![]() |
yaaa yanımızda ezik istemiyoruzz dimi arkadaşlar |
Alıntı:
|
gelmesin... bende bjkli oldugunu duymustum.gerci ne kadar bjkli olsada bize cok gol attı.yaramazzzzzz!!!!! |
Bu Serhat isimli validesi meşhur arkadaş, feneve transfer olduğu sene aslında Beşiktaş ile anlaşmıştı. O zamanlar da yok babası Beşiktaşlı falan geyiği vardı basında. Yine o yıl 3 büyükler centilmenlik anlaşması yapmıştı transfer konusunda ve azize de bu adama alalacele imza attırarak anlaşmayı bozmuştu. serhat karektersizi de utanmadan sıkılmadan basın toplantısı yapıp ben aslında fenerliydim iyi oldu hoş oldu falan demişti. Şimdi de BJK serhatı alacakmış e zorla bozdurmayın adamın ağzını başkanım yöneticiyim diyenler balık hafızalı mı yoksa balık beyinli mi? |
arkdaşlar bu adam ali güneşler aynı zaman geldi fenere mustafa denizli transfer ettiği zaman bu ikiside bjkli diye çıkmıştı.ama adamlar biz eziğiz dedi.olay bitti. |
ya abi bunlar dönek adamlar baktiki Besiktas ilgileniyor hemen ben besiktasliyim zaten derler , ne kadar ezik varsa taaaaaaaaaaaaa a.q. hicbirini istemiyoruz zaten takimda M.Dogan , Ali Günes , Murat , Tayfur , Tayfun falan gibi ezikler var yeter artik bize pascal gibi besiktas icin aglayan tam bir besiktas asigi futbolcu lazim ama nerde kovulan bosa cikan adam varsa bize geliyor offffffff , Gökhan Gülec ve Bobo varken ben 10 tane serhat olsa takima koymam..... |
Ya Biz Istesek Nolacak Istemesek Nolacak Herkse Kendi Bildigini Yapiyo Ucuza Kapatirlarsa Alirlar Bence |
o şerefizi takımda görmek istemiyorum yeter ya burası febe gese çöplüğümü kardeşim |
böyle bişey olamaz kesinlikle beşiktaş böyle bir yanlış yapmaz.bir defa yaptık ama ikincisi olamaz.tayfunda ayn şekilde geldi ve gördük.iyi futbolcu olabilir ama bize yaraı yok.. |
BİZ ALİ GÜNEŞ - MUSTAFA DOĞAN - MURAT ŞAHİN'DEN KURTULMAYA ÇALIŞIRKEN BİR TANE DAHA GELMESİN... |
Türkiye`de Saat: 05:28 . |