![]() |
baskan yine eziklerden topcu falan almayın sürpriz transferler varmıs kimi alıcan mehmeh yozgatlı,ergün falan mı:mad: |
başkanımız durduk yere polemik başlattı. yazık. |
Özhan Canaydın, oldukça samimi bir havada geçen kokteylde Yiğit Şardan ve Alp Yalman ile basın mensuplarına poz verirken, yaptığı konuşmada, ''Galatasaray olarak güzel bir seçim geçirdik ve şimdi yine Galatasaray için birlik, beraberlik içerisindeyiz. Yeni dönem, hep beraber işbirliği içinde geçecek. Önümüzde güzel günler var'' dedi. GS BAŞKANI KLUBÜNÜN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYOR ,DİĞER YANDAN ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR BİZİMKİDE GS NİN ŞAMPİYON OLMASI İÇİN VARGÜCÜYLE CANAYDINA YARDIM EDİYOR ...GS NİN FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU YILDIRIM DEMİRÖREN..! |
Alıntı:
|
forumdan bu konuya bu kadar buyuk bır tepkı gelmesı benı acıkcası mutlu ettı.Besiktas taraftarının kayboldugunu dusundugum duruşunun hala mevcut olamasına sevındım.sayın baskan fedarasyon secımlerınde haluk ulusoyun amigolugunu yapmanın vermıs oldugu gucle bundan sonra fedarasyonu kankisi haluk ıle bırlıkte kendısının yonetecegının mesajını sankı Besiktaslının bundan mutlu olması gerekırmıs gıbı popılıst bır soylem ıle tribunlere yonelık sarfettıgı sozlerı bu buyuk taraftar yememıstır.bu sozleri bır arkadas 'Baba Hakkı yasasaydı baskanı sopasıyla kovalardı'dı dıye yorumlamıs.herhalde bundan daha ıyı bır yorum yapılamazdı.sayın baskan bılsın kı bu taraftar ıcın hala bır sereflı ıkıncılık 10 kırlı lıg sampıyonlugundan daha degerlıdır.saygılar. |
Alıntı:
|
Aslinda iyi oldu bu. Kupa finali oncesi gerginlik ve hirs artarsa bizim isimize yarar, bizim takimda daha hirsli ve (gerekince) sahlanacak oyuncular var. Ama bence biraz GS'yi destekliyormus gibi bir havasi var, sanki takimin GS macini kaybetmesini istiyormus gibi.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Fener'e saldirmasi dogru, cunku bunu hakediyor Azize. Ama GS?ye 'yalakalik' yapmasi dogru degil, BJK FB'yi tek basina gecebilmeli, bunun icin GS'ye ihtiyaci yoktur. |
Yıldırım Demirören, "tarihi" bir açıklama yapmış. "Bu yıl biz kupayı, Galatasaray da şampiyonluğu alsın!" Fenerbahçe'ye karşı ittifakın resmi belgesi gibi... "El değmemiş lig isteyenlerin" elleri birbirine kenetlenmiş! Galatasaray'la çok kritik bir maçı olan bir kulüp başkanın açıklamalarında, tek taraflı bir adaletin anonsları yok mu? Yıldırım Demirören, başkalarını düşündüğü kadar, kendi takımını da düşünse keşke! Merak ediyorum, Beşiktaşlı futbolcular mesajı almış mıdır? Başkanlarının duygularına boyunları kıldan ince midir? İki sezon önceki Rizespor ve Akçaabat Sebat maçlarındaki Beşiktaş gerçeği, "ibret vesikası" olarak hala hafızalardan silinmemişken... Bursaspor taraftarı boşuna mı haykırıyor! Kendisini ligden düşürenleri iki yıldır neden unutmadı acaba? Beşiktaş tek başına büyük olmayı, Yıldırım Demirören'le beceremeyecek galiba...HAKKI YALÇIN FOTOMAÇ |
Alıntı:
