![]() |
1. Yılımızda Sizlerle Daha iyiye. Merhaba, Büyük Beşiktaş taraftarının tartışma ve buluşma platformu olan www.besiktasforum.net tam anlamı ile bu ay 1. yaşına girmiştir. Forumuzu bilindigi üzere kurma fikri Nehir ve Ben bir gün tartışırken bir alev gibi yürügemize düşen bir şevk ile kurmayı kararlaştırdık. Domain register ve hosting işlemlerimizin tamamlanması 01/02/2006 tarihini buldu bu sürede her zaman yanımda olan xarizma tek başına içerik ekleyerek alt yapımızı oluşturmaya başlamış ve hiç azımsanmayacak bir çalışma örnegi göstermiştir. Huzurlarınızda iletide bulunan arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim. Nehir : forum fikrini hayata gecirmemden ve bana bu konuda desteginden dolayı teşekkür ederim. xarizma : Forumun açılışından bu yana gerek alt yapı gerek içerik konusunda gecesini gündüzene katması ve kuruculardan olması nedeni ile teşekkürler. ve sırasi ile Karabey : Yıldıray arkadaşımız Eski yönetici adminimiz. Ögür_1903 : Özgür Kardeşimiz X_dream_boy_x : Onur kardeşimiz 19bjk03 : Ödül kardeşimiz Newaria : Süper performans dişi kartalımız Disappear : Karıncamız (bu aralar yorgun sanirim ) Berkhan : Eski Yöneticimiz Eser : Eski Yöneticimiz guleckartal : Eski Yöneticimiz Asgaroth , Ferro , imparator , ve daha adını buraya yazamadıgımız tüm arkadaşlara tabiki siz degerli üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Saygılarımla |
guleckartal : Eski Yöneticimiz kamil abi çok iyi harbi abi bir insandı...artık aramızda yok elbet geçerli ve haklı nedenleri vardır....umarım tekrar döner..... daha nice 1 değil 10 yıllara.... |
Buraya verdiğim en ufak emek sonuna kadr helal olsun...diğer arkadaşlarımada teker teker teşekkür ederim...Allah izin verrse daha uzun seneler bir arada bu çatı altında olucaz...Besiktasforumu el ele çok daha ilerilere taşıycaz...Yanımızda olan her kardeşimize sesleniyorum...Bu büyük ailenin bir parçası olmanın verdiği gücü hissedin.. Teşekkürler x_dream_boy_x |
emeği olan herkese teşekkürler |
|
sen sagol abi iyki kurdun forumu acisiyla tatlisiyla 1 yili gecirdik 2 kupa kazandik bu 1 yilda hey gidi hey :D |
vay be 1 sene olmuş haa emeği geçen herkese tşk ederim |
Nice 111 yıllara,iyiki kurmuşsunuz...İnşllah beşiktaşla ilgili konular daha fazla ilgi görür diğerlerine kıyasla.. |
1 yıl için alınan hediyeler bana verilcek :D odin dedi :p hepsini bana verin :D |
iyiki varsınız emegi gecen herkeze tşkler.. |
Alıntı:
bende onurun bu düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum sanki kendi hayatımı buldum burda sizlerin sayesinde gece gündüz hep aklımdasınız çok iyi bir ortam var burda ve daha da çok gelişecek elini taşın altına sokan veya sokmayan bütün arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.Ama en önemlisi Forumun Kurucuları vede içeriğini geliştirenlere.............. |
yaklaşık olarak forum kurulduğundan beri forumdayım ve burası ailem gibi oldu artık . Bazı sebeplerden ötürü forumun demirbaşı sayılacak arkadaşlar ayrıldılar ama olsun biz forum var olduğu sürece bueradayız . Bülent abi sana ve forumun kurulmasına sebep olan Nehir hanıma teşekkür ederiz. |
Allah'ın İzniyle Daha Birlikte Ne Yıllar Aşıcaz Bülent Abi... Birlik Beraberlik İçinde Daha Nice Seneler Gecirecegimizden Hiç Kuşkum Yok... Forumumuzda Emegi Gecen Bütün Arkadaşlara Canı Gönülden Teşekkür Ediyorum... İyiki Besiktas Var.. İyiki Besiktasforum Var İyiki Siz Degerli Arkadaşlarım Varsınız :) |
nehir abla ve bülent abi sağolun bu forumu açtığınız için.. hep beraber daha nice senelere.. |
Bu forumun kurulduğu ilk günlerden beri üyeyim. Foruma gerektiği kadarıyla katkıda bulunamadığımın farkındayım ama şunu canı gönülden söylediğime inanmanızı isterim. Forumda Online olduğum zaman vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Forumun kurulmasında ve geliştirilmesinde emeği olan herkese teşekkür ederim. İnşallah daha çok bir arada oluruz. |
BU FORUMU KURMAYA EMEGI GECEN HERKESE Tessekür ederim.. |
