![]() |
Takviye yapılsın artıkkk !!! Sezon açılacak ama halen takviye yapamadık ayrıca fener ve g.s de yapmadı acaba izledikleri bir stratejimi var ....Gerci g.s nin parası yok fenerin acil ihtiyacı yok ama bizim mutlaka almamız lazım ankara gucu macında görduk orta sahada problem yok forveti yeterınce pozisyonla buluşturuyorlar ama gol sıkıntımız devam ediyor nobre nasıl gol pası bekliyor cozemedım acaba gole gıden topa yetisiptemı gol atacak,defans desen yıne arkaya adam kacırdılar yine cok pozisyon verdıler bence takıma katviye yapılmazsa 2.yarı bizi huzun ve gözyaşı bekler .... |
haklısın gülcemal kardeş ortasaha tıkır tıkır işledi.kaliteli bi golcü ye ve ön liberoya ihtiyacımız var. |
Tigana forvete adam almayacak çnkü alt yapıdan can erdem i A takıma dahil etti. tigana ön libero veya stoper istiyor forvet alınmayacak. Can Erdem A takımda oynayacak |
Alıntı:
|
Acilen defansa bir adam lazim |
Alıntı:
malesef türkiyede dediğin gibi önce kiraya veriyorlar sonra ki sene oynatıyorlar. yetenekliysen ve kendine güvenin varsa bu senin için sorun olmaz. Onun için bekleyip görmek lazım çok güçlü ben onu toni ye benzetiyorum inşallah en yakın zamanda A takımda izleriz. |
bnce takwıye takımdan cok yonetıme sart oldu kımse kalmadı yonetımde |
Takıma takviyeyi bırak eldekileri yolluyorlar seçim muhabbetine başkan takımı iice salladı rakibi de kalmadı ki gitsin de kurtulalım. |
[quote Alıntı: gulcemal´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif O cucuğu izledim uzun boylu hava hakimiyeti super ayrıca 2 ayağınıda cok iyi kullanıyor insallah oynatırda hem ulke hem takım iyi bir pivot santrafora kavusur ama bide profosyonel düşünürsek su anda almak doğrumu kiraya verilebilrmiydi arda galatasaryda pişmedi genclerden hazır geldı can bu yuku kaldırabılırmı görucez insallah hayırlı olur malesef türkiyede dediğin gibi önce kiraya veriyorlar sonra ki sene oynatıyorlar. yetenekliysen ve kendine güvenin varsa bu senin için sorun olmaz. Onun için bekleyip görmek lazım çok güçlü ben onu toni ye benzetiyorum inşallah en yakın zamanda A takımda izleriz. inşallah en yakın zamanda A takımda izleriz.[/quote] Gulcemal kardes, bence yük ile problem olmaz cünkü oynarsa sadece ara sira oynar, ilk 11 oyuncusu daha degil tabi ki. Birde Tigana gencler ile iyi calisabiliyor. Dissappear'e gelince, bence cok iyi o cocuklarin kiralanmasi. Avrupanin büyük takimlari da hepsi kiraliyor, neden?? Cok basit cünkü böylece genc yetenekler oynama sansi buluyor ve hem kendilerini gelistiriyorlar, hem lige alisiyorlar. Öyle saha kenarinda cürütülmüyorlar. Arda'yi gördünüz. Önce Manisa'ya kiralanmasa Arda simdi nerde bu durumda olacakti?? |
bu uzun boylu stoper gelsin yeter bence |
kesinlikle uzun boylu bi stopere ihtiyaç var,defans sallanıyo.. |
bir stoper bir de santrafor kleberson giderse 2 kontenjan boş oluyo |
Yapmamız lazım artık.. |
Ben bunu baska bir yere de yazmistim ama yinede buraya da bir ekliyim. Arkadaslar buna bir bakin: http://www.transfermarkt.de/bilder/wappen/3057k.jpg Standard Lüttich http://www.transfermarkt.de/bilder/flaggen/19.gif Jupiler League Aktueller Nationalspieler: http://www.transfermarkt.de/bilder/flaggen/184.gif Vereinigte Staaten http://www.transfermarkt.de/bilder/s...517_2005_1.jpg Geburtsdatum:13.05.1982Alter:24Größe:1,94Nationali tät:http://www.transfermarkt.de/bilder/flaggen/184.gif Vereinigte Staaten http://www.transfermarkt.de/bilder/flaggen/124.gif Nigeria Fuss:rechts Verein (RN):Standard Lüttich (5) Position:AbwehrPositionsdetails:InnenverteidigungV ertrag bis:2007Marktwert:5.000.000Spielerberater:Silkmann, Barryhttp://www.transfermarkt.de/bilder/position/6.gif News zum Spieler» 07.04.2005US-Boy als Geißbock? Bilmiyorum bu adami tanirmisiniz ama bu Belcika'nin en iyi savunma oyuncusu, sezon sonunda kontrati bitiyor yani kulübü de satmaya sicak bakar ve bonservisi cok yüksek olmaz. Lyon, Marseille, Porto ve Chelsea de bu oyuncuyu listelerine almislar, simdi dersiniz ki gercekci olalim, onu biz nerde aliriz, hep büyük kulüpler pesinden kosturuyor! Orasi belki öyle ama adam demis ki ben gittigim kulüpte cok forma sansi bulmak istiyorum yani gercekten istesek olabilir bu is. Ben diyorum ki hepimiz yönetimden almasini mi istesek ne:P |
