![]() |
Alıntı:
arkadaşlarrr bildiğiniz gibi bu organizyonu daha önceden konuşmuşduk fakat kimseden ses çıkmadı,ciddi ciddi ist da olanlar pm atsınlar bana şu işi bi hayata geçirelim artık,hem toplanmış oluruz hemde spor yapmış oluruz,harekete geçin hadiiiii,herkez klavye başınaa:) |
arkadaşlar maça gelecek olan arkadaşlar sino1903 pm atsınlar. katılım olursa bu hafta cuma akşamı olmazsa diğer hafta cuma günü maçı yapalım. |
BEN ŞÖLE DÖNÜP BAKTIM SANIRIM GELECEK OLANLAR ŞİMDİLİK ŞÖYLE; seçko(seçkin) adu-bjk(zafer) havalı çocuk(murat) jüneight(cüneyt) karabey(yıldıray abi) tufan1987(emre) che chen(erhan) titi1903(ufuk) çarşı silivir(uğur) (bunlar cewap yaznalardı konuya) (bunlarda yazmayanlar ama geleceklerini düşündüklerim):) gogomonza(gökhan abi)onsuz olmaz zaten ESER(eser)onsuzda olmaz tabi ki HACKER EAGLE(bilal) e bide ben warım arkadaşlar gelecek olanlar cewap yazsın acil olarak ama |
Gençfenerliler Gelsin Abi Haziriz Liflerimiz Atana Kadar Koşariz |
ben çok isterdim gelmeyi birazda halı saha oynıiim bayadır oynamıom çim saha sıktı iiice adele patlatacam saten bi gün:) |
offfffffffffff:( bi golde benim içinde atarsınız |
Alıntı:
|
tufan sende olmasan:D:D:D kim atcak die düşünüyordum:) |
Ben gelirim ama sergen falanda çağırdı halı saha maçına onları ekersem tabi.Ben oynamasamda idari menejerlik falan yaparım :D |
Bende gelmek istyorum haftaya istanbuldayım maç nerede olacak? |
Türkiye`de Saat: 15:39 . |