![]() |
Alıntı:
Manisa'yi bu kadar kolay gectiysek Ricardinho ve Bobo kadar orta alanda gecit vermeyen Serdar'in marifeti, o onlibero olmasaydi 1 yabanci hakkimizi buna ayiracaktik. Toraman'in en iyi oynayacagi nokta sagbek oldugu acik. Sagbekte Ali Gunes surekli sakat, A.Tandogan ise sagbek degil. Toraman'in stoperde cok kotu ve dehset oynadigini unutmamak lazim, gereksiz hatalariyla bizi su ana kadar cok yakti. Ama bu bolgede oynadigi zaman en azindan onundeki oyuncunun defansif yetersizligini kapatiyor, bu sene Arda ve Tuncayi, ondan evvelki sene Anelka'yi nasil kitledigini unutmamak lazim. Ibrahim Akin'in yeri ne zamandan beri forvet merak ediyorum. Adam forvet oynarken surekli solda oynasin diye elestiriyordunuz adami, simdi de solda oynuyor diye elestiriyorsunuz, zaten elestirmek icin bir yerinizden mevkii uydurmaya basladiniz. Ibrahim Akin en iyi doneminde solda oynamisti. Burak Yilmaz bizde cogu macta sag kanat ve forvette oynadi, sol kanatta oynadigi maclarda mecburiyetten oynadi, cunku Ibrahim Akin cezaliydi ve Delgado sakatti, ama tabii bunlar onemli degil, maksat elestiri olsun, medyayi kopyalayalim! Koray'in stoper oynamasi ise cok dogal(di). Diger stoperlere bakildiginda Koray gibi hizli degiller ve topu oyuna iyi sokamiyorlar. Unutma ki Antalya ve Bukres maclarindan sonra Fenerbahce macinda cok iyi oynayan defansimizin tek nedeni Koray'in stopere gecmesi oldu. Manisa macinda da en cok top calan oyuncuydu ve cok iyi oynadi. Rico ise son 2-3 macta da sol kanatta oynuyor, ama cok cok iyi oynuyor! Nasil Ronaldinho, Seedorf, Joe Cole, Reyes, van Persie gibi oyuncular kanatta oynuyorsa o da oynuyor. Ama o pozisyonu sol kanat gibi goren dunya futbolunu takip etmeden aciz futbol cahili taraftarimizin sucu. O adam kagit uzerinde solda oynuyor, ama surekli iceri kayiyor, oyun kuruyor, Ibrahim Uzulmez'e alan bosaltip onu besliyor ve son 2 mac kanatta oynayan Ricardinho ve Delgado sayesinde bol pozisyon urettik. Ama futbol cahili halkimiz bunu istemez, bunlari en kalabalik noktaya, ortaya kaydiralim ki yeteneklerin icine edelim! Boylece Tigana'yi da elestirebilmis oluruz! |
Alıntı:
|
Ayrıca rico da kendi dedi.Bu takımın en yetenekli oyuncusu die.İbrahim üzülmez de aynı şklde.SEn onun antrenmanda yaptıklarını göremezsin.Kendi tkm arkadaşı ööle diosa sana söz hakkı kalmazçKusura bakma.Bu adam bjk den gidince hepinz pişman olucaksınız. |
Rico bi reportajinda Delgadoyu ozledim demisti cok iyi hatirliyorum... |
Alıntı:
|
bu takımda İbrahim Akınla Burak oynuyorsa Delgado 10 kere oynar... |
Alıntı:
|
Soru cevap programinda Faik Gürses büyük bi olasilikla Collocini 24 saat icinde imzalayacak kleberson isi halledilirse dedi.. Ama kesin bisey olmadigini da belirtti.. Karakartal Forum'da ise Yemen Eksioglu Baskan Almanya'da bir oyuncunun transferi icin bulundugunu söyledi allah alllaaaaah... Kafam karisti simdi...:rolleyes: |
