![]() |
iiiki 3 gol attı hemen yazmışlar bak kolpa haberi ya yalan haber bunlar |
uc golden bırısı rustunun sansızlıgı biri penaltı.bu adamın Besiktasın futbolcusu olamıyacagını herkes bılıyor aslında bu ruzgar bır hafta sonra gecer.Tigana yenı sezon kadrosuna alma yalnıslıgını yapsa bıle lıg oncesı gercegı gorur ve kıralı olarak gonderır.gercı sozlesmesı ne durumda onzmuzdekı sezon sonmu bılemıyorum. |
Alıntı:
Serdar Istanbulspor'da ve Turkiye Genc Milli Takiminda muthis oynuyor, asist yagdiriyor adeta. Ama orda 10 numara olarak oynuyor, yani bizde oynadigi gibi degil. |
sinan kesin dönmeli, zaten gitmeysi hataydi, cok beyendigim bir oyuncu. |
Sinan Gelsin Süratli Ve Birebirde çok Etkili Son Vuruşlarida Iyi Daha Ne Istiyoruz Ya |
Alıntı:
Hizli ve son vuruslarda etkili cok oyuncu var bizde. Onemli olan savunmayi dagatabilecek ve hava toplarinda etkili olan bir adam. |
Vallahi ben sinana o evimizde salatasoyarlarla 0-0 berabere kaldığımız maçta çok kızmıştım adam güzel şutlar çekiyordu ama nedense genelde şansızdı ama bana kolpa bir haber gibi geliyor!!! |
Iyi Yedek Olur Ama Iyi Bir Forvet Yabanci Olur Bence.oda Cisse |
bence ii olabilir ya,formu yükseldi gibi..hayırlısı olsun bakalım |
bence izleyebilir ama büyük takım futblcusu değil sinan iyi oynuo ama altay dan sanırım gelmişti o zmanda böyle dioduk ve gördük.yani beşiktaş böyle bi yanlış yapmaz inşallah diyelim beşiktaş seneye bişeyler yapmak istiosa açıkçası parayı verip iyi futbolcu alması lazım..gitsin tigana afrikadan oyuncu getirsin 20 yaşlarında bence daha iyi |
Türkiye`de Saat: 14:41 . |