![]() |
Bence delgado cok yanlız kalıyor 1 arjantınlı onu coşturur ..ben bu hafta denızlı macında bırseye dıkkat ettım eğer gözunden kaçan varsa izlesin rico paşa golden sonra golun pasını veren delgadoya kosarken 1 anda donup alakasız adam olan hemsosu nobre ye kostu delgado o şekılde kalakaldı ızleyın sizde farkedersınız... |
Alıntı:
|
devre arası ingiliz bir kulüp 5 milyon euro önermiş ama deportivo vermemiş bakalım sezon sonu nereye gidecek... Yönetim bu sezon her sezon ki gibi bu kadar fazla transfer yapmayacağına göre neden Klebersonu satarak mesela 3 milyon euro ya 8 milyon euro daha koyar ve 2 tane kral topçu alırsın örneğin coloccini ve seydou Keita. her sene 20 milyon euro harcıyorduk ama artık takım oturdu bu kadar paraya gerek yok . |
Ayrıca bu sezon en kötü 2. olmamız lazım şampiyonlar ligine gidersek futbolcu almamız daha kolay olacaktır.. |
şampiyonlar ligine kalırsak bize gelir.newcastle ve zaragoza hiç bi zaman zirveye oynayan takımlar değil |
defans mutlaka şart,en iyisini bulmak lazım |
Yeniden Coloccini Gelecek sezon Gökhan Zan'ın yerine Arjantinli düşünülüyor. Ara transferde adı anılmasına rağmen transferi gerçekleşmeyen Fabricio Coloccini'nin ismi yeniden gündeme geldi. Gökhan Zan ile yolları ayırıp, transferde önceliği stopere vermesi beklenen yönetimin ilk hedefinin Deportivo'nun Arjantinli yıldızı Coloccini olduğu öğrenildi. Agresif yapısı ile bilinen 25 yaşındaki http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3DColoccini; Milan, Villarreal, A. Madrid ve B. Juniors formalarını da giymişti. |
Gökhan zan gidio mu ya? |
Martinez İ.Toraman---Coloccini---Koray---İ.Üzülmez Geremi---Serdar Nihat---Ricardinho---İ.Akın Bobo (Nobre) |
Ne devre arası alabilirdik nede sezon sonu alabiliriz..Çıtayı çok yüksekte tutan,ispanyol,ingiliz yada italyan takımlaroondan birine transfer olurki transfer olacağı her takımdada iş yapar.. |
Türkiye`de Saat: 00:34 . |