![]() |
Alıntı:
|
gökhan kiralanmalı,daha beşiktaşın forvetini kaldıracak düzeyde değil |
keşke bu ara dönemde kiralansaydı iyi bi şekilde geri gelirdi bu takımda forvet hattında yer bulması zor gibi gözüküyo |
Güleç golcü değil mi? BEŞİKTAŞ taraftarı, geçen sezonun yıldızı Gökhan Güleç'in neden forma şansı bulamadığını merak ediyor. Siyah- beyazlılar, takımın 3-2 mağlup duruma düşülmesine rağmen geçen yılın en skorer ismi Gökhan'ın oyuna sokulmaması için, "Bu kadar inatçılık olmaz. Yeter artık" diye tepki gösterdiler |
istersen 10-0 yenik olalım ben gene gökhanı oyuna almam |
Alıntı:
|
Ligde kolay lokma yok.." Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Güleç, Turkcell Süper Lig'de her takımın, diğerini yenebileceğini belirterek, ''Artık ligde kolay lokma yok. Herkes güçlü, herkes iyi çalışıyor'' dedi. Gökhan, Ligtv.com.tr - Futbolun Kalbi Burada Atıyor internet sitesinde yer alan söyleşisinde, devre arasındaki Antalya kampında çok iyi çalıştıklarını, bunun karşılığını da ikinci yarının ilk maçlarında almaya başladıklarını söyledi. Konyaspor deplasmanının kendileri için bir talihsizlik olduğunu, ancak bunun her takımın başına gelebileceğini ifade eden Gökhan, şunları kaydetti: ''Özellikle Turkcell Süper Lig'de kimin, kimi yeneceği belli olmuyor. Ligin en son sırasındaki takım, ligin tepesindeki takıma her şeyi yapabiliyor, yenebiliyor, berabere kalabiliyor. Her şey olabiliyor yani. Kayseri Erciyesspor, Galatasaray'ı kupadan eledi. Sakaryaspor, Fenerbahçe'ye karşı Kadıköy'de tek kale top oynadı ikinci yarıda. Artık ligde kolay lokma yok. Herkes güçlü, herkes iyi çalışıyor. Özellikle Türk hocaların çok iyi çalıştıklarına inanıyorum, çünkü çok araştırıyorlar. Etrafımda benim tanıdığım hocalar var, herkes işini layıkıyla yapmaya çalışıyor. Bu yüzden rekabet artıyor. Rekabet artınca da lige bir güzellik geliyor. Bu 3 büyük takım olarak bizlerin çok hoşuna gitmiyor, çünkü eleştirilerin odak noktası biz oluyoruz. Onlar iyi olduğu zaman biz kötü görünüyoruz. O yüzden, bizim için de çok iyi olmuyor.'' ''ANADOLU'DAN ŞAMPİYON ÇIKARSA KİMSE ŞAŞIRMASIN'' Gökhan, Anadolu takımlarının çok iyi çalıştıklarını, artık her şeyi daha farklı yaptıklarını ve yavaş yavaş 3 büyüklerin seviyesine geldiklerini söyledi. Siyah-beyazlı futbolcu, ''4-5 sene içinde Anadolu'dan bir şampiyon çıkabilir. Çıkarsa buna kimse şaşırmasın. Zaten puan durumlarına baktığınız zaman, biz şampiyonluk potasındaysak, Galatasaray şampiyonluk potasındaysa, Kayserispor da şampiyonluk potasında. Kimse 'Fenerbahçe kesin şampiyon olacak' diyemiyor. Bir belirsizlik var, hiç kimse takımına güvenemiyor, çünkü her an, her şey olabiliyor'' dedi. Beşiktaş'ta artık şampiyonluk konuşulmaya başlandığını kaydeden Gökhan, ''Biz önü açık bir takımız. Çok genç bir takımımız var. Çok umutluyum. Taraftarımız, yöneticilerimiz, tüm basın Beşiktaş'ın avantajı olduğunu söylüyor. Çok genç ve çok iyi bir takımımız var. Eğer taraftar sabrederse, bu jenerasyonun çok iyi şeyler yapacağı düşüncesindeyim'' diye görüş belirtti. Lider Fenerbahçe ile aralarında 6 puan bulunduğunu hatırlatan Gökhan, ''Şampiyonluk neden