![]() |
HİNDİLER İNDİ Mİ tuncay gluglu tuncay hindiler kaç kere inip bindi saydın mı :D |
valla ben en son 3 kez gördüm sinan kaloglu kardeşimiz indirip bindiriodu bişiler :) |
uhzauzhauh ben pek sayamadım walla bir iki üç dört yeter dedim sayamıcam walla sayan warsa solesin |
özlü sözleeeeeeerrrrr
|
|
harelde maca cıkmadan önce macun yedi bunlar manisa macubbnlarıyla ünlüya |
ins. fenere daha cok gol atıcak beşiktas türkiye kupası finalinde |
http://www.imagestr.com/imagestr/415...3502518878.pngBEŞİKTAŞ TARAFTARI CENTİLMENDİR LÜTFEN BAYANLARA KARŞI DAHA NAZİK OLALIM...:D |
Alıntı:
|
beter olsunlar |
Alıntı:
|
dünkü eziklerin maçından sonra neymiş efendim stad hopörlerinden anons yapılmıi olay olmuş 2-2 kaldığımız maçta siz ne yaptınız ********ler stad hopörlerinden anons yaptınız açtığını pankartı unuttunuzmu ! dün bir de kanalların hepsi ******** fenerli seyirciler zordurumda diyor devletin polisine tekme atanlar nası zor durumda oluyor ! |
dewlet e kalkan elı kırarlar pasam takma kafana ;) |
ya ben merak ediyorum fb ye kac mac ceza gelecek , |
Alıntı:
|
hahahahaha |
hahahahaha |
büyüksün Allahım. şerfimize laf ettiler. birçok Beşiktaşlıyı kahrettiler. beter olsunlar. |
Arkadaşımı karşılamaya gitcem bugün Manisada Askerliğini yapmış 5'e3. :) |
ya süper ya valla ne manyak resimler var fener fener kalksana lambaları yaksana s.. yine dikeldi muamele yapsana |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İNŞ-ALLAH... |
5 tane yenirmi ulaaaaan. |
hahaha arkayı 5leyelım heyy gıdı sınan hey ınonude bıze de gol attı ama sewınmedı cUNKU BJKLı adam! |
Alıntı:
ohaaaaaaaaa fenerbahçeeeeeee |
ulan 10 dk daha olsa manisa 2 tane daha yazardı. |
ulan 10 dk daha olsa 2 tane daha yazardı manisa. |
Alıntı:
CEZALAR SADECE BİZİM İÇİN ....:mad: :mad: |
maç bitiminden sonra vestelli bir stad görevlisi "fener olamazsın şampiyon" diye hoporlörden bağırmış. ulaaan ezikler kendi stadlarında yenik durumda götürdükleri maçta eziğin biri çıkıp taraftarı ve takımı gaza getirmek için soytarılık yaparken bişi yok. manisada maç bitiminden sonra yapılan eylemden ezikler başta olmak üzere satılmış medya rahatsızlık duyuyor. nasıl bir iştir bu. |
abi bırak ya kimseye bişi anlatamaazsın işlerine geldikleri gibi anlıo şerefsizler herşei öldürüceksin bunları o pankartaaaa ayarrrrr oldummm |
manisa lılar i.. fener olamazsın şampiyon sözü icin özürr dilemişler :mad: bunun kadar dogru bi tabir daha yok ki bu ananso yapan yapdıran bu anonsa sevinen herkessssden allah razı olsunnnnn i... fenerrrr olamazzzzzzsınnnn şampiyonnnnnnnnnn |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
Yiye Yiye Baksana Ne Hale Gelmiş Tuncay Nonoş Olmuş |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:57 . |