![]() |
Tigana, Caner'i istedi Beşiktaş teknik direktörü Tigana, Vestel Manisa'nın milli futbolcusu Caner'in transfer edilmesini istedi. http://www.bjkhaber.org/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Kartal'ın hocasının, 5-3'lük gol düellosu sonrası yöneticilerle toplantı yaptığı ve 'Bu çocuğu hemen alın. Müthiş bir tekniği ve füze gibi şutları var' dediği öğrenildi. Tigana, hat-trick yapan kiralık Sinan'ı da 4 hafta sonra takımda görmek istediğini söyledi Güellosu şeklinde geçen Vestel Manisa-Fener maçı, Tigana'nın da iştahını kabarttı... Maçı TV'den izleyen Beşiktaş'ın hocası, Vestel'in 2. golünü atan ve Kanarya'ya ecel terleri döktüren Caner'den etkilenirken, yöneticilere yıldızın transfer edilmesi talimatını verdi. Fransız çalıştırıcının maçtan sonra Asbaşkan Kıvanç Oktay'ı arayarak, 'Sahada basmadık yer bırakmadı. -İnanılmaz bir tekniği var. Şutları da füze gibi. Transfer edersek büyük iş yapmış oluruz' dediği öğrenildi. Kaynak: www.bjkhaber.org |
Evet caner´i alalim. Iyi bir Futbolcu! Hem fenere de takti. Yani tam bize laik.:) |
"Caner Manisa'dan ayrılmayı düşünmüyor" Peru’da yapılan 17 Yaşaltı Dünya Şampiyonası’nda sergilediği performansla beğeni kazanan ve geçen hafta Vestel Manisaspor’un Fenerbahçe’yi 5-3 yendiği maçta takımı adına bir gol atan Caner Erken’in, takımında mutlu olduğu bildirildi. http://www.bjkhaber.org/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşayan Caner'in babası Celaletin Erken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın Caner'in mutlak alınması yönünde rapor verdiğine dair gazetelerde haberler okuduklarını, ancak oğlunun şu anda Vestel Manisaspor'dan ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Oğlunun hedefinin öncelikle Vestel Manisaspor'da kalıcı olmak olduğunu, daha sonra ise Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden birine tranfser olmayı düşündüğünü belirten Erken, "Caner, şu anda Vestel Manisaspor'un futbolcusu ve takımından başkasını düşünmüyor. Teklifler gelmesi normal. Kararı verecek olan yöneticiler ve teknik direktörüdür" dedi. Kaynak: www.bjkhaber.org |
iyi bi transfer olur gerci daha yeni ama umarım okan koc gibi olmaz |
sen ver 1 milyon dolar artı bir futbolcu nasıl verecekler bakalım ! |
Beşiktaş'ın Caner isteği suya düştü Vestel Manisaspor’un Fenerbahçe’yi 5-3 yendiği maçta takımı adına bir gol atan Caner Erken’in, takımında mutlu olduğu bildirildi. Peru’da yapılan 17 Yaşaltı Dünya Şampiyonası’nda sergilediği performansla beğeni kazanan ve geçen hafta Vestel Manisaspor’un Fenerbahçe’yi 5-3 yendiği maçta takımı adına bir gol atan Caner Erken’in, takımında mutlu olduğu bildirildi.Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaşayan Caner’in babası Celaletin Erken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana’nın Caner’in mutlak alınması yönünde rapor verdiğine dair gazetelerde haberler okuduklarını, ancak oğlunun şu anda Vestel Manisaspor’dan ayrılmayı düşünmediğini söyledi.Oğlunun hedefinin öncelikle Vestel Manisaspor’da kalıcı olmak olduğunu, daha sonra ise Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden birine tranfser olmayı düşündüğünü belirten Erken, "Caner, şu anda Vestel Manisaspor’un futbolcusu ve takımından başkasını düşünmüyor. Teklifler gelmesi normal. Kararı verecek olan yöneticiler ve teknik direktörüdür" dedi. |
Walla gelsin istiyorum Yonetim Uyuma ne olur:))))) |
babasıda ezik yada sefil kesin oğluna ne karışıo istediği yerde oynar sanane be adam benim babam hiç karışmıo valla bana |
keşke alabilsek çok iii bi oyuncu nuriden daha iii onu biliorum |
ammada transfer haberi çıkıyor hangisini alacaklar merakla bekliyorum. |
Caner Erkin, Aykut Demir, Tevfik Köse, Ferhat Bıkmaz ve Deniz Yılmaz muhakkak alınmalı. |
caneri almıcazda genç kimi alacaz |
insallah aliriz caner'i |
Alabildiğimizi almalıyız, çünkü bunlar geleceğim süperstarları: TUR 1 GK BABACAN Volkan TUR 2 DF YILMAZ Mehmet TUR 3 DF BIKMAZ Ferhat TUR 4 DF FERIN Erkan TUR 5 DF KESCI Serdar TUR 6 DF KARADAS Harun TUR 7 MF YILMAZ Deniz TUR 8 MF ERKIN Caner TUR 9 FW KOSE Tevfik TUR 10 MF SAHIN Nuri TUR 11 FW OZCAN Ozgurcan TUR 12 GK KIVRAK Onur TUR 13 DF BALAK Emre TUR 14 MF YILMAZ Aydin TUR 15 DF TASDEMIR Anil TUR 16 DF BERISHA Ergun TUR 17 DF COBAN Cengiz TUR 18 MF DURUER Murat TUR 19 DF DEMIR Aykut TUR 20 GK BIRNICAN Eray |
inşalllah alırlar sol kanada iyi bir adam gelir hem genç hemde iyi ortalar kesiyor inşallah alınır |
len adama bak vestelden başkasını dusunmuyomuş uzak dursun bize gule gule |
Besiktas gibi büyük bi camia beni istemis deyip gururlancana yaptigina bak . |
o kendisine kalmis...hayrettin yerlikaya 99% geliyo gibi... |
Valla devamlı haberler cıkıyor.Hayırlısı.Yönetim uyuma.Caner'i takımda görelim... |
Alıntı:
|
bence ii olur gelirse |
bence gelsin 16 yaşında |
Türkiye`de Saat: 05:02 . |