![]() |
Alıntı:
|
Bir gelsin azerinin yaptığı bu formadan aynı gün bjk storedan alcam |
İnŞallah Gelİrde Seneye CoŞturur Herkesİ... |
Besiktasimiza yakisir bi oyuncu ama zor gibi bence gelmesi. görmek isteriz bjk formasinda cisse yi |
üff ne yakışmış şu forma inşallah gerçekten giydiririz eğer gelirse bir forma alacam |
valla cisse tr takımlarından kimi tanıyo bi onu sormak lazım |
valla her türlü forumda 1 numara cisse şuraya bak bin bilmem kaç görüntüleme yönetim öküz deel ya bastıracak artık |
http://img47.imageshack.us/img47/313...ientes16ax.jpg |
Cissé konusunda ayvayı yedik , Cissé milli takımda.. Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Raymond Domenech, Almanya'daki finallerde mücadele edecek 23 kişilik futbolcu kadrosunu açıkladı. Domeneceh, Olympique Marsilya'da forma giyen Galatasaray'ın eski oyuncusu Franck Ribery ve İngiltere'nin Wigan Athletic takımında oynayan Pascal Chimbonda'yı kadroya dahil ederken, Fenerbahçeli Anelka'yı milli takıma çağırmadı. Fransa Milli Takımı'nın Almanya 2006 Dünya Kupası Finalleri'ne katılacak 23 kişilik kadrosunda şu isimler yer alıyor: Kaleciler: Fabien Barthez (Olympique Marsilya), Gregory Coupet (Olympique Lyon), Mickael Landreau (Nantes) Defans: Eric Abidal (Olympique Lyon), Jean-Alain Boumsong (Newcastle United), Pascal Chimbonda (Wigan Athletic), William Gallas (Chelsea), Gael Givet (Monaco) Willy Sagnol (Bayern Munih), Mikael Silvestre (Manchester United), Lilian Thuram (Juventus) Orta Saha: Vikash Dhorasoo (Paris St Germain), Alou Diarra (Racing Lens), Claude Makelele (Chelsea), Florent Malouda (Olympique Lyon), Patrick Vieira (Juventus), Zinedine Zidane (Real Madrid) Forvet: Djibril Cisse (Liverpool), Thierry Henry (Arsenal), Franck Ribery (Olympique Marseille), Louis Saha (Manchester United), David Trezeguet (Juventus), Sylvain Wiltord (Olympique Lyon) 14.05.2006 Kaynak: AA wiltord çarşamba imzalıyo ama cisse yerine alternatif düşünme vakti |
Kim dedi WIltord carsamba imzaliyor diye? Cisse zaten hayatta gelmezdi bize, bosuna uzulmeyin. |
bence babayi alir..... |
Umarım Cisse'yi alırlar... |
Bu haber cok kötü oldu ya. Indirime gitmezler o zaman. Bizim Yönetim Dünya kupasindan önce bitirmeliler bu transferi |
inş. bu transfer gerçekleşir ama işi zora soktular |
Bu adam bize gelirse varya hem kendi cıldırır hem bizi cıldırtır ama iyi anlamda...:D:D |
Alıntı:
|
dünya kupasından sora gelin konuşalım demiş en son cisse |
o zamana bize kalmaz :( offf |
ya torer kardeş. cisseyi önermişler menajerler.. her sene kimi önermiyolar ki.. sence cisse bize gelir mi.? yönetim ne diyo. bu kadar öğrendin bunu da öğren da. canını kurban olduğum... |
arkadaşlar ne güzel gaza getirmiştiniz bizi yaa. Şimdi kupadan sonra gelin dediyse imkanı yok bize gelmez o. valla çok iyi olurdu ama kısmet değilmiş. Ben Cisse forması için para biriktirmeye başlamıştım bile. Bu arada bu arjantinli kesin alındı mı ? Nasıl bi oyuncu ki, yararlı olur mu bize? |
