![]() |
İlhan Mansız Dubai yolcusu İlhan Mansız Dubai yolcusu Milli futbolcu İlhan Mansız'ın gelecek sezon Dubai'de forma giyeceği öğrenildi. Almanya'daki Paskalya bayramı dolayısıyla kızı Aimiee'ye Türkiye'ye getiren yıldız futbolcunun sakatlığının tamamen iyileştiği hafif koşulara da 2-3 hafta içinde başlayacağı bildirildi. Ankaragücü ile sözleşmesi devam eden futbolcunun, Japonya'daki takımı Vissel Kobe'nin antrenörünün Dubai'de görev yaptığı ve kendisini de Dubai'deki bir takıma transfer etmek istediği öğrenildi. Türkiye'de forma giymek istemeyen milli futbolcunun da bu transfere sıcak baktığı ve Ankaragücü ile yollarını ayırarak Dubai'ye gideceği bildirildi. 18.04.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : aa |
vaay bee ilhan nerelere gidiyosun. herta berlin için sattın bizim takımı. |
Nerden nereye... |
Alıntı:
|
Kim derdi ki ilhan böle duruma gelecek ee ne oldum dememeli ne olacam demeli |
sonuçta yömetim ayakta ilhan nerede? |
öyle valla...neyse insallah onun icin en iyisi olur... |
Yolun acik olsun ILHAN....sen gercek bir KARTALSIN |
Ilhaaaaaaannnnnn ne oldu sana yolun acik olsun 26 |
İlhan Abİ Yolun AÇik Olsun Umarim Bİr GÜn BeŞİktaŞimiza Gelİrsİn Senİ Çok Özledİk Ya |
Ilhan senin Dubai de ne isin var ya? Senin yerin bizim yanimiz! Keske Besiktasa geri dönse! Biliyorum en gec bir ay sonra ordan da kacicak! |
veysel i tutan youla gibi adamları alanlar utansın !!!!! |
boyle gercek BEŞİKTAŞLILARI gerçek KARTALLARI almıyolarda bizi nobre gibileriyle uğraştırıyorlar şu anda BEŞİKTAŞ istesin ilhan koşa koşa gelir çünkü o gerçek bi KARTAL... |
ya ihanı ben fazla sewmiorum ,çünkü dünya kupasında attığı gole adını duyurdu onun dışında çokda bişey yaptığına inanmıorum,genede yolu açık ve hayırlı olsun.. |
Alıntı:
|
kim ne derse desin...İLHAN MANSIZ sen kartalsın..Gerçek BEŞİKTAŞLISIN...gel 26 numara sana helal... |
Alıntı:
|
dubai ordan katar nereye kadar ilhan |
ne oldum dememeli ne olacam demeli bence |
Türkiye`de Saat: 05:59 . |