![]() |
bence fake bu |
ya bu yalan.bi adam bu kadar sapık olmamaz.hele de ümt karan ve onun gibi yaşayanlar.. |
Ümit Karan'a Web-Cam Şoku GS'li futbolcu Ümit Karan'a ait olduğu iddia edilen MSN yazışmaları sanal ortamda e-mail aracılığıyla yayıldı. Genç bir kızla web-cam ile yapılan yazışmalarda cinsel içerikli konuşmalar dikkat çekti. Karan: Bunların hepsi yalan. Takma ismi: U.K. Galatasaray'ın ünlü forveti Ümit Karan'a sanal ortamda e-mail şoku! Sakatlığı nedeniyle evinde dinlenen Karan'ın MSN'de (chat servisi) cinsel içerikli sohbetler yaptığı iddia edildi. Bunlardan biri de mail aracılığıyla yayıldı. 'U.K.' takma isimli erkekle 'lady extasy' takma isimli kadının web-cam ile yaptığı sohbette; U.K. kızın soyunmasını istiyor. Kız soyunmayınca sohbet bitiyor. Sohbet gece 02.22-02.39 arasında sürüyor. Bana ait değil! İnternette yayılan webcam görüntülerinde Karan'ın yüzü açıkça görülürken, sarışın kadının yüzünün bantlı olması, görüntüleri bu kadının internete vermiş olabileceğine işaret ediyor. Karan konuya ilişkin şunları söylüyor: "Bu konuşmalar bana ait değil. Ben internetten anlamam. Fotoğrafımı bir yerden ele geçirip üzerinde oynamışlar. Bizim resimlerimiz kolay ele geçiyor." kaynak. aktifhaber.com |
Ümit Karan bu tarz haberleri yayınlayan kurum ve kuruluşları mahkemeye verse yüzde 1000 haklı çıkar ve hakkıdırda... Yazık günah yaa, böyle bir iftiramı olurmuş... Belki güzel giden bir evliliğide biter, yuvasıda yıkılır.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaslar akillanin!!! Umit Karan`da bir turk erkegi degil mi????? helal olsun!!! bende msn`de manita soyundururum;-) (bu is turk erkeginin kaninda var) http://www.dunyakupasi.com/Haberler/...z_taraftar.jpg |
sınansal bıraz haklısın ama ne olursa olsun umıt karan bunu gercekten de yapmışsa bıle bunu deşıfre etmek bıze yakışmaz bız beşıktaşlıyız lutfen.. |
ben geçen hafta fotosporda görmüştüm bunu ayrıca bence fotomontaj ! |
yaaa ben bu haberı hıc duymamıstım amaa bugun okuldan donerken kadının bırı yanmda gazete okuodu orda umıt karanın yalanladıgı falan yazıoduuu....... ama yoktur ole bısıı yaa hıc zannetmem |
Türkiye`de Saat: 06:47 . |