![]() |
eagle bu halı saha macı olmucak herhalde ben bildigime gore sinem ve arkadasları siteden banlandı yanı artık sorumlu o dehil kendı aranızda yapın yenı bi sorumlu secin |
neden ban yedilerki onlar bu sitenin demirbaşlarıydı ilk kaydolduğumda onlar vardı bu sitede???:( |
tam bilmiyorum ama sevdikleri bi abileri chatbox da 2 fenerlıyle atısırken kendını tutamamıs ve ban yemıs sonra fenerlıler ortada cirit atmıs ... sonra banlanlamalar felan olay buraya kadar gelmis iste 10 15 kısı civarında bi grup artık takılmıyorlar buraya sino1903 de bunlardan birisi bunlar demırbastı ewet maclara felan gidiyorlardı organıze olarak |
çok üzüldüm yaa:( onlarsız forumun zevki çıkmıo gibi bişi geri dönsünler yaa unutsunlar olanları:( |
ewet uzulmemek elde deil ama nabıcaz baska geri donmeleri artık zor olur site acıcaklar diye duymustum ben... |
nasıl yapalımki bende yeniyim kimseyi tanımıyorum.eskilerden biri organize etse güzel olur. |
eee bende hakemlik yapayım bariiiii acımam atarım haaaaaaaaaaa :) |
Ne oldu ya olaylar ne sino1903 niye banlandı vede arkadaşları demişsiniz kim banlandı başka!!! |
arkadaslar gelin marmariste yapalım su macı surdan sura noolcek dimi |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:35 . |