![]() |
Gökhan ve Bobo yeterli mi? seneye Beşiktaş ın forvetinde Gökhan Güleç ve Bobo oynasa şampiyonluk yolunda sizce Beşiktaş ın gol yükünü kaldırabilirler mi? |
olabilir bence... |
Alıntı:
|
kesinlikle değil. |
pıres-cısse eziklerin 100 yılında bu forvet üstelik bu seneki uefa daki finalistleri görüyorumda seneye bu kupa yı almamız lazım diyorum bu yüzden ikisi yetmez forvet bence pıres(arsenal) cısse olmalı ikiside fransız üstelik |
Kesİnlİkle Yetersİz..Üst DÜzey Bİ Yabanci Lazim. |
olamaz iyi bir kaliteli forwet gerek bize bunlarlar 2 mac yenip 2 mac yeniliyoruz bunlarla olamaz!!:D |
adam gibi bi forvet daha lazım ama bu kafayla giderse yönetim çok zor |
Alıntı:
KARTAL'IN YENİ İKİLİSİ GÖKHAN-BOBO!.. 20f_write_month(4) Nisan 2006 12:20http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0420122038.jpg Beşiktaş'ın devre arasında sessiz sedasız renklerine kattığı 2 genç futbolcu ''Bobo'' lakaplı Brezilyalı Deivson Rogerio Da Silva ile Gökhan Güleç, golleriyle siyah-beyazlı takıma büyük katkı yapıyor. Brezilya'nın Corinthians Kulübü'nden sezon sonuna kadar kiralanan Bobo ile Gaziantepspor'dan bonservisiyle alınan Gökhan Güleç, attıkları gollerle takımlarını adeta sırtlıyor. Gökhan Güleç, 7'si Turkcell Süper Ligi, 3'ü de Fortis Türkiye Kupası'nda olmak üzere kısa süre içinde Beşiktaş formasıyla resmi maçlardaki gol sayısını 10'a yükseltti. Bobo ise 3'ü lig, 4'ü de kupada olmak üzere rakip fileleri toplam 7 kez havalandırdı. Böylelikle siyah-beyazlıların sezonun devre arasında kadrosuna kattığı 2 genç golcüsü, Beşiktaş forması altında resmi maçlarda toplam 17 golün altına imza koydu. Beşiktaş'ın forvetteki yeni ikilisi, ligdeki Diyarbakırspor ve Gaziantepspor ile kupada Kayserispor'la yapılan çeyrek final ilk maçı ve Gaziantepspor'la dün geceki yarı final rövanş maçında birlikte gol atma sevincini yaşadılar. Bu arada, Beşiktaş'ın sezonun ikinci yarısında oynadığı ve 24'ü lig, 13'ü de kupada olmak üzere, resmi maçlarda attığı toplam 37 golünden 17'sini Gökhan Güleç ile Bobo kaydetti. Gökhan Güleç-Bobo ikilisi, siyah-beyazlıların ikinci yarıdaki resmi maçlarda attığı gollerin yüzde 45.94'ünü kaydetti. Kaynak:www.maraton.com |
yanlarına mutlaka cok iyi bir yabancı alınması lazımki zaten alıncak. bobo,gökhan,sinan ve yeni gelecek yabancı seneye yeter. |
yanların sağlam bir forwet olsa iyi olurr... |
Kesinlie yetersiz. Ikiside genc oyuncular. Seneye hem sampiyonluga hemde UEFA Kupasina oynicaz. Yani yogun tempo olucak. Onlar kaldiramaz. Iyi bi Forvet sart! |
Kaliteli bir yabancı forvet şart bence |
1 yerli ve 1 yabanci olmak uzere 2 kaliteli forvete ihtiyacimiz var bence. |
Bence Gökan yeterli durumda ama Bobo nunda kalmasından yanayım.Ancak Bobo hala cok üst düzey bi performans göstermedi gol atıyo ayrı ama önümüzdeki seneyi kaldırımı bilmem.. |
bence gökhan iyide bobo yetersiz.. |
Alıntı:
|
bence gokhan iyi ama bobo yerine tecrubeli bi yabanci alamk lazim kontajan varsa bobo da yedek olarak kalsin |
Kesinlikle kupayı düşündüğümüz için iyi kaliteli bir yabancı santrafor almalıyız kluivert olur cisse olur iyi olsunda BEŞİKTAŞımıza yararlı olsun bize yeter!!! |
Gazozuna maçlarda fena değiller ama şampiyonluk sitresini kaldıramazlar... KANARYAYI ÖTTÜRMEYE 7 GÜN KALDI... |
kesnlkile yetmez ben cisse ve morientes derim yaaa yönetm morientes liverpoolda mutsuz en azından teklif yapsınlar yaa nden olmasın??? |
Arkadaslar Güzel Bi Soru? Bobo Kisa Sürede Taraftrarin Sevgilisi Oldu.sizce Gitmelimi Kalmalimi...cok Merak Ediyorum.güzelde Top Oynuyo Aslinda.yorumlarinizi Beliyorum |
Bence kalmalı çünkü ileride bobodan başka baskı kura bilecek adam yok |
http://www.besiktasforum.net/forum/s...ead.php?t=2232 burada bu konu ile bir topik var oradan bakabilrisin dostum! |
kesinlikle kalmalı vestel macında bi kez dha gordukki bobo ii bi golcü.. |
Ya bende seviyorum ama aslında fener maçından sonra düşünsek daha iyi olur çünkü hedefsiz Beşiktaş ta ii gibi duruyo ama gelecek yıl artık 5. haftada ligden kopmayacagız inşallah zaten koparsak neler olur bilemiyorum neyse. Ligi ve avrpayı kaldırabilecekmi bilmiyorum |
bunların ikiside çok genö golcüler yani yeterli olmaz. daha iyi golcüler almamız lazım. |
Türkiye`de Saat: 00:43 . |