![]() |
ya rico kendisi demedimi, ben alexden hep üstündüm...alexin yerine rico milli takima gitti, yani ricodan daha basarisiz oyuncu alacak degiliz. türkiyede birseyler yapmis olabilir, ama onunda zamani bitecek, ikinci yariyi sabirsizlikla bekliyorum... |
Alex , Hojdonk oldu olacak Ümit Özat'ı , Kemal'i , Deniz'i , Selçuk'u falan da alalım.... |
bize gerekeni almalıyız,eziklerden adam çalma peşinde olmamalıyız,yarın bi gün tuncaya da el atar bunlar |
ne isi var alexin bizde zaten hem delgado hem rico alexten daha kaliteli... |
şuanda reklam yapıyor fiyat yükseltmek için ancak şahsen ben alex i takımda görmek isterim çnkü fener alexsiz bir hiç ve adama bonservis ödemeyeceksin ve usta bir duran top ustası almış olacaksın neden olmasın ??? ha fb den geldiği için karşı çıkabilirsiniz o ayrı ama benim şahsi fikrim takımda görmek isterim... |
alexi alirsak riconun performansini olumsuz etkileyebilir.. aralarindaki rekabet olumlu yansimaz takima bence, cünkü alex de ben starim havalari yüzünden anelka gibi adam söndü.. tümer ve ibrahim akinin ailtona ve carev yaptiklarinin benzerini anelkaya yapti bu alex.. markajdayken atti zor toplar atti bazen hic atmadi ve adami soguttu, alex i bu takimda görmek kesinlikle istemem, kelebersona bile raziyim, en azindan kaprisli degil alcak gönüllü.. kartalkalin.. |
alex değilde appiaha yok demem :D |
appiaha bende yok demem :D |
appiaha allah derim baska da bisi demem:) |
walla şahsen ben artık daha fazla febeli görmek istemiyorm,avrupaya baksınlar,çok ii futbolcular var,neden bizim transfer anlayışımız febe ile sınırlı??? |
Türkiye`de Saat: 19:21 . |