![]() |
Kupa Finali İzmir de Kupa finali İzmir'de oynanacak! Beşiktaş -Fenerbahçe arasında oynancak olan Fortis Türkiye Kupası Finali İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak. |
allah kahretsin ya böyle bi şey olabilirmi ya,ne pasif bi yönetimimiz war,azize elini şıklatıp bi anda her şeyi istediği hale getirebiliorken,bizimkiler bişeyi halledemio.yazıkkk ya hepsi defolsun gitsin. |
Maraton.Com.Tr'nin yaklaşık 1 saat önce duyurduğu haberde belirttiğimiz üzere, Futbol Federasyonu Final maçının İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılması yönünde karar almıştı. Ancak Fenerbahçe'ye verilen seyircisiz oynama cezası ve Galatasaray derbisinde yaşanan olaylar nedeniyle maçın İzmir'de oynanması yönünde karar değişikliğine gidildi. allah belanızı versin tribun baskısı yok berbat bi stad lan fizan verin :mad: |
Birkez daha anladık esiklerin ne yapabileceklerini... |
bı dakka yaa ben ızmırdeyım yanı ne demek oluo buuu :P yaa ben ızmır takımlarınn cıkamsını beklıodum bırıncı lıge ee tabı onlar gelene kadar besıktasım gelıo ama nolur husrana ugramaylım artık yaa |
olsun cehennemin didinde oynanansa mac yenicez fenri görceklek onlar herkes kocasını bilecek |
Hayirli Olsun |
Hayırlı olsun. Dün gece belirtmiştim büyük ihtimal İzmir'de oynanır diye.. Ama bu kez İzmir Sokaklarını eziklere dar eticez.. Geldikleri gibi gitmeliler... İzmir'de denize dökücez. Yunan'lılar nasıl İzmir'de denize döküldüyse bu kez tarih kitapları Eziklerin dökülüşünü yazıcak.... GELİYORUZ!!! İstanbul'daki arkadaşlar... İnönü'den otobüsler kalkıyor, haberiniz olsun... |
ooo çok kıyak olmuş ilk defa derbi maçına gideceğiz |
Kale Arkasi:25 YTL Acık: 50 YTL Kapalı:75 YTL olarak aciklanmis suanda tv söyledi.. BEŞİKTAŞIMIZ hangi tribünde daha belli degil. |
Türkiye`de Saat: 17:24 . |