![]() |
ali karimi mutlaka alınmalı YONETIM UYUMA MERHABALAR ARKADASLAR SU AN BAYER MUNIHTE OYNUYOR AMA O KADAR YILDIZIN ARASINDA ILK 11 E GIRMEKTE ZORLANIYOR BU NEDENLE KARSILIKLI ANLAMISLAR VE KENDISINE KOLAYLIK SAGLAMISLAR SUANDA TAKIM ARAYISI ICERISINDEYMIS TURKIYE SARTLARINDA MUKEMMEL BIR OYUNCU ORTA SAHADA SERBEST OYNUYOR DIYECEKSINIZKI ORADA OYNAYAN DELGADO VE RICARDINHO VAR BENCE BU ADAM BIZIM TAKIMDA COK RAHAT KALE DISINDA HERYERDE OYNAR ISTERSENIZ VIDEOYU IZLEYIN AMA YONETIM BOYLE BIR OYUNCUYU KACIRILMAZ VE ILERIDE MUKEMMEL GELIR GETIREBILECEK BIR OYUNCU YouTube - Ali Karimi |
delgadodan 2 gömlek üstün biri ama biz yararlı olucak adamlar almayı beceremeyiz |
çok yetenekli hatta bi aralar eziklere önermişler ama azize iranlı adama 2 milyon dolar vermem demiş |
delgodyu aldığın paraya sat bunu al yılın bombası olur |
delgado rico warken beklemek gerekiyor....delgado daha tam performansa ulaşamadı!rico kendini göstermeye basladı zaman tanımalı . . . |
mehdi mahdavikia yi da alalim isterseniz:D iranli futbolcu istemiyorum takimda olmasin |
bosuna konusmayalim adam bayernden ayrilcak ve eski takimina geri döncek |
arkadaslar ayni mevkilere adam almak is degil. bize acilen bir forvet lagzim!! |
delgado form tutmuş hali karimiden daha iyi |
ya arkadaşlar Delgado daha iyi bir oyuncu bi arkadaşımızın da dediği gibi o bölgeden daha kritik yerler var şu an için orta saha gereksiz. |
Türkiye`de Saat: 11:52 . |