![]() |
bencede gelsin.. ben çok beğeniyorum... |
Bence Kluivert yeni bir Ailton vakası olur! |
Kluivert sesleri Valencia’nın yıldız futbolcusu Patrick Kluivert’ın menajeri Paul Foortse, Beşiktaş’ın Hollandalı futbolcuyu transfer etmek istediğini açıkladı. İspanya’nın Marca gazetesine açıklama yapan Foortse, Beşiktaşlı bir yöneticinin kendisini telefonla arayarak, yıldız futbolcuyu önümüzdeki sezon kadrolarında görmek istediklerini söylediğini belirtti. Gazete,Valencia’nın Kluivert’in yerine golcü aradığını yazdı. |
Alıntı:
|
Futbol olarak ne turlu bir katki saglayabilir tartisilir, ama boyle bir SIYAHI dunya yildizinin bize gelmesi sahane olur. Kluivert son senelerde hakikaten cok dustu, karakteri cok ters bir adam hakikaten. Ve bu futboluna mani oluyor, ama hirs yapip kendini yeniden kanitlamak da isteyebilir. Yada cogu gibi sadece banka hesabini sisirmeye gelir Turkiye'ye. |
Nayıır nolamaz ne işi var bu adamın BJKde kendine hayrı yok... |
bnce gelmesin yaaa hem sakat hemde nasil alisacak offff gelmesin ama iyi oyuncu bize yaramaz |
istemez gelmesin |
Kluivert ın Valencia ile sözleşmesinde barlarda izin haricinde yakalandığı takdirde sözleşmesi feshedilir maddesi vardı bilidiğim kadarıyla. Karahanlı`ya katılıyorum. Yaşlı ve sakat adam |
http://www.fotomac.com.tr/2006/04/14...DB5536FDAa.jpg Yola çıktılar Wiltord olmazsa, Valencia'da mutsuz olan Kluivert alınacak. Hollandalı golcü için bir yönetici telefonla durumunu sordu bile BU TİP TOPÇULARI 25 YAŞINDA ALAMAZSIN BONSERVİS VERMEDEN YANİ RİSKE GİRMEDEN ALINSIN SIRADAN GENÇ YABANCI ALMAKTANSA KALİTELİ TECRÜBELİ ALMAK İYİDİR . İYİ FUTBOL İYİ FUTBOLCUYLA OYNANIR,HACIDA YAŞLIYDI BU ŞANS İŞİ TUTARSA TAKIMI SÜRÜKLER... |
Türkiye`de Saat: 01:07 . |