herkes kendi işini kendi görsün bursa koca sezon neredeydi. ligde kalma ümitlerini neden BEŞİKTAŞ maçına bağlamış onlar hatayı kendilerinde arasınlar. hakkı yalçın a gelince, eziklerin saçma sapan kararlarla kazandığı puanlar hakkında nasıl bir yorumda bulunmuştu zaman içinde merak ediyorum yada bir açıklama yapabilmişmiydi (sıkar biraz). şimdi kalkmış BEŞİKTAŞ ımızı irdeliyor. azize nin icraatlarından da bahsetsene kardeşim. yıldırım demirören medyada boy gösterdimi herkese bişiler oluyor. azize kaç tane meslektaşınızı kameralar karşısında madara etti sizden ses çıkmıyordu. şimdi bu ezikleri savunmak adına BEŞİKTAŞ ımızın başkanı hakkında yazıyorsun. eziklere karşı bir ittifak yok ezikler kendilerini "üstün ırk" gibi görme heveslerinden dolayı işler bu noktaya geldi. ezikler adam olmadıkça diğer klüpler onlara her zaman böle davranacaklardır. |
Alıntı:
|
Spor yazarı Kazım Kanat, bugünkü yazısını Başkan Demirören'in yaptığı açıklamaya ayırdı. Kanat'a göre Beşiktaş'ta gelenekler bir bir yok oluyor. Nasıl mı? İşte cevabı..http://www.internetspor.com/v3/img/1x1.gif Beşiktaş'ın silahı şuydu: Fenerbahçe ve Galatasaray savaşında centilmen konumda bulunmak! Bu duruş, Beşiktaş'ı toplumun önünde en yüksek değere oturturdu. Toplum önünde Beşiktaş, bu nedenle en sevilen ve en popüler kulüp olurdu. Beşiktaş'ın bu geleneksel yapısını ilk kez Başkan Demirören yıktı, geçti. Beşiktaş artık taraf oldu. Başkan Demirören aynen şunu dedi: "Kupada Beşiktaş, ligde Galatasaray şampiyon olsun!" Bu düşünceyi seslendiren başkan Demirören yarın İnönü'de Galatasaray'a yenilen futbolcusuna, "Niçin yenildin?" diye hesap soramaz. Eğer sorarsa futbolcu da başkanına şunu der: "Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemedik ve yenildik başkan. Umarım bu yenilgi ile sizi mutlu ettik" Efendim! Sokaktaki insan diyor ki: "11 puan öndeyken Fenerbahçe elimizden şampiyonluğumuzu aldı." Ne yani şimdi! Efendim! Taraftar söyler. Taraftarın söylediğini Beşiktaş Başkanı söylemez, söyleyemez. Aradaki ince diplomatik çizgi budur. SON SÖZ: Gelinen bu noktada Fenerbahçe şampiyon olursa Galatasaray'ın yanında Beşiktaş'ı da ezmiş olacak. Hele bir de kupayı alırsa... İşte bu yüzden ne gerek vardı başkan? İNTERNETSPOR |
Alıntı:
|
http://www.imagestr.com/imagestr/414...1868931404.jpgŞAMPİYONLUK ADAYIMIZ GS DEN SAYIN BAŞKANIMIZI DESTEKLEYİCİ EN UFAK AÇIKLAMA YOK. |
Alıntı:
|
Başkan Yıldırım Demirören, Fanatik’e yaptığı açıklamalarda esmiş gürlemiş. Fenerbahçe’ye vermiş veriştirmiş. Diyor ki Başkan, “Artık Fenerbahçe’nin dediği olmayacak. Yumruğumuzu masaya vuracağız.” Hani üç büyüklerden biri, camiadaki tartışmalarda diş gösterir, rakibe kendini saha dışında da hissettirir, varlığını-gücünü gösterir. Bu kadarı kabul edilebilir. Sonra devam ediyor Başkan: “Beşiktaş her zaman ilklerin takımıdır. Şu an gönlümden geçen şu. Biz Türkiye kupasını kazanalım. Galatasaray’da Süper Lig şampiyonluğunu. Bu amaç uğruna elimizden ne geliyorsa yapacağız ve hedefe ulaşacağız.” Acaba ağzından çıkanı kulağı duyuyor mu? Acaba bu dediklerinin nereye varacağını biliyor mu? Bu sözlerin yalnızca Beşiktaş’a değil, Türk futboluna da inanılmaz zarar vereceğinin farkında mı? Sayın Demirören, Beşiktaş’ın Başkanı nasıl olur da başka bir takımın şampiyonluğu ile ilgilenir? Kulübün bunca sorunu, bunca derdi, bunca sıkıntısı varken, nasıl olur da saçma sapan