![]() |
Maşallah bütün dünya yı gezip maç yaptınız:D ee artık bide ADANA deplasmanına gelirsiniz burda takım hazır beklerim...:) |
evet maç nerde olcak bu konuda bilgi verirseniz sevinirim..ben bahçeşehirdeyim mesela gece dönmek zor olur şöyle prime time bi maç yapsak?? |
SANIRIM BU HAFTAYA YETİŞMEYECEK GİBİ,pm atan arkadaşlarda war onlarıda düşünerek haftaya yaparsak iyi olur diyorum ben,ortak bi yer buluruz ama biz daha önce şişli beşiktaş civarı konuşmuştuk ama bu pek önemli değil hallolur yani kasmayın,bi kadro kuralımda önce |
Alıntı:
|
eser ve gökhan abi geliosunuzzz kambersiz düğünmü olur yaaa:( |
alışmışım ben bagırmaya :) |
ben burda kocaelide iki tane halısaha şampiyonluğum var ...üçüncüsündede şuanda ceyrek finaldeyiz inşallah 3üncü kupayısda alacaz bende gelirdim ama mesafe uzak .. ben kendi takımımı getirirsem cok güçlü oluruz:D |
kocaeliye deplasmana gelmek isterseniz buyrun burda 2003 yılından beri namağlup takımım var cok güçlüyüz...:D ona göre bjkdende adam alın koray filan oda kocaellili :D:D |
siz şimdi avrupa yakası çoğunlukla, ben anadoludayım oynamak isterim ama bi karşıda bi burda olursa bende oynarım, yok sa her hafta karsıya yorolmak için gelemem :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:01 . |