![]() |
ya bu adam oyuına girince delimi bu tigana dedim ama mehmet sedef le ikisi oyuna girince gerçekten iyi oynadık takım olarak. takıma katkı sağlayacağına inanıyorum ikisininde |
mustafa doğandan çok iyi bence mustafa oynayacağına o oyynasın bence.. |
fenaya benzemiyor daha genc umarım kendini harcamaz |
Beşiktaş’ın genç yıldızı İbrahim Kaş, Mustafa Doğan ile Ali Tandoğan’ın yokluğunda savunmanın sağında görev yapacak. 13.05.2007 Kayseri Erciyesspor’la oynanan kupa finalinde de sonradan oyuna dahil olan genç yıldız, sergilediği performansla alkış almıştı. Tigana ayrıca orta sahada da Fahri Tatan’ı oynatacak. Forvette ise Bobo ve Nobre ikilisi gol arayacak. |
ibrahim kaş geleceği ii olan altyapı futbolcularımızdan..bence yetenekli.. |
iyi değil ama m.doğandan iyi |
Ben İzmitliyim Kocaelisporda izledim bence üst düzey değil sıradan bir defans oyuncusu 2.ligA da güzel oynadı |
büyük takım topçusu hiç bi zaman olamaz.. |
bence iyi olabilir bize geldiğinde gökhan zan ı bi hazırlık maçında izlemiştim dünyanın en kötü savunma oyuncusu gibi oynuodu ama kiralık gitti kendini topladı şimdi adam milli takımda bu işler böyledir bu adamıda süper ligde gözünün önündeki bi takıma kiralık verirsinama sadece kiralık vermekle olmaz adam oynatmamazlık yapmicak bunun garantisini alcaksın en az 20 maç oynatma garantisi isticeksin adam olcak sana i.toraman ben beğendim izlediğimde |
artık oynama yasına geldi oynayıp tecrube kazanması lazım o yuzden banko oynabileceği(turk telekom a nın altında bir takım deil) bir takıma kiralamak lazım |
Türkiye`de Saat: 21:37 . |