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif Coloccini Tigana'dan veto yedi Beşiktaş'ın hocası Tigana, Deportivo'lu savunma oyuncusu Coloccini için yöneticilere "Benim istediğim özelliklerde değil. Bu durumda böyle bir transfer yapmamız da anlamsız" dedi. *** Coloccini yetersiz! Fransız hoca "İstediğim stoper bu değil" diyerek Coloccini'yi yine veto etti. Beşiktaş, ara transferin bitmesine saatler kala kadrosuna dahil etmek istediği Coloccini'den vazgeçti. Menajerler aracılığı ile Tigana'nın önüne ikinci kez getirilen yıldız futbolcunun ismi yine veto yedi. Fransız teknik adam, Brezilyalı Roque Junior'dan sonra Arjantinli Fabricio Coloccini'yi de "Benim aradığım özellikle sahip bir stoper değil" diyerek http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D istemedi. Bir gün bekletip, vazgeçtiler Beşiktaş yönetimi, bu futbolcunun menajeriyle pazartesi akşamı yaptığı görüşmede "Bize salı günü 18.00'e kadar zaman verin, Tigana ile görüşüp size geri döneceğiz" diyerek süre istemişti. Dün akşam ise bu oyuncunun menajerini arayan yetkililer, "Hocamızla konuştuk, şu an için böyle bir transfere gereksinim olmadığını söyledi" ifadesini kullanarak Colocci'ni almayacaklarını söylediler. Eger dogruysa anlamak mümkün degil... Roque Junior ve Coloccini'yi istemeyen acaba hangi özellige sahip olan futbolcu istiyor... bi kere ki transfer'de sadece tigana'nin istegi dogrultusunda hareket etmek cok yanlis.. anlasilan transfer yine yattiii |
ya tigana yada fotomaç futboldan anlamıo coloccini yetersiz ne demek ya baki hepsinden iyi hatta dimi allahım yarabbim işllh alırız artık birini |
beşiktaş forum programında yemen ekşioğlu başkan almanyada bir supriz olucak dedi. ama almanyadan kimi alabilirki kaliteli |
Haha coloccini yetersizmi? Adam manyak futbolcu ya |
baskan almayaya kesın roque junior ıcın gıttı hem dondumu yurt dısından |
Alıntı:
|
ewet roque junior we colloccini tigananin istedigi stoperler diilmis baskanda almanyada supriz yapacakmis zaten lucio terry nesta cannawaro puyol thuram bizi beklio tigananin gozunu ancak bu isimler doyurur ya collocini gbi adami kim istemez anlamiorum ya ya bu adami al yedek kulubesine koy rakip forwetleri yine tirsar ya |
colloccini yi kim istemez = TİGANA yada MEDYA |
mösyö beğenmedi:) |
Alıntı:
|
bu adamın transfer işi yattı. tigana istememiş. transfer dönemide bitti artık. |
bazen tigananin hakikaten transferlerden komisyon aldigini dusunuorum ya adam sorin coloccini gbi adamlari istemedi ya fransadan adam alinirsa olur diip duruo o kadar sewiosan ozlemini cekiosan watandaslarinin ewine ger don |
hadi neyse istemedi diyelim hor görmeyelim.. ya peki kardesim senin istedigin oyuncu kimmis, nasilmis bi söylesene??? coloccini ve roque junior'a "benim aradigimkalitede oyuncular degil" diyen adamin anlini karislarim... :p bi transfer gerceklesmezse baskan cok büyük bi hata yapmis olur mac öncesi böyle acik ve net konusarak... ve bide kleberson 500.000 dollar felan yüzünden gönderilmediyse sezon sonu artik o verdikleri paranin yarisina gitmez... |
klebi unutun artık adamın sezon sonu sözleşmei bıtıo ve kimse bize onun için bonservis parası vermez zararın neersınden dönülse kardır şu an kleb 2.5a da olsa gitmeli çünkü takımda kalsada artık bi faydası yok |
sozlesmesi 2008 de bitiyor yonetimin o kadar kafası calısıo sene sonu satcaklar bence |
klebersonu bidaha takimda gormek istemiyorum koray ondan cok daha buyuk isler yapiyor... |
klebersonsuz da yürür bu takım |
beyler artık gelecek sezona kaldı transferler...ben şampiyon olacağımızada inanıyorum...biliyorsunuzki 100. yılında şampiyon olan 3 takım dünyada 2si avrupada:biz ve juve... gelecek sezon süper transferler olacağına inanıyorum... artık avrupada başarı zamanı geldi |
collocini defteri kapandı artık |
