![]() |
Demirören istedi 6 yabancı oldu Demirören istedi 6 yabancı oldu Hastalığı nedeniyle pek ortalıkta görünmeyen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in, ‘yabancı oyuncu sayısının artırılmaması’ için yoğun çaba harcadığı ve Federasyonu’nun ‘aynen devam’ kararında etkili olduğu öğrenildi. Seçimlerde Haluk Ulusoy’a tam destek veren Demirören’in, Ulusoy ile sadece ‘yabancı oyuncu sayısı’ gündemini konuşmak için 4 saat toplantı yaptığı ve tavrını net olarak ‘6 yabancı ile devam’ yönünde koyduğu, aksi bir durumda ilk ve en sert tepkiyi Beşiktaş’ın göstereceğini ilettiği belirtildi. Yöneticilere ‘sus’ emri Tüm takımları ilgilendiren bu karar üzerinde ağırlığını koyan Yıldırım Demirören, Beşiktaş’ı da ihmal etmiyor. Başkan, yöneticilerle telefonda sık sık görüşerek kesintisiz bilgi alıyor, talimatlar veriyor. Son olarak verilen demeçler konusuna değinen Demirören, “Gaziantep’le oynayacağımız kupa maçına kadar kimse konuşmasın. Çünkü düşünmeden, sıcağı sıcağına yapılan açıklamalar kulübe zarar veriyor. Bu konuda herkesin 2. Başkan Murat Aksu’yu örnek almasını bekliyorum” isteğinde bulundu. 12.04.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Fanatik |
bu yönetimden bir halt olmaz. |
no comment!! |
bizim sayemizde ulusoy başa geldi şimdi federasyondan istediğimiz bişey olduğunda ulusoy isteği geri çevirmiyor ! |
Alıntı:
|
madem ulusoy dediklerimizi yapıyor 2003-2004 sezonunda çalınan şampiyonluğumuzu iade etsin. |
su demirören biraz da bjk ye agırlıını koysa ya... |
Evet Yildirim DemİrÖren BÖyle Olmali DİktatÖrlÜk YakiŞir Sana Tebrİkler BaŞkan Azİz Yildirim Sİnİrİnden Kendİnİ Yİyordur Şİmdİ Zuhaaaaaaaaaaaaaa |
yalan haber ya sırf beşiktaşı taraf yapmak için.sadece okan koçun cincona gitmesine izin vermedi.unutmayınki şampiyonluğun gittiği senede başkan haluk ulusoydu... |
haluk ulusoy acikladi...her kulübün baskanlariyla falan görüsülüp karar alinmis... |
ben inanmadım açıkçası. sonrada seneye şampiyon olunca ulusoy şampiyon yaptı sizi falan derler bunlar. ulusoydan Beşiktaşa ve diğer klüplere aynı seviyede yaklaşmasını istiyorum. bizim kimsenin bize peşkeş çekmesine ihtiyacımız yok. yönetim hakkımızı yedirmesin yeter... |
Alıntı:
Onun diyetini ödemesi gerekir. Tabii önce kendi bileğimzin hakkı ile rakipleri devirelim.Sonrada ifb yede elli kollu,uydurma penaltılı hakem desteğini çektirsin ulusoy. bu bile şampiyon olammıza yetecek destek olur sanırım. |
ben bu kadar etkili olduğunu sanmıyorum... |
Bzi yöneticilerimizden sahadaki Beşiktaş ı iyi yönetmelerini ve de en üste çıkarmalarını bekliyoruz. Bir kararı engellemek için vereceğiniz çabayı 3 senedir taraftarını kahreden takım için harcayın. |
Türkiye`de Saat: 18:25 . |