bir dizaynın peşine düşer?” Sayın Demirören, Beşiktaş’ın Başkanı nasıl böyle saçmalar? Sayın Demirören, Beşiktaş’ın Başkanı, nasıl olur da Türk futboluna dinamit koyar. Başkan diyor ki, “Galatasaray şampiyon olsun, biz kupayı alalım.” Peki Sayın Başkan, önümüzdeki haftalarda Beşiktaş’ın Galatasaray ile bir lig maçı yok mu? Bu sözlerden sonra biz ne anlayacağız şimdi? Şike mi yapacak yani koskoca Beşiktaş? O maçı Galatasaray kazanırsa, bu durumu kime nasıl açıklayacaksınız? Tribünlere ne diyeceksiniz? Futbolseverlerin yüzüne nasıl bakacaksınız? Bu soruyu bana her birini yavru kartal olarak yetiştirdiğim çocuklarım sorarsa eğer, ben ne diyeceğim? Göğsümü gere gere, “Beşiktaş büyüktür şike yapmaz” diye haykırabilecek miyim Sayın Başkan? Sayın Başkan siz ne yaptığınızın farkında mısınız? “Şampiyon olsun” dediğiniz Galatasaray değil midir ki, Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba’ya, 1993 yılında “Şerefli ikincilik” sözünü ettiren. O dönem Galatasaray’ın yöneticisi olan Adnan Polat, Ankaragücü’nun kalecisi de Zalad’dı. Şimdi aynı isim yine Galatasaray’ın yönetiminde. Nasıl yani? Ayrıca, daha ilk 10 maçta lige havlu atıp, sonra şampiyon olacak takımı seçmek Beşiktaş Başkanı’nın işimidir? Yakışır mı? Bir başka tamının şampiyon olamamasından alınacak keyfi, 100. yıl şampiyonluğuna benzeten Başkanım, bana 101. yıl rezaletini açıklayamadıktan sonra, başka bir kulübe nasıl kafa tutar? Umarım bu tuhaf konuşmayı, gerçekten hasta olduğu için yapmıştır. Umarım yarın çıkar, “Ateşim vardı. Ne dediğimi bilmiyordum. Özür dilerim” der, Başkan Yıldırım Demirören’in söyledikleri arasında bir şey doğru. O’da Beşiktaş’ın gerçekten ‘büyük kulüp’ olduğu. Ancak ne yazık ki Yıldırım Başkan, Beşiktaş’ın büyüklüğünü anlayamamış. Beşiktaş’ın Beşiktaş sevgisinin, Beşiktaş taraftarlarının bu taraklarda bezi olmaz. Olmamalı. Ya Beşiktaşlı olun, ya da Beşiktaşlı olmayı öğrenin! Yazı: Erdoğan Aktaş Kaynak: Posta Gazetesi |
BENCE YAPMIŞ OLDUĞU BU SAÇMA SAPAN AÇIKLAMADAN SONRA YILDIRIM DEMİRÖREN DE İSTİFA ETSİN ..!!! FUTBOLCUYA CEZA VERMESİNİ BİLİYOR. KENDİ AÇIKLAMALARI Bİ O KADAR TALİHSİZ.....!!!!!!!! |
http://www.imagestr.com/imagestr/414...4969081076.jpg NE KONUŞTUĞUNU KULAKLARI DUYAN,ONURU VE HAYSİYETİ İÇİN GEREKİRSE BIRAKIP GİDEN BİR BAŞKAN İSTİYORUZ.. |
Alıntı:
DEMİRÖREN İSTİFAAAAA !!!! BURASI BABANINNN ŞİRKETİ DİİİİİİİİİİİİLLLLLLLL !!!! |
Galatasaray'dan, Demirören'e tam destek http://www.bjkhaber.org/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in sözlerinin saptırılmaması gerektiğini söyledi. Mecidiyeköy'de bulunan Sportif A.Ş. binasında basın toplantısı düzenleyen Adnan Polat, Demirören'in, "Biz Fortis Türkiye Kupası'nı alırız, Galatasaray da şampiyon olur" şeklindeki sözleri sonrası oluşan polemikle ilgili görüşünün sorulması üzerine, "Yıldırım Demirören'in beyanatlarını saptırmaya kimsenin hakkı yok. Kimse öküz altında buzağı aramasın. Aziz Yıldırım bu konuda fazla hassas davranıyor" dedi. Beşiktaş ile Galatasaray kulüplerinin 100 yılı aşkın bir süredir rakip ve dost olduğunu kaydeden Polat, şöyle devam etti: "Bu iki kulübün tarihinde bu imalara yol açacak bir olay söz konusu değildir. Olmamıştır, olamaz