![]() |
bi karakartal forumu birde idaa yi izliorum gerisini yayinlicaklari yerine belgesel izletsinler daha fazla reyting yapar |
ya ben ızlemeye calısıorm ama oLMuo walla ya!sadece karakartal forum war ondada samet aybaba warya neyse telegolde samaroglanı oluo BJK twde Kral kesılıo neyse! |
ehuheuheuhe:D:Dbnde geceler saat 04'de falan 1950'vi yillarin populer kovboy filmleri onlari izleyin tavsiye derim:Dmuhauhauhauha |
bence hemen asıp kesmek yanlış olur ileride düzelilir inş |
Arkadaslar BJK tv düzelmez taki tvnin başındakiler değişene kadar.su an tvnin başında eski bir ezik var.o kişi olduğu sürece bir arpa boyu yol alınmaz... |
siz bana bırakın programa bi başlıyım da kanalıda ele geçirip bir bir istekleriniz yerine geticem ben,zaman sorarsanız,çıkmaz ayın son çarşambası olabilir forumum:) |
öncelikle kulübümüzden en ufak bir şekilde para gitmiyor kanala Doğan grub yönetiyor BJK TV yi bir çok şeyi eksik ancak yeni sezona kadar bir çok yenilik olacağı sanılıyor inşallah öylede olur gelecek sezon maç özetleri ve daha çok program olacaktır... |
Ya Bİde Chİnko Dİye Bİ YariŞma Var.o Kendİnİ BeĞenmİŞ Kiza Gicik Oluyorum.tam Bİ Rezİllİk Oluyoo.mİllet Arasin Dİye Yalvariyoo Yaa... |
Türkiye`de Saat: 16:42 . |