![]() |
Beşiktaş 2007 - Herkez Kendi 11'ini Kursun 1.cordaba 2.cafu 3.celaleddin(ts) 4.alex(psv) 5.gökhan Zan 6.koray 7.kleberson 8.yildiray Baştürk 9.cisse 10.juninho(o.lyon) 11.gökhan Güleç |
1-Cordoba 2-mehmet Topuz 3-Emre Özkan 4-İbrahim Toraman 5-Daniel lugano 6-Kleberson 7-Koray Avcı 8-Levan Kobiashvili 9-Gökhan Güleç 10-Frederic kanoute 11-Burak Yılmaz |
Alıntı:
|
1 Cordoba 2 I.Toraman 3 Gökhan Zan 4 Ali Günes 5 Koray 6 Kleberson 7 Yildiray Bastürk 8 Sergen 9 Tümer 10 Ilhan Mansiz 11 Cisse |
Bence Cordoba,Toraman,Zan,Gulec,Akin,Ahmet D , Klebersson ,Sergen haric hepsi gitsin... gormek istediklerim...Cisse ( veya Moriantes)Riguelme (veya Luic Garcia) Mendy , Sinama Pongolle (veya Kanoute) Biraz sacma oldu ne yapalim hayal kuruoz iste :D:D:))) |
1cordoba 2gÖkhan Zan 3İbrahİm Toraman 4crİs (o.lyon) 5stam(mİlan) 6sergen 7kleberson 8ronaldo(m.unİted) 9solano(newcastle) 10bobo 11gÖkhan GÜleÇ |
aynı kondan 2 tane daha var neden bakmadan açıyorsunuz arkadaşlar ya neyse yinede yazayım Frey Geremi İ.toroman Koray G.zan Malouda Mavuba mehmet topuz kleberson Kanoute(wiltord) G.Güleç |
aslında 11 tane karakterli Beşiktaş ı düşünen adam oynasın da fark yapMaz |
Cordaba İ.toraman G.zan Sergen G.gÜleÇ Kleberson Morİantes Bobo M.topuz TÜmer Cafu |
Benİm GÖnlÜmdekİ 11 1-oscar Cordoba 2-İbrahİm Toraman 3-cafu 4-gÖkhan Zan 5-koray 6-tÜmer Metİn 7-kleberson 8-sergen 9-mİcollİ 10-gÖkhan GÜleÇ 11-slyvİan Wİltord |
1.cordoba 2.m.sedef 3.i.toraman 4.cris 5.geremi 6.m.topuz 7.i.biscan 8.kleberson 9.nihat kahveci 10.cisse 11..g.güleç |
----cordoba---- --iyi bi türk sag bek-- --gökhan zan-- --i.toraman-- --mehmet sedef-- --iyi bi yabancı sag acık-- --kleberson-- --ofansif iyi bi yabancı-- --caner(vestel)-- --gökhan güleç-- --bobo-- bu alınacak yabancılar yine genc olursa takım gayet iyi olur ayrıca koray a da kadroda yer acabiliriz ;) |
1-Mırmiç 2-Recep 3-Kadir 4-Gökhan 5-Ronaldo 6-Rıza 7-Sergen 8-Nihat Kahveci 9-Amokachi 10-Şifo Mehmet 11-Pascal Nouma Yedekler 12-Malesef Yok 13-Ertuğrul 15-Zago 16-Metin Tekin 17-Ulvi 18-Tümer İşte Benim kadromda burda beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez bir zamanlar bu futbolcular bizde oynadı vayyy beeeee.ağlayalımmı gülelimmi. |
aslında bu 2007 konusunu açarken2.defa açıldığını bilmiyordum özür ben takımı biraz daha geliştirdim işte 2007 model kartal 1.ömer (g.birliği) 2.crıs(o.lyon) 3.alex(psv) 4.serginho(milan) 5.ibrahim toraman 6.y.baştürk 7.nihat kahveci 8.kleberson 9.pıres(arsenal) 10.junınho 11.g.güleç |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:17 . |