da. Yıldırım Demirören'in yaptığı gibi ben de yıllar önce bu tip bir açıklama yapmıştım. Biz şampiyonluk yarışından kopmuştuk ve Trabzonspor'un şampiyon olmasını istediğimi söyledim. O zaman da çok tartışıldı, ancak daha sonra biz burada Trabzonspor'la berabere kalarak puan kaybetmesine neden olmuştuk. Maçımız kamuoyunun gözü önünde oynanacak ve hep beraber izleyeceğiz. Bir başkan takımına, rakip takımın maçı kazanması için nasıl telkinde bulunabilir? Böyle bir şey olabilir mi? Böyle bir polemiğe ve ortamı germeye kimsenin hakkı yok. İsteğimiz bu durumun ortadan kalkması." Kaynak: www.bjkhaber.org |
"Bu iki kulübün tarihinde bu imalara yol açacak bir olay söz konusu değildir bok diildir sen önce 8-0 ların hesabını ver kendinizi aklamaya kalkısmayın ********Ler ..gitti gurssoy geldi polat ne farkeder alayı ********zz |
gs tarafından savunulmak çok iğrenç birşey.hepsi aynı bunların |
cinconlardan demirören e destekmiş !!! ayar oluorum sana demirören Allah aşkına istifaaaaaa !!!!!!! |
Gİtme vaktiniz geldi artık...!!! Yönetim istifa....!!!!!! |
Yıldırım Demirören'in yaptığı gibi ben de yıllar önce bu tip bir açıklama yapmıştım. Biz şampiyonluk yarışından kopmuştuk ve Trabzonspor'un şampiyon olmasını istediğimi söyledim. O zaman da çok tartışıldı, ancak daha sonra biz burada Trabzonspor'la berabere kalarak puan kaybetmesine neden olmuştuk. Trabzon un şampiyonluğunu istemekle gs nin şampiyonluğunu istemek aynı şey değildir. |
|
ya baskanımız bıle ne konustugunun farkında deıl nereye suruklenıorz anlamıorm!! |
ya bırakalım artık şu cinconla iyi geçinmeyi. bunlar bizim 2-3 tane şampiyonluğumuzu çaldılar(hırsızlar). eziklerde salak salak bize karşı birleşiyorlar falan diyecekler şimdi. Allahın ezikleri bir kere şunu anlayın "kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar". |
bizim icin farketmez ha ezik ha ciccon aynilar.... |
ya nerden çıkartıyorsunuz arkadaşlar istifa işlerini ya başkanın sözleri neden saptırılıyor ve en ufak bişey olsa hatta durduk yere istifa diyen arkdaşlarımız var sanki biz diyince hemen istifa edecekler artık hata yapma şansları yok onlarda bunun farkında lütfen artık tam destek ! |
yönetim istifa !!! |
Alıntı:
|
Baskan'in aciklamasini okudum, gozlerime inanamadim yaw. Yani bizim camiamizin baskani nasil boyle bir demec verir. Bizi ilgilendirmez kimin sampiyon olacagi. Yani cincon sampiyon olursa sevinecek miyiz? Ne gunlere kaldik arkadas yaw. Baba Hakki'nin kemiklerini sizlatiyorlar.. |
Alıntı:
VEYA DELİKANLILIĞI BU TARAFTARDAN ÖĞREN BİR HAREKET YAPIYORSAN VEYA SÖZ SÖYLÜYORSAN ARKASINDA DUR.ZORLUK KARŞISINDA KIVIRMA DİK DUR. FAKAT KENDİ SÖZLERİNİN ARKASINDA DİMDİK DURAMAMANIN SEBEBİ VAR BELİNDEN SAKATTIN DEĞİLMİ |