yaza kaldi transferler.. yazin kleberson kesin yolcu... iki yabanci bir-iki yerli aliriz olur biter... ondan sonra yeme de yaninda yat ochhhh |
Transfere Fransız! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş Yönetimi'nin, 'Yabancı bir stoper alalım' önerisine Tigana'nın yanıtı netti: Adaptasyon sürecini aşmamız uzun sürer. Takımıma güveniyorum. 02.02.2007 Hiç gerek yok’ Transferin son gününde Beşiktaş’ta sıcak saatler yaşandı... Savunmaya takviye yapılmasını gündeme alan Siyah-Beyazlı yönetim ile Jean Tigana arasında ilginç bir planlama yapıldığı öğrenildi. Deportivo La Coruna’nın Arjantinli futbolcusu Coloccini’yle ciddi şekilde ilgilenen Beşiktaş yönetimine Tigana’nın karşı çıktığı bildirildi. Yurtdışından yapılacak takviyenin kısa dönemde başarı sağlayamayacağını savunan Fransız hoca, “Transfere gerek yok” dedi. ‘Ligi taşırız’ Delgado, Runje ve Ricardinho gibi isimlerin zamanla çok daha iyi performans sergilediklerine dikkat çeken Fransız çalıştırıcının, “Türkiye’ye yeni gelen futbolcuların 1 haftada gerçek futbollarını göstermeleri imkansıza yakın. Önümüzde canlı örnekler var. Sezon başında kadromuza kattığımız Delgado, Runje ve Ricardinho yeni yeni istenen görüntüyü çiziyorlar. Futbolcularımdan memnunum. Ligi, bu futbolcularla götüreceğimize inanıyorum” ifadesini kullandı. ‘Sezon bitsin...’ Devre arasında yapılacak transferlerin genellikle fayda sağlamadığına dikkat çeken Tigana, “Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Elimizde çok değerli isimler var. Kleberson, Ricardinho, Delgado, Serdar Kurtuluş, Koray Avcı ve Gökhan Zan büyük yetenekler. Zaten ikinci yarıdaki görüntümüz de herşeyi açıklıyor. Genç futbolculardan kurulu bir ekibiz. Sezon bitiminde yapacağımız birkaç takviyeyle ekibi güçlendireceğiz” diye konuştu. Klebi’de son nokta Bu arada Kleberson için İspanya’nın Levante ekibinin son bir atak yaptığı ancak başarılı olamadığı ortaya çıktı. Brezilyalı futbolcu için önce 2.5 milyon Euro öneren İspanyollar, Kara Kartal’ın 3 milyonda ısrarcı olması üzerine bu bedeli yarısı peşin olmak üzere ödemeyi kabul etti. Ancak Tigana’nın yönetime, “Riski göze alamayız. Eğer ligin ilk yarısındaki sakatlıklar tekrarlanırsa sıkıntı yaşarız” dediği belirtildi. Bu gelişmelerden sonra Kleberson Beşiktaş’ta kaldı. |
Alıntı:
|
bu adamı alsaydık çok iyi olacaktı.bu yaşına rağmen çok tecrübeli.zannetmiyorum ki tigana yok almayın fln desin.herhalde bonservis ücretinde anlaşamadılar.umarım gelecek sezon bu klasta bir defans oyuncusu alınır |
Coloccini inşallah sezon sonu BJK formasını giyer... |
Alıntı:
|
Kaçan balık çok ama çok büyük oldu.Dünyanın en iyi savunmacılarının çıktığı Arjantin'in Milli Takımı'nda oynayan ve Ayala'nın yerini alacak bir isimi Tigana nasıl istemez aklım almıyor?Umarım yaza gelir... |
efed gokhan sakatrlandı bakalım tıgana bu adamı ıstemedıgı ıcın pısaman olacakmı acaba bnce cok basımz agrıyacak |
Gökhan'ın sakatlanması olağan birşey zaten.Gökhan ve sakatlık birbirinden ayrılamaz bir ikili.Bir insanın 3 defa omuzu çıkar mı yarım sezonda ya?Topa nasıl çıkacağını bilmezsen çıakr tabii.Geçen hafta da Reinaldo ile bir pozisyonu vardı gene omuzu çıkıyordu.4 gün sonra Antep'te çıktı.Bu adamı hala beğenen ve savunanlar var bir de. |
Alıntı:
|
gökhanı beğenenlerdenim türkiyede daha iyisi varsa gösterin edu lugano song hangisi gökhandan daha iyi |
Türkiye`de Saat: 17:25 . |