![]() |
|
keşke gelse ya çoksevinirim. |
ya wiltord ya da cisse yi mutlaka almalıyız bence 2 sinide alalım wiltord u sağ kanatta kullanabiliriz Cisse forvet ! |
Bizde istioruz.Bosuna mı o kadar mseaj yazdık dimi...:D |
yönetim seneye tribünlerin dolmasını istiyorsa bu tip topçuları takıma kazandırmalı. |
kaleye sanırım frey veya t.howard gelio bence frey gelir 24 gircek seneye şubatta sanırım hemde fransız orta sahanın sağına geremi kiralık veya satın alınabilir.ortaya kleberson giderse maliyeti daha ucuz olan mavuba gelir. sergen'in rapörtaşını okudum kalıyomuş.yanına sergen.sola wiltord sağdada oynuyo ama solda çok etkili örnek 7-2 werder bremen maçı forvet sözleşmesi biten zalayeta ve liverpool da pek oynayamayan yerine berbetov gibi isimlerin düşünüldüğü cissé gelir seneye ilk 11 sanırım -----------------------------frey------------------------------ geremi--------------toraman------egemen-------------mercimek tandoğan---------sergen-------------mavuba------------wiltord --------------------cisse------------zalayeta------------------ yedekler:bilal,ramazan,özden,topal,aydın,sedef,top al,topuz,kaloğlu,battal,güleç,kurtuluş,teber,koray ,akın,s.akın,güven,kurtuluş,ferhat,zan,caner ve burak olur. |
cisse tam deli ikinci nouma gelirse bak o zaman showa |
bence eğer ki cisse işi doğru ise şöyle bir kadro oluşabilir --------------------Frey----------------- Geremi------İ.toroman----G.zan---Hayrettin ---M.topuz---------Mavuba------İ.Akın---- -------------------Kleberson---------------- ----------Cisse(wiltord)---G.güleç |
Alıntı:
-------------------------frey------------------------ geremi----------toraman--------egemen---------devoli tandoğan-------mavuba----------sergen--------wiltord ----------------Cissé----------zalayeta-------------- ilk 11 böyle olur yedekleri yazmıştım sergenle bence yeni sözleşme imzalanır |
zaleyata konusunu okudum bence kleberson kesin kalacak ayrıca klebin kendiside söyledi en az 1 sezon daha beşiktaşta kalacağım diye Tİgana klebi gelecek sezon forvet arkasında oynatacak.Bence ------------------Frey---------------- Geremi-----İ.toroman--G.Zan--Hayrettin ---M.topuz-----mavuba-----İ.Akın------ ----------------Kleberson-------------- ------wiltord--------------Zalayeta(Cisse) görünen o ki yönetim Cisse veya zalayetadan birini getirecek ikiside gerçekten çok kaliteli ve tribünleri ayağa kaldıracak oyuncular ! |
Türkiye`de Saat: 14:57 . |