![]() |
Forma reklamı !! arkadaşlar ben forma reklamı konusunda birşeye değinmek istiyorum. 100. yılımıza kadar forma reklamımız Beko ydu malumunuz. ve sadece BEŞİKTAŞ ımızda vardı . ondan sonra turkcell oldu daha sonra ise cola turka . Sıradan takımlarla aynı reklamı aldık yani. bilmem bana katılıyormusunuz. Hatta daha da ileri gidildi 5 colaturka alana bilet bedava olayı çıktı. bu olay benim çok canımı sıkıyor. bu konuda sizin fikriniz nedir ? Tekrar BEKO olmasını istermisiniz mesela ... |
beko'yu isteriz evet bjk ile ozlesmis bir marka gelecek sene insallah yonetim bir iyilik yaparda yeniden anlasir beko'ile |
kesinlikle BEKO!!!! |
yani sıradan takımlarla aynı forma reklamını koskoca BJK ye nasıl yakıştırıyorlar anlamıyorum.. |
beko görsel olarakta formaya en iyi yakışandı.. |
beko yakısıodu ama işin maddi boyutuda var |
Katılıyorum arkadaşım... BEKO BANKO OLMALI.. |
Bence formada reklam meklam olmasın.Formanın asaletini lekeliyor gibi geliyor bana.Reklam tabelası gibi duruyor.En iyisi bence formada reklam falan olmasın. |
Bako, Bozkurt Mensucat, Sony, Arçelik, Beko, Cola Turka, Turkcell. Bunların hepsini göğsümüzde taşıdık. Yönetimden beklentimiz en büyük kaynağı yaratarak uluslararsı bir firmadan reklamı BJK formasının göğsüne yapıştırmak. Samsung, Mercedes, Opel, Coca Cola, Pepsi, DHL.... Ama en önemlisi bu sponsorun Beşiktaş'a çok iyi bir kaynak yaratması hatta dünyaca ünlü bir yıldızın transferine de soyunması. |
beko tabiki cunku ben beyas esyalarından memnunum sahsen :D |
turkcell ve cola turka bekonun verdiğinin 10 katını verdiler. beko cömert davranmadı bu konuda. ama bende beko olsun isterim. gerçekten bize çok yakışıyordu. |
ben ya Beko yada kesinlikle LG olmasını isterim siyah formaya çok yakışıyor LG logosu örnek Lyon ! |
Evet Ya Bu Olayi Biraz Daha Büyültelim çok önemli Bir Olay Bende Memnun Değilim şu Ankireklam Sponsorumuzdan Beko Olsun Bekoyu Sezon Sonu Tekrar Istiyoruz Sayin Başaknimiz Duyurulur |
Forma reklamı olmasın.Hatta gelenek haline gelsin.Beşiktaş forması üzerinde Türk bayrağı ve armamızdan başka bişey olmasın.Tıpkı Barcelona ve Athletic Bilbao gibi |
Alıntı:
|
Ve ayrıca gelecek sezon için Fenerle anlaştı Beko!Duyurulur. |
http://www.imagestr.com/imagestr/411...1282059808.jpgBARCELONA FORMASINDA REKLAM YOK NEDEN BİLİYORMUSUNUZ BU FORMAYI KİMSE SATIN ALAMAZ DİYORLAR İŞTE BÜYÜKLÜK BU. BENDE SİZDEN BEŞİKTAŞ FORMASINA REKLAM ALMAYALIM DEMENİZİ BEKLERDİM.BÜYÜKLÜK KOLAY DEĞİL BAZI İMKANLARDAN VAZGEÇECEKSİNİZ. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben Kartalımı reklamsız görmek isterim. |
evet isteriz ama reklamsız forma bi hayal türk takımları için.bu yüzden de size en iyi gelir getireni seçmek en mantıklısı.bir dönem''CANAL+'' ile anlaşmak üzereydik ama olmadı.avrupa markası takımın imajı açısından da daha iyi... |
vay be güzel forma reklemını kacırmıssız |
yönetim icin hangi reklamin daha fazla yaskismasi diil para rakami önemli....kim daha fazla para veriorsa onunla anlasilior....bencede beko daha güzeldi ama cola turka da büyük paralar verdi reklam icin.....diger takimlara verildiginden kat kat fazla |
Alıntı:
Yerel markanın çapsız ürünleri ile (Cola Turca) sıradanlaşmaktansa,bahsettiğin devlerle dünyada tanınır ve bilinir marka olamak daha avantajlı olur. |
Bırakın Kardeşim Bu Ayakları. Bırakın Kardeşim Bu Ayakları sanki klübün 2 milyar dolar geliri warda bide burda başka firmaların reklamını yapıyosunuz sanki klübe çokkkkk para weren warya reklam için yok o olmasın bu olsun falan filan 2 gün takılmadık foruma nolmuş böle yawfff ayıp ayıp be (kardeşim siz orjinal forma alın kombinelerinizi koyun cebinize BJK'nin Bütün Branşlarını destekleyin yeter) ()alandaki işaretli yerleri yapanlar hariç Siz Korkmayın zaten başkan işini bilir parayı weren düdüğü çalar bu dünyadada böle ahiretdede daha fazla parayı siz werin sizin reklamıda yapsın klüb bizde o reklamı gururla taşırız gögüsümüzde işte o kadar byes.:mad: |
Ya bende isterim beko olsun ama su an en gerekli sey madii olarak ii durumda olmak cola turca beko nun 4 katı para verdi bjk ye unutmayın |
Alıntı:
bu kadar kişi sanamı soracak ne yazıp yazmama konusunda... insanları ayıplayacağına beğenmediğin husus varsa uygun lisanla söyle. buranın ahlak polisi misin de ayıp ayıp diyorsun.. ayıp olan ne? yazılı ahlaka ve insanları rencide edici yazılarmı yazdık ki bunu söylüyorsun. |
Alıntı:
|
bncede beKO |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence colaturka olarak devam edelim. daha iyisini bulana kadar en iyisi colaturka. |
Beko artık olamaz o rahmi koç zamanında idi şimdi oğlu fb li biz en iyi si LG ile anlaşalım ! |
Valla ben BEKOyu cok beyeniyordum. Resmen Besiktasla özlestirmistim. Deyisince üzüldüm. Kesinlikle geri alinmali BEKO. |
parayı veren düdüğü çalmalı bence. tabii bazı kriterler olmalı. |
Bence yeni teknoloji sirketlerinden biri olmali. O bakimdan Turkcell iyi bir secimdi bence. Her ne kadar hemen hemen hepimiz Turkcell'den pahali oldugu icin sikayetci olsak da, marka degeri cok yuksek bu sirketin. Yani taninma olayi. Ama en kotu ihtimalle Beko devam da edebilir. Milan-Opel ikilisi gibi oluruz valla Beko ile bu gidisle.. |
bence beko olsun beşiktaşla özleşmi bi marka |
YÖNETİM İSTİFA..! |
şimdi nerden çıktı durduk yere yönetim istifa diye ! |
taklıtcıler ezıkler sız warya neyse boswerın eZIKBAHCE |
Türkiye`de Saat: 13:59 . |