![]() |
Büyük Kaptan Tayfur Havutçu Kaptan ile ilgili herşeyi buraya yazabilirsiniz |
yazacak birşey varsa hemen jöbile yapması son maçta tam bir fiyasko oyun ortaya koydu. |
iste bu tayfur dunyada bulunmas, adam her zaman takim icin oynuyor, her zaman gencler icin bir ornek, davranislarliyla profesionalikle bu adam cok yi bir oyuncu, inshallah iyi bir teknik adam olur |
Süper bir Insan, süper bir Oyuncu ve süper bir Baba. Bence o üstüne düsen vasifeyi coktan yapti. Helal olsun sana Kaptan! |
artık tayfurun menejer olma zamanı geldi jübile yapsın artık |
cabuk cana jubile mi yapiyor manajer mi oluy ne oluyorsa olsun da ceksin gitsin artik |
teknik adamlik yakisir tayfura |
tayfur abı artık BJK'ya yeterınce hızmet werdı sahada bnce bundan sonra teknık heyette yer almalı yasıtları bıraktı coktan futbolu |
şifo gibi bi jubile yapar inş. |
valla bence Antrenörlük bizim tayfura göre bi si deyil! menejerlik yakisir ona! |
Alıntı:
|
hiç antrenör tipi yok be kaptanda o bu menajerlik işinide yapabilecek gibime gelmiyorya oda başka bi mesele |
KAPTANLIĞI SIFIR , AMA İYİ BİR GÖREV ADAMI... |
karı gibi top oynuyor bu herif yaaa |
Alıntı:
BU İFADEYİ BİR ERKEK KULLANSA TEPKİNİZ NE OLURDU , MERAK ETTİM... |
Artik bence Jübilesini yapsin ve Futbolculugu biraksin! |
tayfur jubileyi hakketmistir.adamgibi adam |
Alıntı:
|
inşallah ona da güzel ve uzun süre unutulmayacak bir jübile yapılır... |
jubule en iyisi |
buyuk kaptan yapıyo jubıleyı |
yaklasık 10 sene bize hizmet etmıstır... hizmetlerinden dolayı ona tsk ediyorum ... |
çok beyefendidir çok iyi adamdır tayfur..milli takımda da bizi çok iyi temsil etmiştir...kendisine yakışan şekilde de bırakıyor futbolu çok sağolsun...yolu açık olsun... |
tayfur diyordu öle bi jübile maçı yapıcam akıllardan siilinmicek gerçektende öle olacak salı gününü iple çekiyorum |
beşiktaş a yıllarca hizmet etti sölicek bişiy yok onun kadar beşiktaşa bağlı cok az oyuncu vardır |
antrenörlük hayatında başarılar kaptan ...!!!!! |
Alıntı:
|
Profesyonelliği ile adamlığı ile 10 numara adam.Çok yetenekli olmasa da benim Beşiktaş'ta çok sevdiğim futbolculardandır.Bence Beşiktaş'ta şu anda onun gibi bir ağabey ve kaptan yok.İ.Üzülmez'in Tayfur'un görevini yapması çok zor... |
Kaptan'a güle güle dedik dün. 9 sene hizmet verdi bize. Fener'de başladı yolculuğu. Fener'in kamyonla adam alıp kulüp bahçesine yığdığı yıldı, meşhur yıl. Başkan Güven Sazak'tı. Tayfur vardı. Seba'nın yiğeniydi. Çok koşuyodu. Bize bi gol atmıştı berabere kaldığımız bi maçta. Sonra Kocaeli'ye geçti. Bizi İnönü'de eledikleri bir kupa yarı finalinden sonra Şifo'yla atıştı. " Ne var len, ne var yendik işte" diye pepe pepe konuşması sakin Şifoyu bile çıldırttı. Bizi ise o sene kendinden nefret ettirdi. Bize transfer oldu. "Niye aldılar lan bu herifi?" dedik hep birlikte, kızdık. O kızmadı, bozulmadı. İşini yapmaya gelmişti ve bence yapabileceğinin en iyisini yaptı. O kadar yıl oynadı 1 gram gelişme göstermedi. Gelişme gösterecek bi yeteneği yoktu. Senede 1-2 gol attı denk gelirse kornerlerden gelen ya da dönen toplara. Hep koştu, adam kovaladı. Kendine ne görev verilirse, yan yan koşmasıyla, nerede ihtiyaç varsa ona oraya gitti. Hiç problem çıkarmadı. Problem çıkarmaması kapris yapacak kadar çok yeteneği olmadığından mıdır, aman ses çıkarmayım büyük takımda senelerdir oynuyorum çaktırmadan diye düşündüğünden midir, yoksa Seba'dan gelen mütevazilikten ve kendi adamlığından mıdır? Senelerce yalan dolan toplar oynayıp bu taraftarın sevgilisi olan, sonra da kumarı, karı-kızı ya da daha fazla parayı Beşiktaşıma tercih eden uyduruk yıldızları gördükten sonra ben adamlığı diyorum. Güle güle Kaptan Tayfur! Tayfur Havutçu. Son senelerde hep verdiğin aynı demecinle " Bu maçı kaybettik, önümüzdeki maçlara bakıcazz" |
Türkiye`de Saat: 19:58 . |