olmasın. Çok iyi çalışıyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Seyircimiz önünde de iyi oynuyoruz. Geçen sene tam tersineydi, bu sezon 180 derece dönüp, taraftarımızı arkamıza aldık ve çoğu maçları da sahamızda kazandık. İnşallah bu böyle devam edecek ve şampiyonluğu kucaklayan taraf biz olacağız'' açıklamasını yaptı. ''FORMDA OLSAM OYNARDIM'' Sahada forma giyemeyen futbolcular olarak üzüldüklerini, ancak bunu doğal karşılamak gerektiğini ifade eden Gökhan, ''Biz çok takılıyoruz. İstiyoruz ki hep oynayalım. Bu, hayatta hiçbir işte yok. Ricardindo ligin 2. yarısına kadar forma giyemedi. Delgado oynamadı, yeri geldi Sergen ağabey oynamadı, Tümer oynamadı. Bizim neyimize yani'' dedi. Gökhan, şöyle konuştu: ''Profesyonellik adına bazı şeyleri tam kavrayamamışız. Sen Beşiktaş'ın futbolcususun, sana forma geldiğinde, layıkıyla terlettiğin zaman, zaten iyi oynuyorsan, hiçbir hoca büyük takımlarda seni yedekte oturtmaz. Gökhan Güleç olarak formda olmadığıma inanıyorum. Formda olsam zaten oynarım. Forvette 3 kişiyiz. Hangisi formdaysa, bunlar forma giyecek. Ligin başından itibaren baktığınız zaman, ilk hafta ben oynadım, yeteri kadar performans gösteremedim. 2. hafta Bobo oynadı, 2 gol attı. Ben hoca olsam, ertesi hafta tekrar Bobo'yu oynatırım. Nobre cezalıydı, Bobo ile ben oynadım, Bobo attı, ben atamadım. Sonra Nobre geldi. Performansımı demek ki yeteri kadar yukarıda tutamadım. Haftalar geçti, biraz forma giydim, sonra CSKA Moskova, Ankaragücü, Gençlerbirliği maçlarında oynadım. İyi de oynadım, gol attım. Yani 3 futbolcu da birbirine denk. Birbirimizden farkımız yok. O gün kim iyiyse, çıkıp o oynuyor. Şu an Bobo ve Nobre üst bir seviye yakaladı, ben onların gerisinde kaldım, ama bu benim hep onların gerisinde kalacağım demek değildir.'' ''AVRUPA'YA GİDECEKSEM, BEŞİKTAŞ'TAN İYİ OLMALI'' Gökhan, Beşiktaş'ta mutlu ve huzurlu olduğunu, ayrılması için daha iyi bir takıma gitmesi gerektiğini söyledi. Bunun, yurt dışında bir kulüp olabileceğini kaydeden Gökhan, ''Mutlaka Beşiktaş'tan daha iyi bir yer olması gerekiyor, çünkü burada çok mutluyum, huzurluyum. Eğer bu huzurumu, mutluluğumu bozacaksan, buna değmeli. Beşiktaş ayarında Avrupa'da bir takıma gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Daha üst seviyede olması gerekir. Beşiktaş'ta bulduğum huzuru bırakıp başka bir yere gitmek tabii kolay değil'' dedi. |
aranisdaki fark iste bu bobo atiyor sen atamiyon formsuzum diyon bende böyle diyom ne zaman formdaydinki gecen sene bak ben kendi düsüncemi söyliyom o senelerde gökhandan bisey olmazdi dedim cünkü adam sansa atiyordu rakip girismiyordu banada girismesin bende atarim o golleri.gökhan sen burak gol atmayi ayakda doru dürüst duramiyon bide avrupaya giderem besiktasdan daha iyi olcak seni alsa alsa 2.lig alir kesinlikle 1.lig almaz seni isvicre,danimark öyle ülkeleri bilmem alabilirler ama ispanya,almanyam,ingiltere,italya gibi ülke seni almazlar samimi sekilde söyliyom gökhan zani forvete koysam o bile daha etkili olur |
ya hadi kardeşim ayakta duramıyosun ne işin var beşiktaşta |
Kiralanmalıydı kesinlikle |
Türkiye`de Saat: 13:52 . |