![]() |
baki mercimek Beşiktaş'ta 'Baki Mercimek Beşiktaş'ta Son dakika... Beşiktaş, Gençlerbirliği'nin savunma oyuncusu Baki Mercimek'i kadrosuna kattı. http://www.bjkhaber.org/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş Yönetim'i gelecek sezon için transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yönetim, son olarak Gençlerbirliği'nin savunma oyuncusu Baki Mercimek'le sözleşme imzaladı. Ankara ekibiyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Baki, Beşiktaş'tan yıllık 850 bin YTL alacak. Gelişmeler bjkhaber.org'da. ' umarım dogru değildir...eldekı stoperlerden bır farkı olmayan bır savunma oyuncusu.adam stamp a benzıyor dıye transfer yapılmaz.savunmayı toparlıyacak,oyun zekası yuksek,savunma orta saha arasımdakı alanı daraltabılecek,oyunu kurabılen adam lazımken baki mercimek gibi fizk gucu ıle oynayan oyunu kurma beceresı olmayan,adam adama savunmaya musaıt bır oyuncu daha mı hayırrr kalsın. |
bence gelmesin daha kadroya alinmyo genclerde |
yönetim sırf zararsın |
ulan nerde var kontratı bıtmıs adam atlıyoruz sıkıldım artık ben ya alıcaksanız dogru duzgun adam alın bunlardan bızım takımda cok var.... |
bide soyadı fasulye olan var onu da alın.. bu yönetimi anlamak mümkün değil.. |
Bu yonetim bizim takimi bitirecek sonunda walla |
yönetimin ta a.q.. |
Alıntı:
|
Tigana istediyse sorun yok ancak kendi başına iş yapıyorsa yönetim diyecek bişeyim yok ! |
bu isler mercimekle olmas ama yonetime bakarsak mercimegi fırına vermis bile :D |
İS - TE - Mİ - YO - RUZ ... bize RONALDO ZAGO gibi bir ikili lazım........ mutlaka yabancı olamalı... |
beşiktaş bu transferlerle 10 yıl sampiyon olamaz banada cağdaş gibi ceza verin napimm ya öffff bakiymiş biz cisse diyoz onlar bakiyi alıyo |
Baki de nerden cikti ya? |
benide alsınalr ne güzel önüne geleni alıyolar:D |
BAKI MERCIMEK http://www14.mackolik1.com/img/oyuncu/6312_01.jpg Dogum Tarihi..17.09.1982 Dogum Yeri..Hollanda Pozisyon..Defans Son Kulubu..Genclerbirligi 2003-2004 Mac..27 Sure..2.004 Gol..1 Sari K..6 Kirmizi K..1 2004-2005 Mac..24 Sure.. 1.839 Gol..2 Sari K..8 Kirmizi K..0 2005-2006 Mac..14 Sure.. 841 Gol..2 Sari K..4 Kirmizi K..0 |
yönetimin yaptigi gereksiz transferlerin arasinda 1 yenisi daha eklendi, hayirli olsun. |
ArkadaŞlar Önyargili Davranmayalim.baktimda Bİr KİŞİ Olumlu BİŞey YazmamiŞ.İnŞallah Yerİnde Bİ Transfer OlmuŞtur.İyİ Adam Bence. |
corba gibi adamlar istemiyoruz yonetim adam istiyoruz adam |
Bu kadar cok defansif oyuncuya ihtiyacimiz varmi bizim yaw. Toraman, M.Dogan, Gokhan Zan yeter.. Bunlar zaten tandem oyunculari. Ikisi birden sakat olsa Koray giriyor tandeme. O zaman ne gerek var Mercimege, Borulceye.. |
Gençlerbirliğinden ne kadar defolu ,sorunlu oyuncu varsa topluyoruz . BU YÖNETİM ANLAŞILAN GENE ADAM OLAMMIŞ VE OLAMAYACAKTA.. AYAK OYUNLARI İLE KURULDAN GEÇİRDİKLERİ FULYA NIN PARASINI BORÇ KAPATMA YERİNE TRANSFERDE HARCAYACAKLAR ANLAŞILAN.. BOL BULDULAR ORASINA BURASINA SÜRECEKLER. YAZIKLAR OLSUN BU HABERLER DOĞRU İSE... |
Ohaaaa diyorum başkada bişi demiyorum yuh artık :( |
tam çöpçü oldular ya..nerde bi sapa yaramaz adam var,direk beşiktaşa...ben anlamıorum ya..neden böle |
hayırlısı olsun diyecem ama, bizde değişecek birşey yok gibi... |
Yine basladık Türkiye de ki kazmaları toplamaya Allah sonumuzu hayretsin... |
yönetim çok iiii çalışıyor. bravo yönetim bravooo. |
ya arkadaslar senye mustafa dogan gidiyor cagdas da gidiyor elimizde 2 tane kaldi ibrahim toramanla gökhan zan bunun yanin simunic alacaklar 3 defanslada olmaz bakiyi almislar ama arkadaslar bakinca baki genc bir yetenek 23 yasinda olmasina ragmen bu yil 27 macta görev almis |
off ya bgn radyoda dınlıoruz yıldız bakı ıle anlastı dıolar abımde dıo kı yıldız mı ben nıe adını hıc duymadım bole gıderse seneyede huzun ıcınde olcaz arkdaslar! |
Bu kavga ‘Baki’ kalacak! Bu kavga ‘Baki’ kalacak! http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifYönetimin son toplantısında ilginç görüşler ortaya atıldı. Bir grup, Tigana’yı kantara çıkartırken; diğerleri, transferi düşünülen Baki Mercimek’e patladı: Adem Dursun’dan ne farkı var! Eric Gerets örneği Beşiktaş Yönetimi’nin son toplantısında yüksek gerilim vardı. Bazı idareciler, 20 maçta 30 puan kaybeden Jean Tigana’yı eleştirirken, “Gerets, 4-0’lık Fenerbahçe yenilgisi sonrasında ortaya çıkıyor ve ‘sorumlu benim’ diyor. Ancak bizim hocamız, çeşitli bahaneler üretiyor ve suçu hep başka tarafa atıyor. Oysa ki, her istediğini yapıyoruz” görüşlerini savundu. Aynı grup, halen Sportif Direktör olarak görev yapan Erdil Arpacı’nın da geçmiş dönemdeki hatalı seçimler yüzünden, bu transfer döneminde aktif görev almamasını talep etti. Gençlere artı puan Tigana’nın Çekler’e karşı izleyip beğendiği ve transferinde önemli yol alınan Baki Mercimek de toplantının gündemindeydi. Gençler’de banko forma giyemeyen bir oyuncunun Beşiktaş’a faydalı olamayacağını ifade eden yöneticiler, “Maliyeti de 1 milyon dolar. Baki’nin Adem Dursun’dan ne farkı var” dedi. Fahri’nin Kartal’da kadroya bile giremeyeceğini savunan idareciler, Antalyalı Burak ile Bursasporlu Serdar’a ise geçer not verdi. Toplantıya son noktayı Başkan koydu: “Kupa maçı sonrası hocamızla oturur, gerekenleri konuşuruz.” kaynak:fanatik almayın su adamı :mad: |
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifMercimek kadro dışı Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Uğur ve Baki'yi bundan sonraki maçlarda kadroya almayacağını açıkladı. Bakkal, her iki oyuncunun başka kulüplerle anlaşması nedeniyle bu kararı aldığını söyledi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
bakiden anca mercimek corbası olur:D |
Türkiye`de Saat: 00:20 . |