yanına crisi alırım çok iyi bir defans hemde hüccüma katkısı büyük yan toplarda cordi zaten mükemmel bir kaleci |
bir an evvel bonservisini alması lazım bobonun yoksa elden kaçar çünkü geleceği olan bir oyuncu 6 hissim kuvvetlidir bu adam çok büyük bir forvet olacak buna inanıyorum |
umarım kalır zira ortalıkta adı geçen adamlardan daha iyi olacağını sanıyorum. |
daha iyisini bulana kadar Cordoba takımda kalabilir. |
İnşallah kalır Bobo iyi futbolcu olacak bundan daha iyisini de alamaz zaten bu yönetim giderler bütün dünyayı karış karış ararlar giderler TR liginden bir yabancı alırlar !!! bakınız (Youla) |
Alıntı:
|
yabancı sınırlandırması kalksaydı bobo kesin kalırıdı fakat bizim nokta santrafor lazım ! |
Türkiye`de Saat: 06:23 . |