![]() |
Demirören, "Fenerbahçe'yi tebrik ederim" Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören, kupayı Haluk Ulusoy'un babası Saffeat Ulusoy'a götüreceğini söyledi. Demirören, karılaşma basın mensuplarına şunları söyledi; "Beşiktaş gücünü göstermiştir. Yönetim olarak bu takıma her zaman inandık. Gelecek sezon herkes bambaşka bir Beşiktaş izleyecek. Fenerbahçe ile aramızda sorun yok. Aziz Yıldırım'la ben Türk futbolunun içinde olan insanlarız. Sayın Yıldırım'la en kısa zamanda oturup konuşmalıyız. Fenerbahçe'yi de tebrik etmek istiyorum. Onlar da çok iyi mücadele ettiler. Kupayı Saffet Ulusoy'a götüreceğim. Kupayı ona götüreceğime söz verdim" dedi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Kaynak: www.kartalhaber.com |
yanlış yapmış bence başkan ondan önce bi çok insan var beşiktaş babasının malı değil yada ego tatmin edilcek biyer! |
|
Allah ım sana şükürler olsun o ********lerin parasının bizde gecmediğini ellerin kolların bi yere kadar oldugunu Beşiktaş Sen Bizim Kocamızsın dediklerini hindi baba cekmeyi calınan besteyi kapak yapmayı bi daha gösterdin ya bizzzzze....Toramandan Deliye Gokhanlara Tümere bAbo ya Sergene Oscar a malzemecimize kadar hepsineee helal olsun |
ooooooooh sefam olsun. nası koduk fenere. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bugun bayram erken kalkın kartallar giyinin en güzel formalarıııııı........... |
Alıntı:
|
Perde arkası... Aziz Yıldırım küplere bindi Perde arkası... Aziz Yıldırım küplere bindi F.Bahçe Kulübü Başkanı, iki kez indiği soyunma odasında, devre arasında kendi oyuncularını, maçın bitiminde de hakem Demirlek’i fırçaladı. Fenerbahçe Başkanı, Kendisine kupa finalinde büyük yakınlık gösteren Yıldırım Demirören'i tebrik etmeden stadı terk etti. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 FORTİS Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'ın ilk yarıyı 2-0 önde tamamlaması ve sarı lacivertli oyuncularının kötü futbolu F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı çileden çıkardı. İlk 45 dakikanın bitiş düdüğünün hemen ardından, Şeref Tribünü'nden ayrılıp, soyunma odasına giden Yıldırım, oyuncularını sert bir dille eleştirdi. Aziz Yıldırım'ın, oldukça kızgın ve yüksek bir ses tonuyla oyuncularını önce azarladı sonra da, "Bu kupayı istiyorum. Sizde bu güç var. Çıkın ve kupayı alın" dediği öğrenildi. Yıldırım, maç bitiminde bu kez hakemlerin soyunma, hedefteki isim ise karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek'ti. F.Bahçe Başkanı, "Hocam yediğimiz ilk golde verdiğiniz faul kararı yanlıştı. Aurelio'yu da yanlış bir kartla oyundan attın" diyerek sert bir şekilde bağırması büyük tepki çekti. Öte yandan kupa törenini protesto eden sarı lacivertli futbolcuların madalyaları soyunma odasına gönderildi. Aziz Yıldırım, maç sırasında kendisine çok büyük yakınlık gösteren Yıldırım Demirören'i tebrik etmeden stadı terk etti. Kaynak : BjkHaber |
Türkiye`de Saat: 10:23 . |