![]() |
ben kablolu yayına gecsin baska bisey istemiyom |
neler istemioz ki.hep eski programlar yayınlanıo,maç özetleri yok.bunlar bildirilmeli |
Bjk Tv Selam Kartallilar Bu konu daha önce acildimi bilmiyorum ama BJk TV icin biseyler yazmak istedim. Bu BJK TV böyle gitmez. Degismesi lagzim. Bari BJK nin maclarindan sonra macin özetini göstersinler ama oda yok. Koyuyolar günde 2-3 kez eski maclari ama olmuyor. Sizin yorumlarinizi bekliyorum |
Evet haklisin. Hic yenilik yapmiyorlar. Ama bu konuda BJK TV ye yaza bilirsin sanirim. |
tv nin görüntü ve ses kalitesi çok kötü. |
Bence en büyük eksik kablolu yayında olmaması,renk ses kalitesi ayrıca sunucuları da begenmiyorum ! yayın icerigi derseniz tam bi felaket kovboy filmleri bilmem kac yılının dunya kupası macları vs vs sacma sapan şeyler ! Tek yararlı programı iddaa + adnan aybaba yı o kanalda görmek istemiyorum !!! |
vallahi sırf reytingler artsın diye seyretmiyosam ********im.ama hiç bi şey yok ki elle tutulur.karakartal forum hariç orda da adnan aybaba var.:rolleyes: |
ya eskiden digiturk vardı kanalı acık bırakıp duruodum izlenicek bi tek şey yok !!!! |
Bjk Tv Nin Durumu Belli Başkan Sadece Yaptida Olmadi Dedirtmemek Için Hala Bu Kanal Var Yazik Boşuna Parlar Gidiyor |
doğan grubunda değil mi kanal sözde profesyoneller yönetiyo kanalı beşiktaş a bi külfeti yok zannedersem.ya da pek fazla yok diyelim. |
Türkiye`de Saat: 02:25 . |