![]() |
Gineli Youla geri dönüyor Gineli Youla geri dönüyor Beşiktaş'ın kiralık olarak Fransa'nın Metz takımına gönderdiği Youla, sezon sonunda geri dönecek gibi görünüyor. Bitimine 6 hafta kalan Fransa Ligi'nin son sırasında yer alan Metz'in ligde kalma ihtimali hayli zayıf göründüğünden, Youla'nın Beşiktaş'a geri dönmesi yüksek ihtimal. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D kaynak:fotomac rıza hocanın takımına satın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
eyvaaaah başımda 2 tutam saç kalmıştı desenize youla başladığı işi bitirecek. |
ya allah kahretsin bi kurtulamadık şu uyuzdan.sezon sonunda birine ittirmek lazım mesela:gençlerbirliği (belki satılan MALI geri alıyolardır) |
Youla’dan Kartal’a 1.5 milyon dolar! SEZON ortasında taraftarlarla girdiği polemikten sonra Metz’e kiralık olarak gönderilen Youla, Beşiktaş’a 1.5 milyon dolar kazandıracak... Gineli futbolcunun gösterdiği performanstan memnun kalan Fransızlar’ın sezon sonu yıldız oyuncunun bonservisini alacakları öğrenildi. Youla, Metz’e gittiği dönemden sonra oynanan 12 karşılaşmanın tamamında forma giydi ve 1024 dakika sahada kalıp, 1 de gol attı. Beşiktaş ile devre arası yapılan anlaşma gereği, Youla Metz’e transfer olursa, Fransız kulübü 1.5 milyon dolar bonservis bedeli ödeyecek. 14.04.2006 -star |
Vestel Manisa da Ersun Yanal talip. İyi bir fiyata V.Manisaya satılabilir. |
Alıntı:
|
gençlerbirliği belki satılan MALI geri alır arkadaslar ne dersiniz... |
Yeterince zarar verdi Besiktas'a, 1.5 milyon dolar da iyi para, hatta 500.000 dolar kar bile yaptik bu salaktan. O para'nin ustune koyup iyi bir yabanci forvet alinmali. |
merak etmeyin Kimse onu artık Beşiktaş kulübüne sokamaz ! |
Alıntı:
Ruyalarima giriyor abi su Youla, insan acaip tirsiyor geri doner mi diye.....:p |
sivaaslı hayrettin ve andersona 1 m.dolar + youlayı verlin |
youla'ya fena halde uyuz oluyorum isi yok bu takimda |
youla denen herifin camiamıza geri dönmemesi lazım,biran önce elden çıkarılmalı |
anti fener anti azize anti tuncay anti cincon u gecdik icimizdekiLere basladık anti Demirören bu herifleri sen sokdun klube hepsini al borcları öde İSTİFA ET !! |
ya bu adam futbolcu olmaz sadece kosuo okdar bızden uzak olsun lftn! |
Teklif yok Peşpeşe kötü geçen sezonlar sonrasında futbolcuların piyasası da düştü. http://www.bjkhaber.org/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Şu ana kadar hiç bir Siyah-Beyazlı futbolcuya, yerli ya da yabancı bir kulüpten resmi transfer teklifi gelmediği belirtildi. Bir kaç menacerin bazı oyuncularla ilgilendiği, ancak bu ilginin hiç bir zaman 'teklif' düzeyine ulaşmadığı ifade edildi. Sadece Metz Kulübü'nün Youla için teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi. |
yavaş dönsün.......! onu burda isteyen yok |
yazıklar olsun rıza hoca bunu neden aldın yaaa nasıl satacagız sımdı yazıklar olsun |
Youla'dan para gelecek Sezon ortasında taraftarlarla girdiği polemikten sonra Metz’e kiralık olarak gönderilen Youla, Beşiktaş’a 1.5 milyon dolar kazandıracak... http://www.bjkhaber.org/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Gineli futbolcunun gösterdiği performanstan memnun kalan Fransızlar'ın sezon sonu yıldız oyuncunun bonservisini alacakları öğrenildi. Youla, Metz'e gittiği dönemden sonra oynanan 12 karşılaşmanın tamamında forma giydi ve 1024 dakika sahada kalıp, 1 de gol attı. Beşiktaş ile devre arası yapılan anlaşma gereği, Youla Metz'e transfer olursa, Fransız kulübü 1.5 milyon dolar bonservis bedeli ödeyecek. Kaynak: www.bjkhaber.org |
Iyi fena deyil valla! ben bes kuruz bile vermezdim ama. |
Forum'a yine uyeyim, ama sizce biraz fazla karisik degil mi? Mesela fazla topic var ayni konu ile ilgili. Youla konusunu 3 ayri topic'te gordum bile, ozel bir duzenleme yapsak daha iyi olmaz mi? Bana cok karisik geldi hakikaten.:confused: |
ii para üstüne pancudan ailtondan toplam 3 milyon da gelir 1.5 da burdan 4.5 milyon eder.Artık ii bir futbolcu parası cıkıo.Bide türkiye kupasından gelecek en az 2.ye 2.5 milyon var ordanda bi oyuncu parası cıkıo.En az 2 oyuncu parası simdiden hazır... |
Alıntı:
|
bu nasıl bır haberdır boyle yahu.adam metz de 12 macta bır(1) golu var,takımı lıg sonuncusu ve ligden %90 dusmus bizim bjkhaber.net ın haberıne bak ve ınan.'Youla'dan para gelecek'miş... 'Sezon ortasında taraftarlarla girdiği polemikten sonra Metz’e kiralık olarak gönderilen Youla, Beşiktaş’a 1.5 milyon dolar kazandıracak...'mış.keske boyle olsa olmayacak duaya amin bıle denmez buna.bu nasıl bır habercılık anlayısıdır anlamıyorum.saygılar |
iyi olur belki hayırlı olsun |
parası da lazm diil kendisi de gitsinnnnn baska bişe istemioruzzz |
ooooo1.5 mln $ iyi para bu iste bir yanlislik olmazmi bu adama bes para etmez |
Türkiye`de Saat: 04:55 . |