![]() |
Ligde kim Üçüncü olur? Beşiktaş 47 puan G.Antep D Sivasspor V.Manisa D Galatasaray Trabzon D Gençlerbirliği 47 Puan Erciyes D Denizli Samsun D D.Bakır D Ç.Rize Kayseri 45 Puan Malatya D G.Antep Sivasspor D V.Manisa G.Saray D Trabzon 43 Puan D.Bakır Sivasspor D F.Bahçe B.Ş. Ankara D Beşiktaş Konya 42 Puan Ankaragücü (D) Malatyaspor Gaziantepspor (D) Sivasspor Vestel Manisaspor Ligte kim üçüncü olur sizce şansımız nedir görüşlerinizi bekliyorum. Bence her ne kadar kabul etme ekte 3 cülük zor ben Gençlerbirliğini 3. lüğe daha yakın görüyorum.. |
bence ücüncü oluruz...ama zaten uefa yi garantiledigimiz icin, yani bir aksilik olmazsa, belki de genclerbirligine birakirlar... |
bence de biz 3.oluruz zorlarsa gençler zorlar bizi.. |
Yaptimiz Muhabbette Bak Yaa Allam Yarabbİm Buralara Nasi Geldİk |
bence ücüncülük garanti |
bence gençler üçüncülüğü zor gibi neden diyeceksiniz? Çünkü oynayacakları takımlar küme de kalma savaşı verio 1 puanı bile kar sayacaklar düne kadar kayseri ile çekişirken bi de gençler çıktı bence kayseri 3. olmak isteyecek buraya kadar savaştılar bundan sonra bırakmazlar |
bence ucuncu veya dörduncu oluruz. |
bizi du$urdukleri duruma bakin ruhsuzlar 3-cu hesabini yapiyoruz yaziklar olsun |
kim olur bilmem ama biz olamayız. |
Arkadaslar üçüncü olmak önemli prestij acsından zaten bizim uefa garanti kazanırsak kupayı bu sefer 4.takım da uefa ya katılcak bence kayseri de 4. olur bizim ardımızdan uefa yolunu tutar...:D |
Bana göre Genclerbirliginin Fikstür avantaji var ama umarim biz ücüncü oluruz! |
Alıntı:
|
valla buraya yazarken bile utanıyorum, ama biz inanın 3. lüğü bile hakketmiyoruz.. |
bence üçüncü olamayız uefa garanti nede olsa |
bu futbolla hiç bir şeyin garantisi yok kardeşim.. |
ne hallere düştük ya... |
Ya Arkadaşlar Düzgün Konular Yazalimm Ya Inanki şu Konu çok Zorua Gitti Kim üçüncü Olaca Onu Tartişiyoruz Olamaz Böyle Bir şey Ya Gülünç Duruma Düşmeyelim Arkadaşlar |
http://www.imagestr.com/imagestr/411...9227171563.jpgUEFA YI GARANTİLEMİŞKEN TİGANA İKİ ÜÇ TANE GENÇ OYNATSA EN AZINDAN GENÇLERİ KAZANIRIZ.ALİ GÜNEŞİ ,ÜZÜLMEZİ,OKANI OYNATMASADA OLUR. |
bence 3. biziz |
Türkiye`de Saat: 17:05 . |