sonatcan | 23-02-2007 03:29 | Alıntı: gulcemal´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 261939)
Bence delgado cok yanlız kalıyor 1 arjantınlı onu coşturur ..ben bu hafta denızlı macında bırseye dıkkat ettım eğer gözunden kaçan varsa izlesin rico paşa golden sonra golun pasını veren delgadoya kosarken 1 anda donup alakasız adam olan hemsosu nobre ye kostu delgado o şekılde kalakaldı ızleyın sizde farkedersınız... | aynen ben de fark ettim, bu brazilyaylilar birbirlerine destek olma karari almislar, iyi güzel de.. takim ruhunu unutmamak lazim.. bobo da benzer bir hareketi gökhan gülece yapmisti.. bunlar dostluk iliskilerini zedeler ve basit gibi görünse de, önemli sorunlara sebep olabilir.. yabanci bir ülkedeler brezilyalilar arasinda gruplasma olmasi dogal ama saha icinde olursa bu takima zarar verir.. disarida yapin ne yapacaksaniz.. delgado dan bu üc brezilyali icin bile vazgecmem, ben sahsen kendi adima.. riconun oynayacagi iki sene kendimizi kandirmayalim, satamayiz da.. ama delgado takimin menfaatleri icin ve besiktasin basarisi icin önemli bir isim bence.. bir arjantinli alinirsa onun performansini artirir diye düsünüyorum..carrusca da kötü futbolcu degil ama iste gs onu degerlendiremedi bence.. |