![]() |
Bence delgado en az bunun kadar kaliteli takım yerine otursun ondan sonra görun diyorum |
Rico ve Delgado birlikte oynar mi oynamamiz mi diye tartisanlar nasil bir de Karimi'yi ister? Bu takima Karimi falan gerekmez, ozellikle defans ve forvet bu haldeyken... |
elimizdeki playmakerlar yeterli |
HALA ISRAR EDIYORUM BU ADAM BIZIM TAKIMDA KALE DISINDA HERYERDE OYNAR SERI VE TEKNIK MESELA EN GUZEL YER OLARAKTA ON LIBERO BENCE |
ARKADASLAR DELGADO VE RICARDINHO KONUSUNDA HAKLI OLABILIRSINIZ AMA BU ADAM KOSUYOR FARKINDAYSANIZ HEMDE NE KOSUYOR |
pozisyon olarak ricardinhonun transferi bi8 hataydi...simdi bu hatayi tekrarlamamk gerek.... üstelik oyuncunun iranli olusunun problemi ne anlayamadim... irandan acceyip topcular cikiyor... |
bu adamı alacağımı bilsem delgadoyu hiç tutmam |
ya dostum delgadoyu satsak demişssin de delgado yu satsak parasını biz alamıyoruz ki ülker alıyo yani delgadodan bizmim elimize para geçmiyo.bu adamı almaya kalksan 7-8 milyon euro yu gözden cıkarman lazım bu parayı ne beşiktaş ne de ülker bize bagışlar.adamın en iyi yaptıgı iş çalım ve de sürati bence ona o kadar para verilecegine gözümüzün önünde duran yattrayı alırsın daha iyi olur ki.bu takım bi üçüncüsünü kaldırmaz yani bende diyorum ki delgado-rico varken olmazzzzz... |
alalımda tigana yedek bıraktığı zaman ahmedinecad bize bomba fırlatsın :D:D |
Türkiye`de Saat: 11:23 . |