Demirören'e içerden tepki Demirören'e içerden tepki Yaptığı ilginç çıkışlarla dikkat çeken Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in F.Bahçe ve Aziz Yıldırım hakkındaki açıklamaları Siyah-Beyazlı camia tarafından da hoş karşılanmadı. Sezon başında Rıza Çalımbay’ı gönderip sonra vazgeçen, devre arasında da istifasını sunup 52 saniyelik basın toplantısıyla koltuğuna dönen Demirören’in son olarak, “Fenerbahçe'nin, menfaati olan her konuda kavga ortamı yaratarak, Türk futboluna zarar vermesinden dolayı Galatasaray'ın şampiyonluğunu istiyorum.” sözleri spor kamuoyunu yeni bir tartışmanın içine çekti. Camianın önde gelen isimleri ve taraftarlar, Başkan Demirören'in açıklamalarını zamansız bularak, “F.Bahçe ve G.Saray şampiyonluğa oynuyor. Bizimle hiç alakası olmayan bir olayla ilgili başkanın açıklama yapmasına ne gerek vardı? Kupaya motive olmamız gerekirken neden kavga ortamına giriyoruz? Bu tür ifadeler Beşiktaşlılık duruşuna zarar veriyor.” diyerek eleştirdi. Eski başkan adaylarından Hasan Arat, Demirören'in açıklamalarını üzüntü ile izlediğini belirterek, “Beşiktaş gibi büyük bir camianın başında olan kişinin daha dikkatli hareket etmesi lazım. Bu makamın bir ağırlığı var. Şampiyonluk yarışından kopan bir takım var. Tek hedef olarak kupaya motive olunması gerekiyor. Beşiktaş, son dört- beş yıldır alakasız konularla gündeme geliyor.” yorumunu yaptı. Seba’yı örnek almalı Yine Beşiktaş eski başkan adaylarından Erol Kaynar, bu şekilde ortaya çıkmak yerine şampiyonluk yarışında yer alarak gündemi oluşturmak gerektiğine dikkat çekerek, “Şu anda ligde kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmez. Eğer Beşiktaş bir gündem oluşturacaksa bunu ligde başarılı olarak yapmalı. Başkanın söylediği sözler resmi görevi olmayan insanların söyleyeceği şeyler. Süleyman Seba'dan gelen bir Beşiktaş duruşu var. Başkana yakışan, bu duruşu sergilemektir. İnsana sorarlar, ‘Böyle bir şeyin gereği var mıydı?' diye.” dedi. Demirören'in yönetimindeyken istifa eden Reha Muhtar da başkanın böyle bir polemiğe girmesini doğru bulmadığını belirterek şunları söyledi: “Başkanın, Beşiktaş'ın olmadığı bir şampiyonluk mücadelesinde tahminde bulunması gereksiz. Takımımızın Galatasaray'la maçı var. Sayın Demirören sadece şampiyonlukla ilgili tahminini söylemiş olsa bile sözleri başka yerlere çekilebilir.” Beşiktaş eski yöneticilerinden İhsan Kalkavan da, “Bu sözleri Fenerbahçe başka tarafa, Galatasaray başka tarafa çekebilir. Belki futbolcu olsa bu görüş önemli olabilirdi. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışına Beşiktaş'ın müdahil olacak bir durumu yok. Eğer başkanın bu sözlerinden rahatsız olan varsa seçimde bu-nu gösterir.” ifadelerini kullandı. Taraftar grupları da Yıldırım Demirören'in, Fenerbahçe ya da Galatasaray ile bir işinin olamayacağını ve Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı kazanması için çaba göstermesi gerektiğini belirtti. Taraftarlar, Demirören'in Galatasaray'ın şampiyonluğunu istemesine şaşırdıklarına dikkat çekerek, “G.Saray'ın elimizden çalarak üst üste 4 yıl şampiyon olduğu dönemler çabuk unutuldu. Biz rakiplerimize değil kendimize bakalım.” yorumunu yaptı. Beşiktaş Çarşı grubunun önde gelen isimlerinden Alen Markaryan ise, Yıldırım Demirören'in açıklamalarına katıldığını söyledi. Markaryan, “Belki açıklamalar zamansız oldu. Fakat Beşiktaş başkanı, bana göre yüreğinden geçeni söylemiş. Futbolu kavga, kargaşa, kaos ortamına çeken Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını kimse istemiyor. Bence bütün Beşiktaşlıların da gönlünden geçen bu.” dedi. Demirören'in çıkışları Göreve gelirken 20 milyon