![]() |
cordoba haric hepsi gitsin |
Cordoba Kalmali mutlaka satilacksa cordoba eger ondan iyi kaleci alin irsa satilir yokki Cordobana iyi kaleci. |
oscar kesinlikle kalmalı ve ramazan geri dönmeli volkan la falan olmaz iyi kaleci oldugunu düşünmüorm bobo ve jun sa zaten onlar gibi cok topcu bulunur türkiye de yabancı yedek kalmamalı cıkıp takır takır oynamalı.belki bob kiralanabilir. ama jun un yerine altyapıdaki genclere destek olunsun cok daha iyi |
Cordoba ve BoBo kalsinlar, BoBo henuz cok genc onun cok yararli olacani inaniyorum, Cordobayi herkes biliyor zaten bisey yazmama gerek yok! Jun bu takima bi yarari olmadi bence hemen besiktasla yollarini ayirmasi lazim. |
zaten jun´un bjk ye gelmesi söz konusu oldugunda herkez tepkisini ortaya koymustu...ama yönetim yapti iste yine... Bobo ve Cordoba kesinlikle kalsinlar |
Cordoba ve Bobo kalmalı.jun konusunda ise emin değilim.Gidebilir de kalabilir de |
jun her halukarda gider. cordoba her halukarda kalır. bobo yabancı sınırına bağlı. 6 olarak kalırsa gider. |
Jun gitsin.Bobo'nun da bonservisi fazla geldi bana.Sözleşme gereği 3 milyon dolar'a alabiliriz. |
Cordoba kalsin. Bobo'yu satarsak bu adam acaip parlayip bizi sattigimiza pisman edebilir gibi geliyor bana. Gollerini de cakiyor kerata.. Bence Bobo da kalabilir. Sezon sonuna kadar biraz daha kendini gelistirirse kalsin derim ben.. Bu arada Ahmet Hassan icin ne dusunuyorsunuz. Afrika kupasinda en iyi oyuncu secildi "Tamam, iyi bi fiyata satariz" dedim. Simdi basladi gene iyi oynamaya.. en kotu oynadigi macta bile asist yapiyor. satsan bi dert satmasan bi dert.. |
cordoba kesin kalmalı,bobo için biraz daha beklenmeli ama jun'un bu takımda işi bile yok,nerden egetirildi zaten anlamadim |
Bobo cordoba kalabilir jun sutlansın... |
bobo kalsın diğerleri şut;1-2 maç iyi oynayacak diye tutmaya gerek yok |
cordoba ve bobo kalsın jun gitsin |
junu oynarken doğru dürüst görmedim onun hakkında bi yorum yapamıorum |
arkadaslar bob cok kaliteli kalmalı jun için braz dha izlemek lazım cordi kesin kalsın iş yapar |
cordoba kesin kalsın jun kesin gitsin.. Bobo çok gayretli ama size bir soru bobo ile şampiyonluğa gidilirmi? |
yabancı sınırlaması kalksaydı kesinlikle bobo kalsın derdim iyi bir golcü gençte aynı zamanda fakat 6 yabancı hakkımız var ve nokta transfer yapmak zorundayız özellikle defansa ve ortasahaya toplam 3 oyuncu almalıyız ! |
hepsinin icinden bi tek cordoba kalmalıı |
bi tek oscar |
bence Cordoba ve Bobo kalsin gerci jun da iyi bir futbolcu hatta sans verilse belki bobo danda iyi is yapardi ama bilmiyorum neden sans verilmiyor hic , arkadaslar cek oyuncular avrupanin büük takimlarinda oynuyorlar ve jun ülkesinde gol krali olmus bir futbolcu ve cek milli takimindada oynuyor aslinda sans verilseydi kendini gösterebilirdi ama verilmedi iste görün bakin jun avrupada büyük bir takimda forma giyecek belki hemen bu sene olmaz ama isminden söz ettirecektir bunda süpheniz olmasin |
bobo kalsın.pancu geri dönsün diğerleri şut. |
ecen sene fener-besıktas macından hanı cordobanın atıldıgı 4-3 aldıgımız mactan bır anektot vardı hatırlıyo musunuz kordoba sınırlendıgı ıcın abzurt hareketler yapmıstı ve atılmıstı bu adam sınırlendıgınde cok ters hareketler yapabılıyo ondan dolayıda bence cordoba gıtmelı dıger ıkısı ıcın sene sonu beklensın derım.ama cordaba gıtmelııııııııı. |
| Türkiye`de Saat: 06:46 . |