![]() |
Beşiktaş Stephanov'a Talip Beşiktaş, Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın kadrosunda düşünmediği ve yedek soyundurduğu Milan Stepanov'a talip oldu... Beşiktaş Stepanov'u istiyor Beşiktaş, Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın kadrosunda düşünmediği ve yedek soyundurduğu Milan Stepanov'a talip oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın daha önceden beğenisini kazanan defans oyuncusu için Beşiktaş yönetimi, Bordo-Mavili takıma teklifte bulundu. Beşiktaş filelerine iki gol bırakarak takımının zaferinde büyük pay sahibi olan Umut, Ceyhun'la birlikte sevincini taraftarla paylaştı. Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot'un Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'a, "Şayet Ziya Doğan hocamız önümüzdeki sezon için Stepanov'u düşünmüyorsa biz kendisine talibiz ve kadromuza katmak istiyoruz. Bunun için bize gerekli kolaylıkları sağlayın." dediği öğrenildi. Başkan Nuri Albayrak'ın ise, öncelikle bu konuyu Ziya hocanın bileceğini, yönetim kurullarında da tartıştıktan sonra bir karara varabileceklerini belirterek, "Şu an için bu oyuncu bizde fazla forma şansı bulamıyor; ancak sezon sonunda da hocamız düşünmez ve Stepanov'u kadromuzda tutmak istemez isek öncelik sırası Beşiktaş'a ait." sözünü verdiği belirtildi. Beşiktaş yönetiminin Stepanov için girişimlerde bulunduğu haberine Teknik Direktör Jean Tigana çok sevindi. Başarılı çalıştırcının, genç ve gelecek vaadeden Stepanov'un tranasfer edilmesi halinde orta göbekte Gökhan Zan ile birlikte oynatmayı düşündüğü ifade edildi. kaynak haber7.com |
bu takımın başında önüzümüzdeki sezonda tigananın kalcagının sınyalıdır.bu takımın defansına fransız saglam basan afrika kökenli defans oyuncuları lazım.çünkü ancak o tarzda oyuncular boyle berbat bır defansı toparlar. |
paylaşım için teşekkürler |
besiktas artık diger takımların kadrolarında düsünmedikleri oyunculara kaldıysa durum vahim... |
Ben bu adamı chelsea neden istiyor diyordum şimdide biz Trabzonspor bile kadroda düşünmüyor bu adamı yavv:(:( |
eyvah be abıcım beaaa...Yandıkk o zaman bu tigana yinee seneye takımın başındaaa........:mad: :mad: |
stepanov cok kaliteli bir oyuncu chelsea 6 milyon euro arti bir yil trabzona kiralik gene vermek icin bir teklif yapmisti kabul etmemisti trabzon yonetimi yani kimse sanmasin ki 2-3 milyona bu oyuncuyu aliriz,araya ulker girer gene buyuk ihtimalle... |
kolpa haberdir inanmam buna |
Stepanov, Gökhan Zan'dan iyidir. inş alabiliriz. |
Stepanov genc ve yetenekli bir defans oyuncusu saglam olur |
pek inandırıcı haber değil |
bakiden iyidir,hava toplarında etkili bir oyuncu |
İbrahim Akın bence kiralık olarak verilebilir ama kesinlikle satılmamalı... |
defansa bi adam şart gercekten... kessinler artık şu bakiyi.. |
Chalsea istemeden önce bu adam neyin nesi kimse bilmiyor....yani oyunu falan sağlam çocuha benziyor genç bir isim...ama bizim savunmaya tecrübe lazım....yani Gençlerde bile ilk 11 de forma giymeyen mercümek oynuyorsa bu takımda herkez oynar kardeşim.... |
ibrahim akını bonservisi ile beraber verebiliriz ancak istediğimiz zaman geri almak koşulu ile. Stepanova gelince bence defansın göbeğine süper olur g.zan gidecek mi kalacak mı bilmem ancak kalırsa g.zan süper bir ikili olur diye düşünüyorum... Ayrıca bir gazetede haber okumuştum muhammet'e karşılık celal kolat barçadan ya edmilson yada onun gibi bir yıldızı bonservisi ile isteriz demiş.Ne kadar doğru bilmiyorum |
ben bu taigananın .@ nseee... adam istemiorum transfere gerek yok dio colocciniyi tepio sora alio maglubiyetleri alio alio... sora transfer istio bu tigana elinden geleni yapio kowulmak için wlla bilio çnkü bu paralari bu tazminatlari ona avrupada kimsenin vermiceini.. |
yalan haberdir ya |
Stepanovu besiktasta görmek isterim |
hayırlısı ise alsınlar cok iyi defans bizim dafansı toparlar hemde cok iyi paraya satarız |
colloccınıyı tercıh ederım hem aynı zamanda reklam |
Yanına bir tecrübeli yabancı stoper de alınacaksa alınmalı yoksa G.Zan la falan ikili olacaksa kaybolup gider.Tecrübeli bir adam lazım yanına alınacaksa. |
staphanov ile song ikilisi hic fena olmaz bence daha iyilerini alamiyorsak düsünülebilir.. |
alınabilir takasta kullanabilecek baya adam var nasılsa |
stepanov alınmasın onun yerıne songu alsınlar daha ii |
bu kazmayı napcazz biz yaaa...!asla öle bi hata yapmasın yönetm baki daha iyi bundan yaa..ne yapmışda sttepanovu alıonuzz..bundan sora transferde hata istemioruz..! |
Türkiye`de Saat: 05:45 . |