nakit para sözü verdi ve tam 13 tane yeni futbolcu transferi yaptı. Takımın başına Del Bosque'yi getirdi ama arkasında durmayarak yarım sezonda gönderdi. Rıza Çalımbay'ın istifasını istedi, Malmö maçından sonra görevde kalması için ikna etti. Çalımbay'ın istifasının ardından özeleştiri yaptı: "En büyük hatam Del Bosque'yi göndermekti." Sezon ortasında istifa edeceğini açıkladı. Ertesi gün 52 saniye süren basın toplantısı yaparak görevinde kaldı. Son olarak, "F.Bahçe Türk futbolunu kaosa götürüyor. G.Saray'ın şampiyon olmasını istiyorum." dedi. 15.04.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Zaman |
Yıldırım Demirören 14.04.2006 Hayır efendim… Sokaktaki bir Beşiktaşlı insan gibi düşünelim. Diyelim ki; Şu Fenerbahçe var ya şu Fenerbahçe. Hani biz 11 puan öndeyken elimizden şampiyonluğu alan Fenerbahçe. İşte intikam günü geldi. Fener şampiyon olmasın diye Galatasaray’a yatalım. Ya da şöyle diyelim; Şu Galatasaray var ya şu Galatasaray. Hani Beşiktaş üçüncü şampiyonluğa giderken ve Fenerbahçe ile çekişirken şu unutulmaz 4-3’lük Galatasaray maçı var ya. Hani canım Erhan Önal’ın ıska geçip Mehmet Özdilek’in (Şifo) attığı gol ile Beşiktaş şampiyon olmuştu ya canım. Şimdi o maçın diyetini ödeme günü geldi. Efendim! Böyle yazarız. Hatta kahve sohbetlerinde konuşuruz. Ama biz tribündekiler bunu yapar. Peki kulübü yöneten o liderler ne yaparlar? Susarlar! Suskunlukları da en büyük cevaptır. Yani o liderler şimdi intikam zamanı geldi diyerek gönüllerinden geçeni söylemezler. Mantık, akıl ve liderlik görevleri ile sorumlu bir kişi gibi konuşurlar. Bakınız hangi noktadayız: Beşiktaş Başkanı Sayın Yıldırım Demirören, gönlüm Galatasaray’ın şampiyonluğunu istiyor diyerek Galatasaray maçına ambargo koymuştur. 1- Beşiktaş o maçı kötü oynayarak kaybederse şike yaptığı belgelenir. 2- Beşiktaş o maçı çok iyi oynayarak kazanırsa. İşte sorun burada! (O zaman Beşiktaş kendi başkanını üzmüş olur) Efendim! Aslında gerçeğin gerçeği şu: Galatasaray Fenerbahçe’ye savaş açtı. Beşiktaş da Galatasaray’ın yanında bu savaşa girdi. Peki ne olacak derseniz şunu derim; Beşiktaş’ın sonu Birinci Dünya Savaşı'nda Almanya’nın yanında savaşa giren ve sonra da savaşı kazandığı halde mağlup olan Osmanlı İmparatorluğu gibi. Beşiktaş şimdi kendini kurtaracak Mustafa Kemal’ini arıyor. kazım kanat |
http://www.stargazete.com/starextra/...spor/ergun.jpg ''Futbolun zirvesi'' paneli öncesinde Lig TV'ye konuşan Gürsoy, ilginç açıklamalar yaptı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in ''Kupa'yı biz alalım lig şampiyonu da Galatasaray olsun'' beyanatı için Gürsoy, ''Yıldırım Demirören'in açıklamaları benim hoşuma gitti. Bir zamanlar ben de benzer açıklamalar yaptım. Trabzon'un şampiyon olmasını istediğimi söyledim ama futbolcumuza gidin Trabzon'a yenilin demedik zaten o maçı 4-1 kazandık.Yani samimi düşünceleri söylemek maçın kaybedileceği anlamına gelmez... Şimdi Sayın Demirören'in açıklamalarını da böyle değerlendirmek lazım. Söylediğim gibi bu açıklamalar benim hoşuma gitti ama bence bizim aleyhimize oldu. Şimdi bir çok senaryo yazılacak v.s.'' dedi. NE YAPARSAN YAP BU KÖPEKLERE YARANAMAZSIN... |
Türkiye`de Saat: 11:42 . |