![]() |
arkadaşlar şaşırıyoruz arkadaşlar şaşırmaya başladınız artık yeter ki ne yeter. ya taraftar nezamandan beri karar nerci oldu tamam düşüncelerinizi buraya yazmanızı anlarımda takımı karşılamaya gidip küfür eden adamlar otobüsü tekmeleyen adamlar kendilerini ne sanıyor. futbolcunun işini yapmadığından yakınan taraftar gidip futbolcuya hesap soracağını sanıyor kimsede çıkıp senin işin bumuki işin olmayan şeyi yapıyorsun demiyor. silkinin ve kendinize gelin. bölünmez denilen taraftarımızı bile bölmeyi başardılar. bizde ençok üzel kadar üzülüyoruz ama unutmayın bu takım sene sonuna kadar elimizde olan ve bundan sonra 5-10 sene bizim desteğimizi bekleyen takım biz bunlara şimdi sırtımızı dönersek nasıl birdaha destekleyeceğiz önümüzdeki senelerde. artık işini yapmayan futbolcuya tepki göstermek yerine işini yapmayan ve üzerine vazife olmayan şeylere giren taraftara tepki göstermek istiyorum. |
BU ne şimdi??Sen m öğreteceksin taraftara nasıl taraftar olacağını,yada karar merci senmisin neyin doğru,neyin yanlış olduğunu bilen??Kaç senedir bu taraftar hazmediyor bişeyleri artık yeter,aptal yerine koyuyorlar koskoca beşiktaş taraftarını..Hep sabret,hep destek,hep sabır la olmuyor bu işler kardeşim,ya biraz icraat yada çekip gitsinler.. |
arakadaşlar tepki şiddetle olmamalı.... tepkiyi koyacaz ama otobüs tekmelemke küfür etmek yakışmaz... mesela gs karşısında olurda yenik duruma düşersek bütün taraftarlar sahaya sırtını dönsün yada bütün stad sussun... |
ne yani onlar kaybetti diye alkışlamaya mı gidecektik yok artık ne bölünmesi ne alaka yae...oraya gidenlerin ilk sebebi bu takımın taraftarı olduğunu hatırlatmalarıdır biz bu kadar sabrettik daha ne kadar sen bunun cvbını versene?...her sene benim arkadaşlarım şamp kutluo konvoylara gidio ben ewde odama kapanmak zorundamıyım hea...hep biz cekeceğimize birazda onlar çeksin aldıkları paranın hakkını versinler o arabaya atılan tekmeler az bile... |
Alıntı:
|
kimse kimsenn görüşlerine katılmak zorunda değil arkadaşlar..Ayrıca böyle bir takımı protesto eden kimseyede diycek söz yok,haklarıdır...Konu gereksizdir... Locked |
Türkiye`de Saat: 16:15 . |