ya cisse gelsin bu taraftar seni bağrına basar :(:(:( |
yönetim kesinlikle dünya kupası öncesi bitirmeli ancak karşınızdaki adamlarda salak değil dünya kupasından sonra daha çok fiyatı artacağını o da biliyor ancak hiç bir şey imkansız değil inşallah alırlar cisse yi |
arkadaşlar dünya kupasına giden futbolcunun değeri kesin olarak artar da cisse onbirde oynamıyorki henry var trezeguet var wiltord var eğer çok oynamazsa bence alma şansımız çok yüksek ayrıca ben henryi ve trezegueti keşfetmiş olan tigananın bu transfer için büyük etken olacağını düşünüyorum |
bence Cisse kupada oynarsa bizim takıma gelmeside hayal olur. |
hayırlısı ossun işşallah alabilirler... |
bence farklı transferlere bakmalıyız fiyatı 2 kat artmıştır |
kim istemezki bu adamı, önemli olan alınması |
o kadar para olasa 2 dk beklemez demirören .. |
kupa olayı dewreye girmiş hiç ümitlenmesek daha iyi arkadaşlar bence.. |
Ya arkadaşlar gelirse bu adam gelsin bastırsınlar parayı alsınlar ezikler appiaha o kadar para basarken biz niye basamıyoruz cisseden başkası yalan |
Ah Bi Gelse De Pascal Ruhu Yeniden Ayaklansa |
şu ara geldi geldi dünya kupasından sonraya kalırsa zor.... |
keske allah ım |
YA ARKADASLAR BIZ BU YAZILARI 1 AY ONCE OKUMUSTUK YENI HABER DEGILKI BUNLAR UZERINDEN NE HABERLER GECTI HATTA DUN BIR HABER OKUDUM INTERNETTE ...FENERBAHCE ANELKA GIDERSE CISSE YI ALICAZ DIYOLAR BUDA BUGUN YAZILMIS CISSE ILE ILGILI AMA CEWIRMETE ZMN BULAMADIM 09/06/2006 09:55 Djibril Cissé erfolgreich operiert http://www.wmspecial.ch/uploads/pics/FRA.gif Der Stürmer dürfte anfangs November wieder einsatzbereit sein Frankreichs Pechvogel, der sich im letzten WM-Vorbereitungsspiel der "Équipe tricolore" gegen China einen Schien- und Wadenbeinbruch zugezogen hatte, wurde gestern Abend in Paris erfolgreich operiert. Die Operation wurde vom selben Ärzteteam und in der selben Weise vorgenommen wie 2004, als sich der Stürmer das andere Bein gebrochen hatte. Bei optimalem Heilungsverlauf wird der 24-Jährige wohl anfangs November wieder trainieren können. Im übrigen sieht es so aus als würde Cissé aufgrund dieser schweren Verletzung seinen bis 2009 in Liverpool gültigen Vertrag, zumindest vorläufig, erfüllen wollen. BUDA LINK http://www.wmspecial.ch/haupttribuen.../article/2542/ |
Alıntı:
|
Ya adamın zaten ayağı kırıldı.Bu sezon onu kimse almaz.Tartışmak çok anlamlı değil. |
Ya Cisse yi mi alcak Beşiktaş hayal kurmayın arkadaslar.Delgado için 5 milyon eurodan 3.5 a indirmeye calısan Besiktas Cisse için 15 milyon eurodan 13.5 a inmesinimi isticek acaba? istesinlerde görelim... |
Ayrıca Cisse nin gelmesini de istemem o da ayrı bi konu |
Alıntı:
|
Gelmezzzzzzzzzz gelmesini isterdim ama adam artık müzmin sakat oldu ilhan mansız sergen gibi bir maç var 10 maç yok olacaksa hiç gelmesin artık takımda istikrar istiyoruz!!! |
| Türkiye`de Saat: 21:55 . |