![]() |
Pascali Ve Ilhani Istiyorsak Bu Bizim Elimizde ARKADAŞLAR HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ BİZİM TAKIMDA YÖNETİMİN DEDİĞİ DEĞİL TARAFTARIN DEDİĞİ OLUR BU TAKIMIN PATRONU BİZİZ ARKADAŞLAR EĞER PASCALLA İLHANI İSİTYORSAK BU BİZİM ELİMİZDE NASILMI SON İKİ MAÇA GİTMEYEREK YÖNETİMİ PROTESTO ETMEK PASCALI VE İLHANI İSTİYORUZ ONLAR YOKSA BİZDE YOKUZ DİYEREK YÖNETİMİ KORKUTACAK BİR PANKART YAPARAK ZATEN LİGDE BİR İDDAMIZ YOK BENCE TAM ZAMANI ARKADAŞLAR BEN PASCALI TVDEN İZLERKEN ARTIK HÜZNLENMEK İSTEMİYORUM HEPİMİZ BİR OLARAK PASCALI VE İLHANI GETİRTEBİLİRİZ BU YOLLA ÖZELLİKLE ÇARŞI GRUBU VE İSTANBULDAKİ TARAFTARLAR BUNU EN İYİ ŞEKİLDE YAPARLAR ÇARŞI GRUBUNUN EN YETKİLİ KİŞİLERİNE SESLENİYORUM BURDA BUNU YAPARSANIZ EN İYİ SİZLER YAPARSINIZ ÇÜNKÜ İSTEDİĞİNİZ HER ŞEY YERİNE GETİRİYOR KAPALIYI TEKRAR ALMAK GİBİ O DÖNEMDE YÖNETİMİ PROTESTO EDEREK NASIL YILDIRDIYSANIZ PASCALI VE İLHANI ALMAK İÇİNDE AYNI YOLU UYGULAYABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR BEN ARTIK BU TAKIMDA fenerli ve gsali görmek istemiyorumHIRÇIN TAKIMI İÇİN SAVAŞAN FUTBOLCULAR GÖRMEK İSTİYORUM BUNLARDA İLHAN VE PASCALDIR NOLUR ARKADAŞLAR BU ÖNERİMİ DİKKATE ALIN ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU BEŞİKTAŞ TARAFTARI İÇİN VE BU PROTESTOYU YÖNETİME YAPALIM EMİNİM KAZANAN BEŞİKTAŞ OLACAKTIR BİZ SADECE DOĞRU YOLU GÖSTERİYORUZ ONLARA HADİ ARKADAŞLAR HEP BİRLİKTE İLHANI VE PASCALI GETİRTTELİM EĞER BU PROTESTOYU YAPARSANIZ ÇARŞI GRUBU VE İSTANBULDAKİLER KAZANÇLI BİZ ÇIKACAĞIZ EMİNİM BUNA HER ŞEY BEŞİKTAŞ İÇİN |
vallahi keşke gelseler |
pascal ve ilhan cok super idi ama bu saaten sona takima bi katkilari olmaz bence... bu ikili gercekten besiktasli ama bunlardan gecti bence. |
ilhan neysede keske pascal gelse |
abi keşke gelseler ya demi ya |
yaw neydi o günler ya....pascal ilhan ...varmı daha ötesi... |
sizin kafanızmı güzel ya...! herşeyin üstünde BEŞİKTAŞ vardır ne taraftar nede futbolcular kulübten büyük değildir |
yaaa cok üzülerek sölüorum ama realist olmak lazım... pascalda ilhanda takımda iş yapmazlar bundan sora her seye ragmen külübümze farklı alanlarda hzimet etmeleri süper olurdu PASCAL RUHUNU TAKIMDA GÖRMEK İSTYORUZZ |
TAKIMIN BAŞINDA TİGANA'NIN OLDUĞUNU UNUTTUNUZ GALİBA..! |
Ben de istiyorum lhanin ve Pascalin gelmesini. Ama artik olmaz herhalde. Anca bu Yönetim giderse. |
bende çok isterdim onları birdaha bjk forması ile görmek fakat gercekci olmak lazım.artık çok geç. Birde ilhan ile pascal bir efsane oldular belki birdaha gelirlerse o efsane bozulabilir. bırakalım efsane olarak nesilden nesile anlatılsınlar. |
nERDE o günler su pascalla ilhan bi gelseee COk kral oLur bu takımmmmmm |
inşallah yeniden beşiktaşta görürüz onları çok sewiyorum ve çok özledim |
Ya Ilhan´i niye almiyorlar anlamiyorum. Hem yabanci kontenjani dolmaz hem de cok iyi bir golcü. |
http://C:\UGUR\FOTOĞRAF\BESIKTAS\BJK\PASCAL_ILHANtabi kide gelsinlerrrrr |
pascal tigana gel desin üzerimdekilerle idmana çıkarım dedi.. bu ruh işte, bu ruhu yansıtamayanların allah belasını versin.. selamı kavlem :) |
Yok kardesim ben macıma giderim.Benim için oyuncular değil Beşiktaş ismi önemli.Elinde sonunda yeni Noumalar cıkacaktır.Nsl maca gitmek bizim elimizdeyse yeni noumalarda bizle olur.. |
onların devri geçti arkadaşlar. |
bence pascal gelsin yonetim bilmiyomu ki biz pascali cok seviyoruz seneye sampiyon olmak icin bize pascal lazim |
Pascal Pascal Pascal Nouma Nouma Nouma Pascal Noumaa!!!! |
ilhan artık transfer oldu gec kaldınız ılhan show tvde oynucakmıs bı kızlaryurdunda oynucakmıs gec kaldık |
onları unutmak mumkun degil onlar her zaman kalbimizde...ama bu saatten sonra bize gelmez kardeş biz buyuk oynayacagız sadece ligde degil avrupa takımı olmak icin kaliteli iş yapan topcular gelsin bizim guce ihtiyacımız var sempatik topculara degil... |
bu takımın kaptanı bizmiyiz???kaptan biz olsaydık eğer şimdiye kadar 50 kere şampion olmuştuk,bu yönetimin beşiktaşımızı kullanmasına izin wermeyelim.. |
arkadaşlar bize paskalın ruhunda adam lazım pascal futbolu bıraktı zaten |
ya arkadaşlar anlar gibi iki adam gelmez artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk |
arkadaşlarrrrrrrrr ne pascalı ne ilhanı bitti artık onlar ama kalbimizde ve başımızın üzerinde yeri var bırakın artık duygusallığı lütfen bize koşan keyif vericek futbol oynayan takım lazım |
izin vermeyelim haklısın, 3 sendir garip bi transfer politikası, ve sonu hep husran.. ne diyeyim allah sonumuzu hayır etsin.. |
Arkadaşyar Pasacal'da İlhan'da gönüllerimize taht kurdu. Ama artık onların futbol oynayacak halleri kalmadı. Bende Metin, Ali, Feyyaz'ı çok seviyorum ve unutamıyorum. Onlarıda getirelim ozaman, olacak işmi. Bize onların ruhunu taşıyan genç oyuncular lazım gerçekçi olalım |
pascal gelse mükemmel olur |
bize onların ruhı lazım kendileri degil |
ya bencede artık bise başarı lasım... |
kım ıstemezkı pascallı ilhanı ama burası besıktaş beyler daha ne pascallar ne ilhanlar gelır |
ilhanı bosverde pascalın gelmesı lazım......... |
Türkiye`de Saat: 14:56 . |