![]() |
Deli bu adamlar ya 300 milyon sterlin harcamışlar şu ana kadar yine avrupada bişey yok adamlarda para var akıl yok ! |
Göndereceklerinide biz alalım hepsine talibim..:D |
denizde kum bunlarda para iyi vallaha yaw. biz daha boboyu alacazmı diye konusurken adamlar takımı bastan yaratıyolar:D |
Shevchenkoyu alamazlarrr |
alamzlr ya...alıolarsa gönderdiklerini bise yollasınlar baree :D |
Alıntı:
|
abrahamovıc parayı cok bulunca:D bılıyonuz devamını yanı. bence 1 2 tanesını gercekten ısterlerse zorla alırlar her turrlu cunkı para var |
Zlatan hemşo başka takımda oyna sen bence tabiiiii beni duymazsın ama neyse önemli de Zlatan hemşo başka takımda oyna sen bence tabiiiii beni duymazsın ama neyse önemli değil:D Chelsayi görgüsüz olduğu için sevmiyorum neden istediği herşeyi parayla satın alabileceğini sanıyo ama unutmasın ki chelsa abro yada herşey parayla olmaz neden avrupada yok 2 senedir chelsa her takımı küçük gördükleri için aynı şey real madridinde başına geldi del boşkiyi küçük gördüler sonrada geri getirecek yüzü kalmadığı içinde çağıramadılar misal 100 yılımızda şampiyon olduk chelsayi 2-0 yendik uefada çeyrek final oynadık çokkkkmu para harcadıkda bunları yaptık hayırrr ruhumuzla inançımızla oldu bunlar velasılkelam herşey para değil unutmamak lazım eziklerde aldı analka apixleri ne oldu aldılar bi şey oda babayı tabir ettiğimiz kupa oluyo neyse saçmalamaya başladım galiba by.:D |
Chelsea ilk bombasını patlattı... İngiltere Birinci Futbol Ligi'nin (Premier Lig) son iki şampiyon ki Chelsea, transfer sezonuna yine bomba gibi girdi. İngiliz ekibi kadrosuna büyük bir yıldız daha kattı...http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif İngiltere Birinci Futbol Ligi (Premier Lig) şampiyonu Chelsea, Almanya Milli Takımı Kaptanı Michael Ballack ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) şampiyon olan Bayern Mühih ile olan sözleşmesinin süresi yeni dolan 29 yaşındaki Ballack, Premier Lig şampiyonu için 3 yıllığına imza attı. Almanya Milli Takımı'nda ilk olarak 1999 yılında forma giyen ve o yıl çıktığı 63 karşılaşmada 30 gol atan Ballack, 9 Haziran-9 Temmuz tarihleri arasında Almanya'da yapılacak Dünya Kupası Finalleri'nde yine milli takımdaki yerini alacak. internetspor |
Ballacki nereye hangi mevkiye transfer etti acaba yanlis bir transfer bence akil yok fikir yok sadece para var..Ballacki transfer ettikleri mevkide 2 tane yildiz var Lampard ve Joe Cole bunlar bence Ballack'tan iyi |
Türkiye`de Saat: 15:14 . |