![]() |
nouma sinemalarda!!! arkadaslar bu gün okuduğum milliyet gaztesinde noumanın cüneyt arkının dünyayı kurtaran adam filminin çekilmesi için oyuncularının içinde pascal noumada var yönetmenliğini kartal tibetin yapacağı film önümüzdeki ay çekilmeye başlıo oyuncular arasında malide var |
1 filmde daha oynıcakdı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu film gişe rekorları kıracak arkadaşlar benden sölemesi |
Alıntı:
Bende internette okudum paris hilton la bi film cekeceklerini ama senin sandigin bi film deyil kardes bu. |
pascallllllllll noumaaaaaaaaa |
ok ama okuyan herkes yanlış anlıo ondan neyse fransada doğdu beşiktaşlı oldu helal olsun sana pascal nouma pascal nouma |
ok ama okuyan herkes yanlış anlıo ondan neyse fransada doğdu beşiktaşlı oldu helal olsun sana pascal nouma pascal nouma |
Yakışır pascalımıza |
Alıntı:
|
damarımdaki kandan göl olsa bütün yollar sevicez ölene kadar ße-şik-taş.. |
benim kendi senaryomdur. paris hilton eziklerin formasını giymiş yarı çıplak bir halde yatakta uyumakta olan nouma nın yanına yaklaşır nouma uyanır ama paris e pek dikkat etmez. paris de nouma nın bu tavrına kızarak sert bir şekilde ayağa kalkar ve gitmek ister tam o sırada nouma paris in giydiği ezik formasını arkasındaki ismi ve sırt numarasını görür ve paris in gitmesini engeller. formanın arkasında yazan isim AZİZE numarada 69 dan başkası değildir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.imagestr.com/imagestr/411...4878497692.gif |
Eminimki Bütün Beşiktaşlilar Bu Filme Gidecektir Yani Ben Gidecem Onu Söliyim Sirf Pascal Için Seni çok Seviyoruz Pascal Nouma |
Alıntı:
|
gıderız tabı ne olcak! |
YÖNETİM İSTİFA..! |
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:06 . |