![]() |
İnönü Stadı'nda muska mı var? http://www.bjkhaber.org/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350Beşiktaş'ın önceki gün yapılan olağan yönetim Kurulu toplantısında ilginç bir olay yaşandı. Yıldırım Demirören'in rahatsızlığı nedeniyle toplantıya başkanlık eden İkinci Başkan Murat Aksu'dan söz isteyen Genel sekreter Kenan Öner, tesislerden sorumlu yönetici İlhan Durusoy'a, "İnönü Stadı'nın zemini değiştirilirken, 24 saatini orada geçirdin. Allah aşkına çimlerin altına bir şey mi attılar? Muska veya büyü mü yaptılar?" diye sordu. Durusoy da bu sözlere gülerek, "Ben de ne olduğunu anlayamadım. Ama zeminin altında büyük dehlizler var. Belki çok eskiden bir şey kalmış olabilir" esprisi ile karşılık verdi. Kaynak: Fanatik |
bence olabilir buyu falan inonu'de walla hesey beklenir |
bende bugün gazeteden okudum olabilir neden olmasınki kendini bilmezin biri büyü yapmıştır inönüye |
valla olabilirrrr ben inanıom böle şelere yapmısdır biri ama bi bJk forması gömülü biliorm :) |
eminim büyü vardır.Kesinlikle inanıyorum.Bu kadar kazmayı bir araya toplamak için büyülenmiş olmak gerekir.:) Bravo vallahi... Başka ne kaldı acaba suçu atacakları! |
valla abi kuran i kerimde büyü olduu yazior...yani Büyü ye inaniorum...bence vardir..febe yaotirmistir hani bi kac yil önce yaptirdiklari gibi |
Belkide Azize akşam gezmelerinin birinde kızlar toplantisinda şu hoca iyi gidelim yaptiralim gömelim suya sabun yazalim filan demiştir. :) Bunlar Büyücü biliyorsunuz arkadaşlar hemen çözdürelim aman aman :p |
inönüde bi cnbtlik var ama hayırlısı.. |
Alıntı:
Yönetici beceriksizliğini, futbolcu da başarısızlığına kılıf uydurma senaryosunun son halkası bu olsa gerek. malum ilk ve tek hedef taraftardı. baktılar bizden tepki var o halde sarılın batıl inançlara ,insanlarin inanışlarındaki açıkları süistimal etmeye .. yazık ya yöneticilerin düştüğü şu acizliğe bakınnn.. bunlarla 2007 de de şampiyon olmayı beklemek hayalcilikmi yoksa... |
Vaaar bence febe nin büyücü gülten ini cagırııın:D |
Türkiye`de Saat: 10:52 . |