![]() |
ya allahaskina gökhan burak bu futbolu yeminediyom kafayi yiyom senin futboloynayisini görünce bide senin gibi oyuncu nasil besiktasda oyniyor anlamiyom vallah mesela dün antep macinda press yapim derken oyuncuyu sakatliyon pas verim derken baska birine pas veriyon vallah gökhan kendine ve bize zarar ediyon |
sezon sonunda satilmali bence nobre ve bobo var bide iiyi bi hucum daha alinir bence |
bu cocugu kiralamak lazim, gecen sezon neler yapabilecegini gösterdi.. biraz stres var ben ce üzerinde ve eksikleri cok, bizim altyapida gökhan gibi cok forvet var.. |
Gökhan kendini savundu Beşiktaş'ta uzun süredir gol yollarındaki sessiz kalan Gökhan Güleç, Denizlispor maçının son anlarında bir pozisyon yakaladı, burada Burak'a pas vermediği için eleştiri aldı. Kendini savunan genç futbolcu, "Kendimi maça o kadar kaptırdım ki, Burak'ı fark etmedim bile. Çoktandır gol atamıyorum. Maçlara sonradan giriyorum. Bu durum bende büyük baskı yaratıyor. Bunu yok etmek için dünkü maçta var gücümle topa vurdum. Takımın o sırada 2-0 galip olması da bu girişimimde etkili oldu. Bir gol bulursam stresim son bulacak" diye konuştu. (DHA) |
GÖKHAN GÜLEÇ'İ ARI SOKTU Antrenman sırasında siyah-beyazlıların genç futbolcusu Gökhan Güleç'i sağ gözünün altından arı soktu. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Gökhan'a hemen müdahalede bulunup, ısırılan yere buz tedavisi uyguladı. Gökhan, daha sonra antrenmana devam etti. Kaynak Spor3.com |
denizli maçında sağçprazdan girip attığı şutu düşünüyorumda herhalde protesto amaçlıydı yoksa öyle bir vuruşmu varya:D |
geçmiş olsdun gökhan birşey olmaz herkezin başına böyle küçük kazalar gelir :D |
Gökhan Güleç'in şansszılğı Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, Denizlispor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular koşu yapmakla yetinirken, sakatlıkları sakatlıkları devam eden Fahri Tatan ve Ali Güneş takımdan ayrı olarak fizik ve kondisyon çalışması yaptı Sakatlığı nedeniyle yaklaşık bir aydır antrenmalarda yer alamayan Kleberson ise kondisyoner eşliğinde koşulara başladı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda diğer oyuncular koşunun ardından yarı sahada minyatür kale maç yaptılar. Bu arada koşu sırasında genç futbolcu Gökhan Güleç'i göz kapağından arı soktu. Güleç yapılan tedavisinin ardından çalışmaya devam etti. Öte yandan antrenmanın ardından teknik direktör Jean Tigana İbrahim Akın, Burak Yılmaz, Gökhan Güleç İbrahim Kaş, Mehmet Sedef ve Mustafa Doğan'ı özel olarak çalıştırdı. Bu futbolcularla bir görüşmede yapan Fransız çalıştırıcının, "Bizler teknik heyet olarak sizin için çalışıyoruz. Sizler de bu çalışmanın nedenlerini anlamalısınız. Ben hepinizden daha çok aşama kaydetmenizi bekliyorum. Hepinize ihtiyacım olacak. Hiçbir şekilde yedek kulübesinde olduğunuz için üzülmenize gerek yok. Gayret gösteren herkesi görüyorum ve ilk fırsatta forma şansını yakalayacaksınız" dediği öğrenildi. Siyah beyazlılar Konyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı tek antrenmanla sürdürecek. Brezilyalı futbolcu Ricardinho da Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. |
geçmiş olsun gökhan a.. inş. kendini toplar ve nobre ve bobo nun sakatlıgı olursa kendini hazır tutması gerekiyor. |
ben gökhan güleçin bize faydalı bir oyuncu olacağına inanmıyorum tigana boşuna ısrar ediyor sakatlığı için geçmiş olsun diyorum ama umutsuz vaka ... |
Türkiye`de Saat: 06:04 . |