forvete parçalayıcı bi adam lazım acilen ilhan gibi hırslı bu çok önemli bence en büyük sorunumuz gol atamamak defansta çok alternatif var ama forvet hattındaki alternatiflere pek güvenmiyorum açıkçası... |
defansa bir adam kesin lazım evet bide ön libero olsa iii olmaz mı? |
takıma Stoper ve Forvet acilen şart orası kesin de devre arasında yapılacak transfer ne kadar doğru bir karar olur bilmiyorum....birde sayın hocamız lig başlamadan herşey toz pembe görünüyorken kadrosunu yeterli bulmuştu uefa ya bizi bu kadro ile sokmuştu ve yönetim de uefa da final oynayan takım kurduk diyordu.... |
önce stoperi halledelim,defansımızı sağlama alalım |
Stoper alınsın |
Bir stoper kesinlikle lazim .. kleberson da giderse onun yerine de kaliteli bir on libero lazim |
Alıntı:
|
bence defasntan çok forvet lazım...bu takımın savunmasında dünya yıldızlarıda olsa takım halinde savunma yapamaz ç,ünkü bizim ortasaha adamları gol atma peşindde ondn..defanstai oyyuncular yerli yerinde oynatılsa bu sezon böyle gider ama bu forvetlerle olmaz boboyu verip fatih tekkeyi alsaydık çok iyi olurdu yada daha kaliteli bi isim alsak ii olurdu gol atacak adamların kafası bi karış havada... |
Bence once iyi bir stoper ve iyi bir onlibero lazim. Oncelik bunlar olmali, forvet de alinacaksa Bobo kiralanmali, yabanci bir oyuncunun kulubede oturmasi fazla luks bence. |
Bir tecrübeli stoper ve Appiah tarzı bir o.saha oyuncusu lazım ama sanırım almayacaklar.Hata yapıyorlar. |
Bu saatten sonra takviye ne işe yarar söylermisiniz , gelen adam en az üç haftada hazır hale gelir , bizde bir yenilgiyle hedeften kopacak durumdayız , hem bu saatten sonra iyi adamı kim satar , en güzeli önümüzdeki yıl yapılmalı... |
bizimle dalga geciyor bu medya resmen... bizim yönetim kellelerini düsünürken transferi kim yapacak.... akil mantik isi degil vallahi... transfer felan yalan,olursa da inamoto ayarinda bi "transfer" olur,yaaaaaani |
Bence transfer yapılacaksa once iyi bir forvet alınmalı...Elimizdeki forvetler bir turlu istenilen performansa gelemiyorlar...Fenerde golleri sıralayan nobre bizde gol kısırlıgı cekiyor...Once alınması gereken iyi bir forvet ardından belki bir orta saha yada defansın göbeğine (tandeme) bir yabancı... |
takım kolay gol yiyor sağlam bir stoper oturur bu takıma...tiganada acıklama yapmıstı takım attığı golün değerini bilmiyor diye takım hemen hemen her macta defans hatasından gol yiyor , ön liberoda koray idare eder ama stoper kesinlikle lazım hücüm hattı icin nobreyi biraz daha beklemeli zaten 2 yabancı hakkı forvetten yana kullanıldı...... |
Andreas İsaksson: 1981 yılında doğan isveçli kaleci futbola trelenburg'da başladı.Ordan juventus'a geçen ve bu takımda iki yıl top koşturan kaleci tekrar ülkesine döner.Juventus'dan Malmö'ye giden isaksson ordanda 2 yıl oynar ve Fransa'nın Rennes takımına transfer olur.Ordaki başarısıyla ve İsveç milli takımındaki süper performansıyla bu yıl İngiltere'nin güçlü takımlarından M.City'ye transfer oldu.. martinez olmazsa bunu kaleye öneririm.. |
isaksson daha yeni transfer oldu sanmiyorum yakin zamanda transfer düsündügünü... :rolleyes: olsun,martinez de tam süper olur :P |
bu yönetim bi halt yiyemez ancak konuşur |
bir stoper birde ön libero lazım serdar sol kanada |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sure doldumu transfer suresı ....bilen varmı x dream boy bılıyodu ama o mesguldur simdi :D |
Alıntı:
|
fahri 3 hafta yok, Toraman sakatlanmis... Baki cezaliydi cart curt... simdilik daha hersey yolunda gibi görünebilir.. ama ilk yaridaki sakatliklari düsündükce neden takviye yapildigini anlayamiyorum.... |
kontenjanımız açık ama gerek duymuyorlar demek ki |
Takviye için son 3,5 saat :( |
hale bak =) |
Türkiye`de Saat: 06:12 . |