![]() |
flas flas flas besiktas 2007 kadrosunu acıkladı kale rüstü rencber defans servet ibrahim usulmes i.toroman orta saha koray sergen hasan sas forvet necati nobre bobo g.gulec takasta kullanılan futbolcular klberson+3 milyon dolar gs ye verildi hasan sas alındı gokhan san +2 m.dolar f5 e verildi servet takas edildi hedef tum kupalara ambargo :D |
Nobrenin ne isi var besiktasda yaw, bu haber yalandir kesin. Biz taraftar olarak eziklerin ezigini istemeyiz, ne kadar iyi veya kötu olsa bile |
Beşiktaş'tan 'Nobre' açıklaması Beşiktaş, Fenerbahçeli futbolcu Marcio Nobre ile ilgilenmediğini açıkladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, bugün bazı gazetelerde Beşiktaş'ın, Fenerbahçeli Marcio Nobre ile ilgilendiği şeklinde haberler yayımlandığını belirtilerek, ''Kulübümüz, adı geçen futbolcu ile ilgilenmemektedir'' denildi. |
yalan haberdi zaten oo |
ne mecnun ne ferhat ;benim seni sevdigim kadar sevemez... cisse dersin nobre gelir,drogbanın yerinede youlayla devam ederiz.eziklerin arka bahcesindeki yabancı otları istemiyoruz . |
aman gelmesin. |
inşallah almazlar alırlarsa yine toplama takımı olacaz ve ben bunu hazmedemem bire sezonun daha boşa gitmesini istemiyorum umarım yönetimde sesimizi duyuyordur NOBREYİ istemiyoruz başkanımız YILDIRIM DEMİRÖREN VE EKİBİNE DUYURULUR |
Nobre Turkiye icin sahane bir futbolcu, ama artik FB/GS gecmisi olan futbolculardan vazgecelim, kendi oyuncularimizi bulalim. Mesela Bobo kalsin, o zaman Nobre'ye ne ihtiyac var? |
Artık ezikbahçe ve cinconların eskilerini istemiyoruz.elimizdekiler yeter... |
Bizim Yönetim niye hep GSnin ve FBnin artinti Futbolcularini aliyor ya?:mad: Baska Futbolcu mu yok dünyada? |
Türkiye`de Saat: 05:08 . |