Bu forumda emeği geçen herkeze TEŞEKKÜR EDERİM |
bu foruma veren emegi icin herkeze tesekür ederim |
başta odin olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkürler...forumumuzun 1.yılı kutlu olsun,daha nice senelere inşallah..:) |
nice 11. yıllara tbr |
burdaki arkadaşlık başka hiç bi yerde yok....iiyikide kurulmuş ve bizde üye olmuşuz... herkese herşey için tşkler.... BEŞİKTAŞ ' K ;) |
vay be ben üye olalı 1 sene oldumu ben ilk üyelredenim forumun mesaj sayımın azlıgına bakmayın:D |
iyiki kurmuşsunuz bu siteyi...çok teşekkür ederimm bülent abi ve nehir abla...nice yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D |
Merhabalar, Bende kuruldugu günden bu yana forumumuzu sahiplenip bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan ve buraya anlam katan tüm beşiktaşlı dostlarıma teşekkür ederim. Nice Mutlu senelere. |
Acıkca sooleemek gerekırse forumla tanısmam bir tesaduf eseri gerceklestı ama tanıstıktan sonra gayet gusel be samımı bi ortamda buldum kendımı...Boylle bir ortamın olusmasında emegı gecen herkese cok tesekkur edıorum ve daha nıce senelere diorumm... HEPBERABER ELELE,BESİKTASFORUM.NET ZİRVEYEEE...:) :) :) |
biz beşiktaş taraftarına,bu şekilde hizmet veren besiktasforum.net'i kuran ve yaşatan herkese teşekkür ederim...hep birlikte nice yıllara inşallah... iyiki kurmuşsunuz |
nice 111111111111111111111111111111111111 Yillara :D |
Hep beraber nice yıllara... |
SİTEMİZİ YAPAN VE BİZİ BÖYLE BİR ORTAMDA TOPLAYAN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER GERÇEKTEN GÜNÜMÜN ÇOĞU SİZLERLE GEÇİYOR AMA ARANIZDA DAHA YENİYİM YAVAŞ YAVAŞ TANIMAYA BAŞLADIM |
iyiki hepiniz varsınız böyle bi platform oluşturduğunuz için herkese teşekkürler |
gerçekten güzel bir forum teşekkürlerrr |
forum un kurulmasında emeği geçen herkese teşekkürler. Gerçekten güzel forum. |
Emeğinize sağlık arkadaşlar gerçekten mükemmel bir forum en zevkli anlarımı burada geçiriyorum. Daha yüzlerce yıllara inşallah... |
en güzel forum beşiktaşforum |
emeği olan herkesin gönlüne sağlık.. keyifli vakit geçirioruz,teşekkürler.. nice yıllara.. |
Guzel ve hos vakit gecirebilecek bir site uyelerin katkilariyla dahada gelisecektir nice yillara besiktasforum |
hayırlı olsun |
herkez tşk |
teşekkürler |
iyiki varsiniz :D Doğum günün kutlu olsun www.beşiktaşforum.net, Bir yıl daha geçti...Işık hızında sanki geçen sene bugünle, aradaki zamanın akışı...Ve umarız iyi değerlendirilmiştir bu bir yıl...Sağlık deniliyor ya her şeyin başı... Öyle de...Her ner kadar cümle içinde alışılagelmiş, klasik bir temenni olsa da sağlıklı bir yıl diliyoruz yeni yaşında...Ve tam da şu anda durup, 5 yıl öncesini düşünmeni isteriz...5 yıl, 10 yıl?..Ne kadar yakın geliyor değil mi?..5, 10 yıl sonrası da bu kadar yakın işte...Geçti... Geçiyor... Geçecek...En ufak anın bile tadı çıkarılmalı...Ara sıra, denk gelirse deniz kenarında simit, çay keyfi tadılmalı...Yıllardır aranmayan kim varsa düşünülüp, bir anda aranmalı...Bir çocuğun kolayca bulabileceği yerlere bozuk paralar bırakılmalı...Sabah uykusu uzatılmalı bazen, yataktan hiç çıkmamalı...Küçük notlar yazmalı zamanın eskitemediği...Saklamalı sonra, hüzün olsun diye değil, anı olsun diye...Anne, baba hatırlanmalı hayattaysa bu doğum gününde, yazının burasında aranmalı...Ya da eli öpülmeli hemen... Bir oda yakınlıkta olması bile anne, babanın ne büyük lütuf, ne büyük hediye...Hiç olmazsa mutfaktan gelen tuzlu koku coşkusu için...Ve alışverişe gönderilirken "üsüt kalsın" jesti için... Hayatta değillerse, teşekkür etmeli, yıllarca didindikleri için...Gider nasıl olsa, duyarlar...Evet hemen şimdi... Ertelememeli...Geçti...Geçiyor...Geçecek...Durm- - alı şöyle bir...Neler geride kaldı, neler gelecek...Düşünmeli...Sonra koşmalı; iyiye, güzele doğru...Kolay küsmemeli...Merhametli olmalı...Umursamamalı tüm bu yazılanları belki...Doğum günü kutlu olmalı...Olsun!.. |
| Türkiye`de Saat: 21:32 . |