![]() |
Bugunkü macta insallah kalede görürüz Murati tamam oda hatalar yapiyor, ama yapacakta Runje cok formsuz ve israr etmemesi lazim Tigananin... |
runjeyi görmektense kalede ben murata razıyım |
sadece eyedek iyi bile değil sadece yedek |
cok efendı ve ıyı bır sporcu;) |
ben her görüşümde kasaba benzetiom adamı elinde satır kuşbaşı yapıo kıyma çekio |
ya kazma diyecem hakaret etmek istemiyorum..yeteneksiz , vasıfsız bir kaleci...nasıl oldu da Volkan Ünlü gönderildi , murat kaldı bu takımda anlamıyorum... |
runjeden bir eksiği olduğunu düşünmüyorum |
fener maçında kaleye o geçsin bence |
http://i.karakartal.com/images/haber..._0806_1101.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın M.Şahin: "Her zaman görev bekliyorum" Efes Pilsen Cup 6 Futbol Turnuvası'nın üçüncülük maçında, normal süresi 1 - 1 berabere biten karşılaşmada Beşiktaş, seri penaltı atışları sonunda Galatasaray'ı 7-6 mağlup etti. Siyah beyazlı takım bu galibiyetle turnuvada üçüncü oldu. Beşiktaş'ın kalecisi Murat Şahin, maç sonunda yaptığı açıklamada, takımda yer alabileceğini ve bunun için hazır olduğunu belirterek, "Bugün 3 penaltı kurtarmam bizim için güzel oldu. Takımda her zaman görev bekliyorum ve bunun için çalışıyorum. Şu anda görev alabilecek durumdayım. Tabiki bu hocamızın kararı" dedi. Kaynak: DHA |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:12 . |